Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.560
Jer ostali segmenti nisu nešto što može da oduševi.
Ima kad nije tako, ali je u najvećem broju slučajeva baŠ tako.
Некад је и до нас самих.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer ostali segmenti nisu nešto što može da oduševi.
Ima kad nije tako, ali je u najvećem broju slučajeva baŠ tako.
Ментално јака жена је она која уме да (мужу/љубавнику/момку) наметне своје мишљење. Није битно да ли је интелектуално јача или баксузасто тврдоглава, важно да истера своје.
Имам пријатеља кога жена бије. Он је 160++kg, а она нема 60kg, обоје завршили факс, стим да је он на послу бог, а она три копља испод (и по позицији и по способностима). Али после посла крене кљуцање у мозак због хиљаду и једне ствари и после 15 године дође дотле да он добије батине. Нити је интелектуално паметнија од њега, нити је способнија у послу од њега, али је тврдоглавија, тј. ментално јача и истера своје.
Nađu se dvoje koji odgovaraju, to je cilj.Некад је и до нас самих.
Slabost je kad se u odnosu ispolji kao slabost, kada počne da sabotira. Ako sve klizi I ide kako treba nema problemaIli prihvati da je neko takav. Ali i pored toga ima nešto zbog čega joj je drag. Ako je mentalno jaka, zašto bi se protivila? Posmatraš to kao nečiju slabost.
pa ako pristane da bude iskoriscavana onda nije mentalno jaka.prosto.ja na to nikad nisam pristao.a ima zena koji bi htele da menjaju muskarca, da mu odredjuju kako da se oblaci, da pusti bradu, da mu upravljaju karijerom, odredjuju gde ce da se provode odmori o njegovom trosku itd.To pride.
Jednostavno vidi sve, samo je pitanje da li će da se usprotivi ili pristane na to
Pa da li obnavlja ako se ne povezu na jos nekom nivou? Moze da bude inspiracija, ali nisu te prirode kao kada imas odnos sa nekim koji i to dotiče. Na primer, voleo bih da izađeš sa mnom u grad u halterima. Da samo ti i ja to znamo? Jel bi te zaintrigirao? A tvoj je? I pričate o svemu?Zašto samo ako je dobar u tome? Tj ako nam je lepo.
Jer tada svaka misao prestaje i sve preuzmu hormoni.
Nesreća je što ako se taj sex ne obnavlja, racio opet preuzima kontrolu I gubi se ponesenost. Onda nema osećaja samo vidiš sve I razmatraš sve. A na tom polju je retko ko baš jak.
da i to, cim je neki mali problem odma kaze a ne mogu ja to..ja sam samo za bajkoviti luxury lifeSlabost je kad se u odnosu ispolji kao slabost, kada počne da sabotira. Ako sve klizi I ide kako treba nema problema
Nađu se dvoje koji odgovaraju, to je cilj.
ima istine u tome.taj lik ocigledno nema samopostovanje.pretpostavljam da nije tesko biti tvrdoglaviji i mentalno jaci od njega.Ментално јака жена је она која уме да (мужу/љубавнику/момку) наметне своје мишљење. Није битно да ли је интелектуално јача или баксузасто тврдоглава, важно да истера своје.
Имам пријатеља кога жена бије. Он је 160++kg, а она нема 60kg, обоје завршили факс, стим да је он на послу бог, а она три копља испод (и по позицији и по способностима). Али после посла крене кљуцање у мозак због хиљаду и једне ствари и после 15 године дође дотле да он добије батине. Нити је интелектуално паметнија од њега, нити је способнија у послу од њега, али је тврдоглавија, тј. ментално јача и истера своје.
Ne nego po toj logici muskarcima se dize samo na onu koja histerise u stresnim situacijama i grebe noktima po staklu.Znači neko ko se uspešno nosi sa stresnim situacijama, tj.mentalno je jak je opasnost za muškarce?!
Јбт, то је онда као да имаш однос са самим собом. Жасу.![]()
Ako je on metar i žilet i četres kila, a ona sto kila i metarosamdeseМислим да их физички јаче жене више плаше.
![]()
Da ali ih imas koji potajno onanisu na njenu prikazu u donjem vesu. Mada mislim da ti izbace njen karakter iz vugle i ubace nesto trece. Mozda neki dzubox.Evo da uzmemo primer iz javnosti.
Da li je vama Jelena Karleusa mentalno jaka zena?
Njene nesigurnosti vriste koliko su iritantne, ali ona alavost i lupetanje pretvori u 'jacinu'.
Muskarci pored nje ne osecaju nikakvu mentalnu kastraciju, nego iritantnost i nesigurnost siparice od 14 godina.
Potpuno nesigurna balavanderka koja glumi 'jaku zenu'.
Kakve su to "mentalno jake žene"?Odnosi se na mentalno jake žene zbog kojih muškarci imaju gubitak moći
Meni de čini da je Lagerta pod mentalno jaka mislila na pametnu ženu a ne vidim zašto bi to psihološki kastriralo muškarca. I pametna žena može biti vatrena, temperamentna, maštovita pa i submisivna u krevetu što jedan deo muških ekstra pali.
I obrnuto, i ona objektivno ne baš pamentna, može biti hladna, drvena, nemaštovita, idealna za psihološku kastraciju.
Takva koja se tako ponaša nije pametna nego verovatno sa nedostakom dasaka u glaviPa ko može pametnu ženu dovesti do toga da bude submisivna u krevetu je takođe pametan, jer će većinu ona odjebati
Kažu da kod žene ponesenost sexom I hormoni drže čak do 3 nedeljene slazem se da samo sex moze da drzi vezu..treba trpeti osobu koja ti ne odgovara van kreveta, a to je vecina vremena.
pa onda neka robuje djoki.Kažu da kod žene ponesenost sexom I hormoni drže čak do 3 nedelje
Rado.pa onda neka robuje djoki.