Mentalna kastracija

Postao je poligon za plasman umobolnih ideja radikalnog feminizma koji je razorio nepopravljivo musko zenske odnose.
Gotovo da ne postoji tema u kojoj se mogu pomiriti zenska zenstvenost i muska muzevnost kao da je to nesto nenormalno..
Pri tome mediokriteti cak i nemaju perfidne namere.

R.F. je zrno graška ispod osam dušeka za kneginju koja mora mirno da prospava noć jer radi ujutu od sedam.
Ali zrno je muči i ona ne sniva mirno već smišlja kako da se reši tog zrna koje žulja ko pakao, tog muškarca koji neće da ženi a hoće da iebe.

užas.

Prava se zena drzi pravog kursa
a radikalna feministkinja sulude ideje
zato se prava zena osmehuje dok se feministkinja mrsti i na kraju umre tuzna i nesrecna i macke joj pojedu pola lica
mislim da mediji menjaju taj kurs vrlo perfidno

Ja ne želim da budem jaka ne želim da mediji zamagle moju logiku
Želim da me muškarac čuva i pazi kao da sam beba ptiče u gnezdu.

To je zato što moram sve suprotno ali feministkinje ne moraju
One samo imaju udarni termin da preko medija objave svoju nezavisnost i otcepljenje na sav glas iako nijedna ne razume šta to stvarno znači

mislim da mediji menjaju taj kurs vrlo perfidno

Ja ne želim da budem jaka ne želim da mediji zamagle moju logiku
Želim da me muškarac čuva i pazi kao da sam beba ptiče u gnezdu.

To je zato što moram sve suprotno ali feministkinje ne moraju
One samo imaju udarni termin da preko medija objave svoju nezavisnost i otcepljenje na sav glas iako nijedna ne razume šta to stvarno znači
Jer si ti imala podpis jer nju cuva neki mnogo jak

Odnosi se na mentalno jake žene zbog kojih muškarci imaju gubitak moći
:mrgreen: Da li je u genetici muškaraca izražena potreba za mentalno slabijim partnerkama radi osećaja nadmoći i postizanja libida? ;)
Ментално јаке жене нису проблем, мушкобањасте јесу без обзира да ли се ради о физици или психи али ако имају мушку енергију то је турн-офф. Јер ни женама не одговара женска енергија у мушкарцу.

Nesigurnost kod muskarca je u pitanju,razumijem sta misli ali ne vjerujem da je to tako cesto tj pretjeruju.
Neko je juče lepo napisao nešto o tom pronalaženju nekog za sebe.
Nema ni straha, ni nesigurnosti ukoliko se osećaš lepo pored te osobe.
Pored nekog ko te voli, ceni, poštuje ...

Gde god ima ovih i sličnih pitanja, o zdravom odnosu izmedju dvoje više nema reči.

Pa naravno da postoje ali kriterijume formiram na drugi način ne biram nekog koga ne mogu da stignem
ko je pametniji sposobniji lepši sve naj u svačemu u odnosu na mene
Obično ga pustim ga da on izabere mene
a ako me ne izabere on je na gubitku, ne zna šta je propustio... :lol:
Padne lisica u vodu i jedva se dočeka na neko deblo, osvrne se oko sebe i shvati: " Baš sam htela malo da putujem nizvodno, ebeš budimpeštu odo za beograd..."

Pa naravno da postoje ali kriterijume formiram na drugi način ne biram nekog koga ne mogu da stignem
ko je pametniji sposobniji lepši sve naj u svačemu u odnosu na mene
Obično ga pustim ga da on izabere mene
a ako me ne izabere on je na gubitku, ne zna šta je propustio... :lol:
Јамачно, ма колико неко био бољи, уколико нема оно најбитније ( да хоће мене) онда остаје тамо нека квалитетна особа :D

Odnosi se na mentalno jake žene zbog kojih muškarci imaju gubitak moći
:mrgreen: Da li je u genetici muškaraca izražena potreba za mentalno slabijim partnerkama radi osećaja nadmoći i postizanja libida? ;)

Daklem, ti nisi mentalno jaka žena pošto kraj tebe tvoj suprug nije izgubio moć u bilo kom smislu a ni libido što svedoči broj članova porodice. Bogu hvala.
Ili je ova tema ipak samo običan feministički spin?🤔

