Mentalna kastracija

ne stvarno, cim vidim da je zena tupava ja pomislim uh kako bi je mlatnuo ovako tupoglavu.stid nestaje, postanem extra samopouzdan.a volim i pametne zene ali stvarno pametne a ne one koje samo hoce da dokazuju kako su pametne.
Паметне волиш ал на тупаве се диже?
Или ја погрешно разумем

Meni su ove stvari apsolutno dosadne i ne znam ni što sam pisala, osim što je svima jasno da je osobu koja je u glavi jaka teško zavesti drugačije nego čistom erotikom, neinsistiranjem na razgovorima I prepuštanjem primarnim nagonima. Zato me i ne interesuje da mnogo pričam sa muškarcima, više nešto drugo
Međutim, potrebno je da imaju neke stvari da bi odnos opstao.

Сведеш комплетну људску личност на једну ствар.

Meni su ove stvari apsolutno dosadne i ne znam ni što sam pisala, osim što je svima jasno da je osobu koja je u glavi jaka teško zavesti drugačije nego čistom erotikom, neinsistiranjem na razgovorima I prepuštanjem primarnim nagonima. Zato me i ne interesuje da mnogo pričam sa muškarcima, više nešto drugo
Međutim, potrebno je da imaju neke stvari da bi odnos opstao.
Koliko ima tema i polja na kojima se ljudi pronalaze i razvijaju. Pa i ta erotika koju spominješ mora da bude iznijansirana i sa dozom da bi te potakla. Smešno mi je kako si iskreno rekla da ti je dosadna tema.

Паметне волиш ал на тупаве се диже?
Или ја погрешно разумем
mogu u oba slucaja i da volim i da budem sex uzbudjen.mene najvise odbija pokvarenost.dakle moze da ima dva fakulteta i 22 naucna rada, ako primetim da je potuljara, a to ne moze da mi promaken ako jeste, ja cu se samo tiho povuci.nije to drustvo za mene

Odnosi se na mentalno jake žene zbog kojih muškarci imaju gubitak moći
:mrgreen: Da li je u genetici muškaraca izražena potreba za mentalno slabijim partnerkama radi osećaja nadmoći i postizanja libida? ;)

Није. То су неретко жене које је неко слагао да су "ментално јаке" а оне пале на то јер су сујетне. Мушкарци траже компатибилног партнера с којим може да се сарађује, а то значи партнера који поседује менталне особине другачије од мушких, које надопуњују његове. Мужевност код мушкараца и женственост код жена се нападају пре свега из политичких разлога, а не из хуманитарних ( као што су борба против токсичних мушкараца и ослобађање жена од опресије. ) Тако се ослабљује народ а онај ко влада над њим одржава на власти.

Иначе, од када ти, тако добра и фина, отвараш запаљиве теме?

mislim da vi tu pisete o manipulatativnim osobama, dakle onima koji kad vide da ne mogu da manipulisu onda se bune i nastaje problem.to ima i kod zena i kod muskaraca.mene je jedna pokusala da vacari za lovu ali kad je videla da to ne prolazi onda sam bio naj gori bla bla

cak sam je jednom prilikom i pitao-sladjana nosis li ti nekad pare?jel si platila nekad nekom pice?

Koliko ima tema i polja na kojima se ljudi pronalaze i razvijaju. Pa i ta erotika koju spominješ mora da bude iznijansirana i sa dozom da bi te potakla. Smešno mi je kako si iskreno rekla da ti je dosadna tema.

Pa dosadni su mi stereotipi. Dosta sam dugo na ovom forumu i vodila sam i učestvovala u nizu ovakvih tema, i uvek se posle osećam popišano jer ljudi ne razlikuju ni jak od slabog, ni pametan od toga da se pravi pametan, ni ženu koja želi da ugodi a jaka je od žene koja ne želi da ugodi, ženu koja voli da pusti da on vodi, ali ima svoje standarde od one koja panično se protivi bilo kakvom vođstvu muškarca. Tako da ne treba na forumu išta pisati ozbiljno 😊

Није. То су неретко жене које је неко слагао да су "ментално јаке" а оне пале на то јер су сујетне. Мушкарци траже компатибилног партнера с којим може да се сарађује, а то значи партнера који поседује менталне особине другачије од мушких, које надопуњују његове. Мужевност код мушкараца и женственост код жена се нападају пре свега из политичких разлога, а не из хуманитарних ( као што су борба против токсичних мушкараца и ослобађање жена од опресије. ) Тако се ослабљује народ а онај ко влада над њим одржава на власти.

Иначе, од када ти, тако добра и фина, отвараш запаљиве теме?
Koje su to mentalne osobine drugačije od muških? Zar nije to isto za oba pola? Ženstvenost i muževnost je nešto drugo i slažm se sa ovim dalje što pišeš. Ogroman problem.

Odnosi se na mentalno jake žene zbog kojih muškarci imaju gubitak moći
:mrgreen: Da li je u genetici muškaraca izražena potreba za mentalno slabijim partnerkama radi osećaja nadmoći i postizanja libida? ;)
dosta je ovom svetu "uspesnih" muskaraca.............samo nam jos fale i "uspesne" zene, pa da patosiramo ljudsku civilizaciju.

Ментално јака жена је она која уме да (мужу/љубавнику/момку) наметне своје мишљење. Није битно да ли је интелектуално јача или баксузасто тврдоглава, важно да истера своје.
Имам пријатеља кога жена бије. Он је 160++kg, а она нема 60kg, обоје завршили факс, стим да је он на послу бог, а она три копља испод (и по позицији и по способностима). Али после посла крене кљуцање у мозак због хиљаду и једне ствари и после 15 године дође дотле да он добије батине. Нити је интелектуално паметнија од њега, нити је способнија у послу од њега, али је тврдоглавија, тј. ментално јача и истера своје.

Daj Paula. Samo ako je dobar u sexu, može da oduševi? Kod tebe ljudski potencijal nije važan? Nemaš veru u njega?
Zašto samo ako je dobar u tome? Tj ako nam je lepo.
Jer tada svaka misao prestaje i sve preuzmu hormoni.

Nesreća je što ako se taj sex ne obnavlja, racio opet preuzima kontrolu I gubi se ponesenost. Onda nema osećaja samo vidiš sve I razmatraš sve. A na tom polju je retko ko baš jak.

Back