MERCEDES

• Začetnik teme Začetnik teme Senta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
3626052952_56f6dc3865_b.jpg

4003940275_e2f9b7b667_b.jpg

4010089042_d4b72da2ec_b.jpg

Novi kupei ga nemaju. I, naravno "posebni", tipa W198, W113, W107, i onda redom od C126...

Mada oni imaju jednako "intimidating" zvezdu na rešetci maske hladnjaka, ali onu na vrhu maske ništa ne može menjati.

Novi kupei ga nemaju. I, naravno "posebni", tipa W198, W113, W107, i onda redom od C126...

Mada oni imaju jednako "intimidating" zvezdu na rešetci maske hladnjaka, ali onu na vrhu maske ništa ne može menjati.

Sta si to poceo da boldujes, lebe mekani :lol:

Nijedan SL nema zvezdu, nijedan (uslovno receno) CL posle W111 nema zvezdu, sto implicira da je imaju samo C114, C123 i C124, a to je mozda 10% od ukupnog broja Mercedesovih kupea/kabrioleta od 1971. naovamo.

Poslednja izmena:
испред отпада:

Vidi koliko bi bio ako nije mrtvo trul...
Sta si to poceo da boldujes, lebe mekani :lol:

Nijedan SL nema zvezdu, nijedan (uslovno receno) CL posle W111 nema zvezdu, sto implicira da je imaju samo C114, C123 i C124, a to je mozda 10% od ukupnog broja Mercedesovih kupea/kabrioleta od 1971. naovamo.
Pa red je, moderno je sad... :lol:
Svaki SL ima zvezdu na rešetci - W198, W113, R107...na rešetci, veliku, a ne na vrhu maske -standardnu...
Ista stvar kao danas sa Avangarde opremom...ispade da je Mečka zadnjih 60 godina samo na "leve" stavljala zvezdu... :lol: :lol: :lol:

Vidi koliko bi bio ako nije mrtvo trul...
Pa red je, moderno je sad... :lol:
Svaki SL ima zvezdu na rešetci - W198, W113, R107...na rešetci, veliku, a ne na vrhu maske -standardnu...
Ista stvar kao danas sa Avangarde opremom...ispade da je Mečka zadnjih 60 godina samo na "leve" stavljala zvezdu... :lol: :lol: :lol:

Ne radi se o levim ili desnim modelima.

Zvezdu nisan imaju modeli konzervativnijeg izgleda. Kabrio i Kupe modeli su smatrani "avantgarde" sami po sebi i oduvek, na ostale modele je to samo produzeno kroz opremu.

Ja ne bih mogao da zamislim S klasu bez nisana... ko zena bez dupeta.

danas malo provozao G350 td (mislim da je '95-6) po livadi :) i odusevio sam se koliko mocno zvuci i ima dosta snage sto se i vidjelo dok smo vukli drugog terenca uz neku uzbrdicu...golemu :lol: jedino mi se ne svidja cijena..'malo' premasuje moje standarde :lol:

Poslednja izmena:

Back