MERCEDES

• Začetnik teme Začetnik teme Senta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Potvrđujem isto .... mnogo je dugačak i nizak za ML-a

Mislim da je to nova R-klasa.Mnogo je dugacak da bi bio ML ja bih rekao.

Redizajnirana R klasa je upravo izlasla sa promenjenim farovima, malo izmenjenim branicima itd... ali ovde se jasno vidi da nema uopste linije kao R klasa, tacno se vidi da vuce na ML , zadnji deo tipican kao neki dzip ml, gl. R klasa je potpuno drugacija zadnjim a i bocnim delom. Sto se tice visine ili duzine to na slikama sigurno necete uociti da li je kraci za 10cm ili duzi, po izgledu je sigurno ML inace su vec poceli pre godinu dana da rade na novom modelu, sto je moguce da je bas ovo novi maskirani ML

Evo vam R
mercedes%20r%20klasa.jpg

Ima jednu gresku taj auto,vidi se da je napravljen kao familijarni auto za bogate porodice,ali je otvor kad se gepek otvori mnogo mali,moras teret da podignes pa da ga bukvalno ubacis unutra a ne da ga samo gurnes.

Ima jednu gresku taj auto,vidi se da je napravljen kao familijarni auto za bogate porodice,ali je otvor kad se gepek otvori mnogo mali,moras teret da podignes pa da ga bukvalno ubacis unutra a ne da ga samo gurnes.

Ako mimas para da kupis ovaj auto, podrazumeva se da drugi secaju za tebe. ;)
Ti ces mozda tek samo da butnes laptop u onu avionsku pregradu sa strane... to je sve

Meni ovo lici na CLS karavan

I meni.
I opasno mi se svidja iako nisam ljubitelj (cak ni Mercedes) karavana.

Back