Superbird
Iskusan
- Poruka
- 5.751
Mercedes ima najgore tapacirunge za je.bavanje....
Nagrdiš kolena ko po betonu da gu.ziš ....![]()
Kako koji

Mercedes-Benz velur, opcija skuplja i od koze

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskustvo cini svoje![]()
u prevodu, karo si ribu u svojoj mecki ?
i kako bilo?
osim sto je zuljalo![]()
Kako koji
Mercedes-Benz velur, opcija skuplja i od koze![]()
Kontam hvalis se...
kad odes u neki drugi grad ( gde ne znaju da ti brat ima para) i sa 1000 dinara sednes u Yuga i yebes neku curu na prvu, e onda si dasa. Kolko je tesko yebat sa benz C klasa i belom kozom?
![]()
Ма дајте људи ево даћу вам ја нови А6 и ако по*ебете нешто у року од недељу дана остаје вам А6 у власништвуСви нешто причају џа-бу ауто цице дрк-мрк... јбте колико пута сам изашао и са А6 и са комшијином Антаром и раније са Ц класом и још пре тога Нови Акорд и Терано II и НИКАД ми се није залепила НИЈЕДНА риба... ни нормална ни спонзоруша... мораш је ти сам смувати и крај. добар ауто ти треба само ако су ти спонзоруше циљна група, а ако гањаш неке иоле нормалне добар ауто чак може бити и проблем
![]()
Ма дајте људи ево даћу вам ја нови А6 и ако по*ебете нешто у року од недељу дана остаје вам А6 у власништвуСви нешто причају џа-бу ауто цице дрк-мрк... јбте колико пута сам изашао и са А6 и са комшијином Антаром и раније са Ц класом и још пре тога Нови Акорд и Терано II и НИКАД ми се није залепила НИЈЕДНА риба... ни нормална ни спонзоруша... мораш је ти сам смувати и крај. добар ауто ти треба само ако су ти спонзоруше циљна група, а ако гањаш неке иоле нормалне добар ауто чак може бити и проблем
![]()
Kao prvo ne bih spao na te grane da torbam devojku u kolima,sramota za mene a ona ce pomisliti da sam kloshar pa makar i kombi vozio.
Sto reche Dovla,ja bih vam dao mog Mercedesa,ako uspete da smuvate ribu uz pomoc kola dajem vam gaTolike godine sam bio dole sa kolima i nesto vrlo malo mi je pomogao sto se tice devojaka,inace dovoljna ti je bicikla da smuvas neke.
I da,nesto sam jedan dan razmisljao kako bih ja to izveo u mom autu kad bi mi se ukazala prilika,ostao sam zbunjen jer mi nije jasno kako je to izvodljivo a da nam oboma budu tolko kolko udobno hehe.
Kao prvo ne bih spao na te grane da torbam devojku u kolima,sramota za mene a ona ce pomisliti da sam kloshar pa makar i kombi vozio.
Sto reche Dovla,ja bih vam dao mog Mercedesa,ako uspete da smuvate ribu uz pomoc kola dajem vam gaTolike godine sam bio dole sa kolima i nesto vrlo malo mi je pomogao sto se tice devojaka,inace dovoljna ti je bicikla da smuvas neke.
I da,nesto sam jedan dan razmisljao kako bih ja to izveo u mom autu kad bi mi se ukazala prilika,ostao sam zbunjen jer mi nije jasno kako je to izvodljivo a da nam oboma budu tolko kolko udobno hehe.
Kontam hvalis se...
kad odes u neki drugi grad ( gde ne znaju da ti brat ima para) i sa 1000 dinara sednes u Yuga i yebes neku curu na prvu, e onda si dasa. Kolko je tesko yebat sa benz C klasa i belom kozom?
![]()
![]()
Ne hvalim se, to sam već uradio na drugoj temi
Znaš onu, džaba si yebavo ako se nisi pohvalio
Nego, to je činjenica kod SKORO svih mercedesa
Nisam yebavo na prvu, isprobavao sam sa djevojkom![]()
Potpisujem
To važi za većinu cura, ali ...
Pre neku noć sam upoznao jednu Beograđanku sa Dorćola od 15 god. ( mislim, izgleda kao da ima 18) ( ćerka jedne sestrine prijateljice ) koja samo što nije skočila na mene kad sam je seo u auto. Pa dugme za ovo, dugme za ono, muzika i tako te stvarčice ....
Šteta što su njeni sedeli na 5 m od nas, i mogli sve da vide. Kasnije kad sam ugasio svetlo, ladno nam je njena majka pokucala na prozor
Bilo me sramota žene, pa sam otišao ... A i ona otputovala tu noć ...
Uglavnom, oću da kažem da ima sponzoruša kao što je ova, ali u malom broju. A i tom malom broju, bez neke šuplje nemožeš ništa![]()
Eto. Pala bi na benza. A da si vozio Yuga za koje dugme bi te pitala sta je to?![]()
Bili srbin i Pamela na pustom ostrvu i srbin uvideo priliku i pitao Pamelu da je yebe. Ne da se Pamela. Pokusava on par dana i na kraju pristane Pamela. Otkinu je srbin, al smoren posle bio. Pita ga Pamela:
-sta je bilo srce?
-ma nista
-reci mi sta je bilo, sta hoces da uradim da ti bude lepse?
-aj uzmi nagaravi se malo.
Uzme Pamela izgorelo drvo i nagaravi se.
-aj sad uzmi parce kose i okaci da ti budu kao brkovi.
Uradi Pamela kako on kaze.
Kaze srbin:
-Ziko, yebao sam Pamelu.