- Poruka
- 42.951
Ako želi, Svaka pametna žena može svoje oružje da ostavi i pusti muškarca da dominira. Ako želi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgovor je ne, što se može vidjeti na svakom ćošku, jer bezbroj muškaraca kraj sebe ima mentalno jaku partnerku.Odnosi se na mentalno jake žene zbog kojih muškarci imaju gubitak moći
Da li je u genetici muškaraca izražena potreba za mentalno slabijim partnerkama radi osećaja nadmoći i postizanja libida?
![]()
Ne, osim ako ta mentalno jaka nije ujedno i neka kompleksašica.Odnosi se na mentalno jake žene zbog kojih muškarci imaju gubitak moći
Da li je u genetici muškaraca izražena potreba za mentalno slabijim partnerkama radi osećaja nadmoći i postizanja libida?
![]()
Ne, osim ako ta mentalno jaka nije ujedno i neka kompleksašica.
A neretko same žene tvrde kako neće nekog goreg i slabijeg od sebe, tako da očito ni njima moć ne prija nešto puno.
Gubitak moći, ili biološka odbojnost biti sa ženom koja se ponaša kao muškarac?Odnosi se na mentalno jake žene zbog kojih muškarci imaju gubitak moći
![]()
ne znam, to meni onda i nije mnogo mentalno jakoNišta lepše za ženu nego da oseti kako neko vodi
Ne znam šta tačno podrazumevas pod mentalno jaka, rekla bih da se ovde malo meša. Mentalno jaka ne mora da bude intelektualna. A i zašto bi to bilo tako Nekome je to baš izazov.Odnosi se na mentalno jake žene zbog kojih muškarci imaju gubitak moći
![]()
Šta je mentalno jaka žena? Po tebi? @LagertaNe znam šta tačno podrazumevas pod mentalno jaka, rekla bih da se ovde malo meša. Mentalno jaka ne mora da bude intelektualna. A i zašto bi to bilo tako Nekome je to baš izazov.

U genetici (većine) muškaraca je jedna stvar u vezi žena, ali me sramota da kažemDa li je u genetici muškaraca
Ma jok, lazu vas, zivimo za to da nam neka pije krv, i sa kojom se raspravljamo i oko konzerve tunjenvine.Odnosi se na mentalno jake žene zbog kojih muškarci imaju gubitak moći
![]()

Al si ga sada lupio. Pa imas zene koje su zavrsile 2 fakulteta ali imaju lep odnos sa muzem. Sa poštovanjem.Glavni problem sa mentalno jakim (plus, obrazovanim i imućnim) ženama jeste njihova potreba da se usprotive tradicionalno-religijskom shvatanju braka u kojem one imaju podređenu ulogu.
S druge strane, takvo shvatanje obezbeđuje dugovečnost braka.
Zbog nagona da se suprotstave predodređenoj podređenosti, one razbijaju bračnu zajednicu.

Jaka osoba je ona koja se vise daje u vezi.Da bi se došlo do erotike moraš malo i da komuniciraš sa tom ženom..