MERCEDES

• Začetnik teme Začetnik teme Senta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma, ima se naći, samo kopaj po netu...

Superbird, hvala na slikama!
Bacam se i ja u potragu za svojim primerkom. Mislim da sam jednom vidio na nekom sajmu knjiga, ali rekoh: "Ma, naću to kasnije, ili ću naići ovuda kad..." i ništa, naravno.
Možeš samo, molim te, uslikati stranu sa W123? :D :D

Evo:

dsc01750u.jpg

dsc01751h.jpg

dsc01752v.jpg

dsc01753a.jpg

dsc01754.jpg

dsc01755z.jpg

dsc01756s.jpg

dsc01757l.jpg

dsc01758s.jpg

Ajd objasni kako da se stigne do njega od Pavlovica mosta, tj. od Fisa.

Ja mislim da ide ovako... Kod FIS-a imas kruzni... Na njemu desno skreni... Proci ces kraj onog novog univerziteta... Kada njega prodjes o5 je jedan kruzni, zadnji na tom dijelu, posle jedino imas ispred milba... Taj kruzni je malo visocije, jedno 4-5m visine od auto kart kluba nznm ime... Tamo ti se nalazi taj mercedes... Valjda je dobro ovako
ovo je :spam:

Ја који знам Бијељину ништа нисам разумео :lol:

Од ФИС-а кад иде десно онда иде према Рачи и тамо прилично сигурно нема више кружних (прошао туда пре два сата :P ). Једино, ако прође право ка Брчком, па на оном кружном на излазу из БН смота лево назад у град па с те стране да дође :think: Мада не контам причу са два кружна... ја тамо знам само за један :think: Додуше није да сам скоро био тамо, а није баш и да постоји нека претерана потреба да постоји још кружних токова на том потезу... :think:

Ја који знам Бијељину ништа нисам разумео :lol:

Од ФИС-а кад иде десно онда иде према Рачи и тамо прилично сигурно нема више кружних (прошао туда пре два сата :P ). Једино, ако прође право ка Брчком, па на оном кружном на излазу из БН смота лево назад у град па с те стране да дође :think: Мада не контам причу са два кружна... ја тамо знам само за један :think: Додуше није да сам скоро био тамо, а није баш и да постоји нека претерана потреба да постоји још кружних токова на том потезу... :think:

Bash tu skrenes levo prema gradu... I imas na desnoj strani auto kart i CIPELICE...

Па ево то је то... од ФИС-а идеш на кружни и одвајаш ка Брчком (право)... онда тако идеш идеш идеш и дођеш до другог кружног и смоташ ка граду (лево)... и сад ја не знам, али мислим да нема више од 500м до Ципелића и Мерџана :)

Back