MERCEDES

• Začetnik teme Začetnik teme Senta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Je li neko gledao Top Speed danas? Kulundzic je na karting stazi vozio crni S 65 AMG (270.000e). :shock:
Umalo da zaboravim, vozio je i SLR (600.000e) i jos mnogo zveri, F430, F612, Continental GT, Impreza STI (320ks), Touareg W12, ML 63AMG.... Pitam se otkud im ti automobili na testu.
I jos nesto da dodam, Kasko osiguranje za takve automobile kosta i preko 5000 evra mesecno. :shock:

mercedes-benz-s-65-amg-side-1_93.jpg

Ako je na domaćim tablicama, onda ga je vozio pripadnik klase koju prezirem...

Više voliš gasterbajtere? :lol:

@Jomini

ti samo uzdisi, al' ja tu klasu ne volim....Nekako mi je...........bljak:D

Evo tek radi reda da te pitam - šta je bljak: neviđen luksuz, 5 sec ubrzavanja, obilje prostora i tehnološko savršenstvo, uzdasi običnih smrtnika kad čuju režanje motora? :roll:
just curious...

da sukobom mišljenja dignemo rejting ove teme :p

Ma oduzeo sam se kad sam ga čuo, a posle i video onako crnog, velikog u mraku.

Ako ga je vozila uspesna sponzorusa , koja je svog sponzora ubedila da ce cutati o njegovoj impotenciji , iskompleksiranosti , korupcijsko-dzukackom izvoru kapitala ... pa za uzvrat dobila Mercedes koji nemoze da obuzda jer je preko menjaca dobila dozvolu , a ti procenio riskantnu situaciju , pa ceneci svoj auto za svaki slucaj sklonio , onda mogu da razumem tvoj potez ...

Ima u KG-u plavi Eldo '75 ili '76 sa sve 8.2 litra ispod haube, verovatno si video taj.

A W108/109 su i inace retki, a pogotovo ove 6.3 verzije - u Srbiji postoje samo 2 ili 3 primerka...

Back