Mentalna kastracija

Jaka osoba je ona koja se vise daje u vezi.

Sto se vise daje, vise je jaca.

Nije jaka osoba ona koja lupeta: 'Ne, ja sam jaka, neces ti meni da naredjujes da radim to!'.

To je nesigurna balavander/ka od 40-50-70 godina.

Pa da, mentalno jaka je ona koja može puno da ponese. Koja ume da se suočava sa stvarima, da bude oslonac.
Jedino što takva osoba očekuje da ne bude iskorišćena i da taj drugi bude isto jak, da ume da ponese. I da ume da komunicira.

Pa da, mentalno jaka je ona koja može puno da ponese. Koja ume da se suočava sa stvarima, da bude oslonac.
Jedino što takva osoba očekuje da ne bude iskorišćena i da taj drugi bude isto jak, da ume da ponese. I da ume da komunicira.
Umoran sam od nesigurnih ljudi koji glume apsolutnu sigurnost.

To je toliko umorno gledati i osecati, i trosi ti energiju 100%.

Ne smes da mu kazes da ne lupeta i ne folira se, jer ce da ta urodjena nesigurnost da napravi sranje.

Pa onda u sustini hodas kao po jajima, i ono kao glumite zajedno da je taj neko siguran.

Zamara i trosi energiju.

Samo kada se ne bi toliko folirali da su kao sigurni u sebe, bilo bi mnogo lakse.

E to poslednje. Te njanjave koje teglu ne umeju da otvore, ne znaju šta je to plivajući zamajac. Mada, može biti i jedan oblik manipulacije a i za to treba neka mentalna sposobnost.
Некада сам и ја тако мислила, но сад не мислим да су њањаве, просто живе у складу са природом, а природа даје примат мушкарцу у физичком смислу.

Када женско да себи слободу да буде слабије и нежније, свакако да мушкарац лакше заволи, осећа се сврсисходно.

И знате шта, они то прецизно нањуше. :D 🥰

Aha. Znači ne odgovara mu da joj se obesi o rame. Pitanje je da li njoj odgovara takav?

Što je čovek jači, to nekako prirodno očekuje da i drugi oko njega budu, to je zrelo. Međutim, problem nastaje ako neko ne želi da se menja i da raste sa nekim, već da bude u statusu kvo. Za takav status je mnogo lakše imati partnerku koja I sama nije posebno zahtevna, niti je velika razlika između njih, jer velike razlike ne mogu dugo da potraju.

Mene živciraju ovde na forumu kad mentalno jaku ženu brkaju sa torokušama koje se svađaju i izvoljevaju i prave se pametne, kakve to veze ima sa biti jak??

Umoran sam od nesigurnih ljudi koji glume apsolutnu sigurnost.

To je toliko umorno gledati i osecati, i trosi ti energiju 100%.

Ne smes da mu kazes da ne lupeta i ne folira se, jer ce da ta urodjena nesigurnost da napravi sranje.

Pa onda u sustini hodas kao po jajima, i ono kao glumite zajedno da je taj neko siguran.

Zamara i trosi energiju.

Samo kada se ne bi toliko folirali da su kao sigurni u sebe, bilo bi mnogo lakse.
Nije to pitanje ovde. I ti mešaš mentalnu jačinu sa nečim drugim.

Što je čovek jači, to nekako prirodno očekuje da i drugi oko njega budu, to je zrelo. Međutim, problem nastaje ako neko ne želi da se menja i da raste sa nekim, već da bude u statusu kvo. Za takav status je mnogo lakše imati partnerku koja I sama nije posebno zahtevna, niti je velika razlika između njih, jer velike razlike ne mogu dugo da potraju.

Mene živciraju ovde na forumu kad mentalno jaku ženu brkaju sa torokušama koje se svađaju i izvoljevaju i prave se pametne, kakve to veze ima sa biti jak??
Biti jak nema nikakve veze sa bilo cime sto se desava spolja, nego sta si u glavi.

Problem nastaje kada nesigurni ljudi misle da ce biti jaki uz pomoc spoljasnjih stvari.

Da li svi razmišljaju tako? Ljudi uče jedni od drugih. Možeš da voliš nekoga ko nije mentalno jak, a nesto drugo ti je zanimljivo.

Nije to pitanje ovde. I ti mešaš mentalnu jačinu sa nečim drugim.
Evo da uzmemo primer iz javnosti.

Da li je vama Jelena Karleusa mentalno jaka zena?

Njene nesigurnosti vriste koliko su iritantne, ali ona alavost i lupetanje pretvori u 'jacinu'.

Muskarci pored nje ne osecaju nikakvu mentalnu kastraciju, nego iritantnost i nesigurnost siparice od 14 godina.

Potpuno nesigurna balavanderka koja glumi 'jaku zenu'.

Meni su ove stvari apsolutno dosadne i ne znam ni što sam pisala, osim što je svima jasno da je osobu koja je u glavi jaka teško zavesti drugačije nego čistom erotikom, neinsistiranjem na razgovorima I prepuštanjem primarnim nagonima. Zato me i ne interesuje da mnogo pričam sa muškarcima, više nešto drugo
Međutim, potrebno je da imaju neke stvari da bi odnos opstao.

Back