Mentalna kastracija

Ментално јака жена је она која уме да (мужу/љубавнику/момку) наметне своје мишљење. Није битно да ли је интелектуално јача или баксузасто тврдоглава, важно да истера своје.
Имам пријатеља кога жена бије. Он је 160++kg, а она нема 60kg, обоје завршили факс, стим да је он на послу бог, а она три копља испод (и по позицији и по способностима). Али после посла крене кљуцање у мозак због хиљаду и једне ствари и после 15 године дође дотле да он добије батине. Нити је интелектуално паметнија од њега, нити је способнија у послу од њега, али је тврдоглавија, тј. ментално јача и истера своје.

Ovo je upravo primer o kojem sam pisala, koji pokazuje neverovatno izopačenje.

To pride.
Jednostavno vidi sve, samo je pitanje da li će da se usprotivi ili pristane na to
pa ako pristane da bude iskoriscavana onda nije mentalno jaka.prosto.ja na to nikad nisam pristao.a ima zena koji bi htele da menjaju muskarca, da mu odredjuju kako da se oblaci, da pusti bradu, da mu upravljaju karijerom, odredjuju gde ce da se provode odmori o njegovom trosku itd.

Zašto samo ako je dobar u tome? Tj ako nam je lepo.
Jer tada svaka misao prestaje i sve preuzmu hormoni.

Nesreća je što ako se taj sex ne obnavlja, racio opet preuzima kontrolu I gubi se ponesenost. Onda nema osećaja samo vidiš sve I razmatraš sve. A na tom polju je retko ko baš jak.
Pa da li obnavlja ako se ne povezu na jos nekom nivou? Moze da bude inspiracija, ali nisu te prirode kao kada imas odnos sa nekim koji i to dotiče. Na primer, voleo bih da izađeš sa mnom u grad u halterima. Da samo ti i ja to znamo? Jel bi te zaintrigirao? A tvoj je? I pričate o svemu?

Pa jedno je jaka, a drugo je na koji način je jaka, zašto to brkate?

Muškarac može isto biti jak tako što će da je čuva a može biti jak pa da želi da počini i bije. Mislim... Gde je logika da stavljate u isti koš?? Odoh 😊

Ментално јака жена је она која уме да (мужу/љубавнику/момку) наметне своје мишљење. Није битно да ли је интелектуално јача или баксузасто тврдоглава, важно да истера своје.
Имам пријатеља кога жена бије. Он је 160++kg, а она нема 60kg, обоје завршили факс, стим да је он на послу бог, а она три копља испод (и по позицији и по способностима). Али после посла крене кљуцање у мозак због хиљаду и једне ствари и после 15 године дође дотле да он добије батине. Нити је интелектуално паметнија од њега, нити је способнија у послу од њега, али је тврдоглавија, тј. ментално јача и истера своје.
ima istine u tome.taj lik ocigledno nema samopostovanje.pretpostavljam da nije tesko biti tvrdoglaviji i mentalno jaci od njega.

Meni de čini da je Lagerta pod mentalno jaka mislila na pametnu ženu a ne vidim zašto bi to psihološki kastriralo muškarca. I pametna žena može biti vatrena, temperamentna, maštovita pa i submisivna u krevetu što jedan deo muških ekstra pali.
I obrnuto, i ona objektivno ne baš pametna, može biti hladna, drvena, nemaštovita, idealna za psihološku kastraciju.

Evo da uzmemo primer iz javnosti.

Da li je vama Jelena Karleusa mentalno jaka zena?

Njene nesigurnosti vriste koliko su iritantne, ali ona alavost i lupetanje pretvori u 'jacinu'.

Muskarci pored nje ne osecaju nikakvu mentalnu kastraciju, nego iritantnost i nesigurnost siparice od 14 godina.

Potpuno nesigurna balavanderka koja glumi 'jaku zenu'.
Da ali ih imas koji potajno onanisu na njenu prikazu u donjem vesu. Mada mislim da ti izbace njen karakter iz vugle i ubace nesto trece. Mozda neki dzubox.

taj bucko vrv ima lose misljenje o sebi i zato to dozvoljava, misli nesto poput -ako me ona ostavi sta cu onda, koja ce me..pa jadan trpi i batine.ako to promeni, bice od nje fleka na zidu koliko god bila mentalno jaka

Meni de čini da je Lagerta pod mentalno jaka mislila na pametnu ženu a ne vidim zašto bi to psihološki kastriralo muškarca. I pametna žena može biti vatrena, temperamentna, maštovita pa i submisivna u krevetu što jedan deo muških ekstra pali.
I obrnuto, i ona objektivno ne baš pamentna, može biti hladna, drvena, nemaštovita, idealna za psihološku kastraciju.

Pa ko može pametnu ženu dovesti do toga da bude submisivna u krevetu je takođe pametan ☺️, jer će većinu ona odjebati

Pa to je abeceda Odnosa, naravno da znate, ako želite da žena odloži sve i bude predata treba redovno da je dobro sexate, grlite I mazite. Ako to želite. Jer će onda stalno da ima oksitocin i druge stvari će moći da stavi pod tepih. Zato i ima ona latinska poslovica 😏

Back