Daklem, ti nisi mentalno jaka žena pošto kraj tebe tvoj suprug nije izgubio moć u bilo kom smislu a ni libido što svedoči broj članova porodice. Bogu hvala.
Ili je ova tema ipak samo običan feministički spin?🤔
Мени ово све отвара нека нова питања..
Да ли ико може да буде неповредиво јак или је можда човек створен као несавршено биће, склоно слабости...
Сети се Ахила :D

Do sada svaku osobu koju sam upoznao bilo da je žena ili muškarac kad krenu da prosipaju priče kako su mentalno jaki meni pripadne muka i gledam da prekinem priču. Mentalna snaga se dokazuje u životu nailaskom na neke probleme rešive a nekad i nerešive koji moraju da se reše i prevazidju. Tvrdoglavost ljudi uglavnom vezuju za mentalnu snagu ali to nema veze sa vezom. I sam odnos izmedju muškarca i žene ne bi trebao da bude sveden na neko mentalno rvanje i dokazivanje nadmoći i takmičenje. To mu sve dodje toksično i nepotrebno napeto okruženje gde se ljudi nešto bespotrebno nadmeću. Takve osobe koje rasipaju energiju svakodnevno na nekakvu tvrdoglavost i glumatanje neke "mentalne snage" se bukvalno raspadnu kod najmanjeg problemčića kad se pojavi u životu. Onda je potrebna cela četa podrške da se to prevaziđe pa drama i drama itd. Znači takve osobe su pravi energetski vampiri. Svi se sklanjaju ot takvih osoba jer realno kome treba neka kraljica drame...
Poenta je u tome da nigde nisam rekla da žena "prosipa" da je mentalno jaka već je to njena osobina koju i drugi primete. Često takve žene ne obraćaju pažnju na tu svoju mentalnu nadmoć niti je zloupotrebljavaju. Koriste je da bi porodica normalno funkcionisala. Ali, postoje muškarci koji u nekom trenutku shvate da nisu dorasli takvoj ženi i onda se dešavaju razni problemi. Molila bih vas da pažljivo čitate o čemu se radi jer su onda ovo proizvoljni odgovori nevezani za temu.

Upitati Lagertu oko pojašnjenja za taj “gubitak moći” kod muškaraca :malav:

Evo ja opet vraćam sebe na postavku teme da vidim jesam li ja šta pogrešno razumela :mrgreen:

Usled čega se to “gubi moć” :lol: ?
Kontam da su godine u pitanju ipak :kafa:
Ne doživljava je kao ženstvenu, dobije neki kompleks da i u tome neće biti bolji pd nje, mnogo je razloga. Nijedan nije puko omalovažavanje muškaraca već neke činjenice o pojedinim muškarcima.

Мени ово све отвара нека нова питања..
Да ли ико може да буде неповредиво јак или је можда човек створен као несавршено биће, склоно слабости...
Сети се Ахила :D
Naravno da smo nesavršeni, ne postoji niko nepovredivo jak, šta god to značilo. Bar kad govorimo o ljudima.

Ovaj Ljis postade naučno eksperime talni podforum :fdlan:
Za toliko godina niko da skapira da libido je kad jedno telo pozeli ili oba tela pozele se spoje jer telo je radar,nezavisno ko je koliko mentalno il fizički jak kad se pozeli obe se strane povinuju i ustekas ga :malav:
Ovaj forum postade mesto gde se ne čita pažljivo il se ne razume pročitano. Tema je vezana za parove koji su u dugim vezama, braku. Nigde nisam rekla da neće da vam se d*** na neku usputnu pametnu ženu.

Poenta je u tome da nigde nisam rekla da žena "prosipa" da je mentalno jaka već je to njena osobina koju i drugi primete. Često takve žene ne obraćaju pažnju na tu svoju mentalnu nadmoć niti je zloupotrebljavaju. Koriste je da bi porodica normalno funkcionisala. Ali, postoje muškarci koji u nekom trenutku shvate da nisu dorasli takvoj ženi i onda se dešavaju razni problemi. Molila bih vas da pažljivo čitate o čemu se radi jer su onda ovo proizvoljni odgovori nevezani za temu.
Opet nešto muškarci krivi nekoj mentalno jakoj ženi? Opet njoj niko nije dorastao? Ko to drugi primeti? Šta je bitno sta drugi primete? Koji su to razni problemi? Mora se malo ozbiljnije i detaljnije postaviti tema. Ovako sve uopšteno da je svaki odgovor proizvoljan i nevezan za temu jer tema ništa nije konkretno osim da eto muškarac nije njoj dorastao. Neka nadje boljeg onda i neka ne kuka ako joj taj nije dorastao. Eto problem rešen.

Back