Mentalna kastracija

Postao je poligon za plasman umobolnih ideja radikalnog feminizma koji je razorio nepopravljivo musko zenske odnose.
Gotovo da ne postoji tema u kojoj se mogu pomiriti zenska zenstvenost i muska muzevnost kao da je to nesto nenormalno..
Pri tome mediokriteti cak i nemaju perfidne namere.
Zašto se pronalaziš? Gde ti to živiš ili vi živite pa niste imali prilike da se upoznate i sa ovakvim slučajevima? A, da, takvi muškarci onda obično nađu "istaknutu" švalerku i opravdaju svoj macho trip, što bi rekli klinci
:mrgreen:

Мени ово све отвара нека нова питања..
Да ли ико може да буде неповредиво јак или је можда човек створен као несавршено биће, склоно слабости...
Сети се Ахила :D
Nesavršenost me privlači, volim umereni nesklad, kako u umetnosti tako i u karakteru.

Zašto se pronalaziš? Gde ti to živiš ili vi živite pa niste imali prilike da se upoznate i sa ovakvim slučajevima? A, da, takvi muškarci onda obično nađu "istaknutu" švalerku i opravdaju svoj macho trip, što bi rekli klinci
Tvoja početna poruka ne govori o pojedinačnim, izolovanim slučajevima već uopšteno o muškarcima .Čak se i frljaš sa genetikom.😁

Da se podsetimo.

-Da li je u genetici muškaraca izražena potreba za mentalno slabijim partnerkama radi osećaja nadmoći i postizanja libida? ;)-

nmg da mlatim isprazne price
tema je toksicna bukvalno radikalni toksicni feminizam u cemu necu da ucestvujem jer je besmisleno i tako dalje blalabla cao

Opet nešto muškarci krivi nekoj mentalno jakoj ženi? Opet njoj niko nije dorastao? Ko to drugi primeti? Šta je bitno sta drugi primete? Koji su to razni problemi? Mora se malo ozbiljnije i detaljnije postaviti tema. Ovako sve uopšteno da je svaki odgovor proizvoljan i nevezan za temu jer tema ništa nije konkretno osim da eto muškarac nije njoj dorastao. Neka nadje boljeg onda i neka ne kuka ako joj taj nije dorastao. Eto problem rešen.
Mnogi muškarci su vaspitani da su stub odnosa. Kada je žena mentalno jaka, sigurnija on može osetiti gubitak kontrole manjak značaja i strah da "nije dovoljno dobar"Neki muškarci tada izbegavaju duboke razvovorex glume ravnodušnost, namerno umanjuju značaj te žene. Kada se muškarac oseća "potisnuto" libido često pada..Može delovati hladno i nezainteresovanost. Ako muškarac ima jak ego ali slabo samopouzdanje njen mentalno sklop može "ugušiti" njegov libido
.

Ja sam precizirala na koje odnose i slučajeve se misli.
Једно сигурно знам, за сваки крах везе кривица је на обе стране. Да би се остварио однос, обоје учествују, исто тако и да би се покварио.
Ма колико она теби деловала феноменално божанствена, у односу мушкарца и жене главни адути су нешто друго. Шта бива када су сами, то само они знају, не бих ја то тако ломила да је он слаб па од муке престане да му се диже.

Баш бих волела да чујем његову страну приче, тог кастрираног мушкарца јер што рекли...
The Truth Is Out There GIF by HGTV

Једно сигурно знам, за сваки крах везе кривица је на обе стране. Да би се остварио однос, обоје учествују, исто тако и да би се покварио.
Ма колико она теби деловала феноменално божанствена, у односу мушкарца и жене главни адути су нешто друго. Шта бива када су сами, то само они знају, не бих ја то тако ломила да је он слаб па од муке престане да му се диже.

Баш бих волела да чујем његову страну приче, тог кастрираног мушкарца јер што рекли...
The Truth Is Out There GIF by HGTV
Ovaj put sam izabrala da temu posmatram iz ugla žene..i naravno, svaka priča može da ima dve verzije.

Ovaj put sam izabrala da temu posmatram iz ugla žene..i naravno, svaka priča može da ima dve verzije.
Али то су појединачни случајеви који се могу посматрати са психолошког становишта, у супротном оваква поставка делује као агитациони памфлет у корист жена а који као такав не доноси ништа добро женама.

Mnogi muškarci su vaspitani da su stub odnosa. Kada je žena mentalno jaka, sigurnija on može osetiti gubitak kontrole manjak značaja i strah da "nije dovoljno dobar"Neki muškarci tada izbegavaju duboke razvovorex glume ravnodušnost, namerno umanjuju značaj te žene. Kada se muškarac oseća "potisnuto" libido često pada..Može delovati hladno i nezainteresovanost. Ako muškarac ima jak ego ali slabo samopouzdanje njen mentalno sklop može "ugušiti" njegov libido
.
Zašto postoji razgovor izmedju dvoje ljudi?
Da sam muškarac koji ima sposobnu i jaku ženu bila bih srećna, ne nemoćna.

Par koji ima ovaj problem ima zaista poveći problem.

Zašto postoji razgovor izmedju dvoje ljudi?
Da sam muškarac koji ima sposobnu i jaku ženu bila bih srećna, ne nemoćna.

Par koji ima ovaj problem ima zaista poveći problem.
Upravo tako. I ina takvih parova zato ova tema... Ali na žalost, svaki pokušaj konstrukttivnim razgovora od strane pojedinih članova se svodi na "feminazzi" propagandu :(

Poslednja izmena:
Upravo tako. I ina takvih parova zato ova tema... Ali na žalost, svaki pokušaj konateukruvnog razgovora od strane pojedinih članova se svodi na "feminazzi" prppagabdu :(
Па види, почни од наслова, не мислиш да си претерала у старту?
За конструктиван разговор ( посебно овде) потребна је далеко објективнија поставка теме, овако...прочитају наслов, уводни пост и оде све у бестрага.

Opet se ne razumemo. Niko ne kaže da one javno nekome nabijaju na nos da su presavršene
:mrgreen: jednostavno su takve i to nose sa lakoćom bez potrebe da to doživljavaju kao nešto posebno. Ali, dešava se da pored njih bude muškarac, sa malo manje samopouzdanja koji te njihove osobine ne može da prihvati na pravi način, deluju mu kao ugrožavanje.
Ja mislim da nije to baš tako. Barem po mom viđenju mentalno jake žene nisu grubijanke, feministkinje niti se razmeću sa svojim samopouzdanjem. Nose se staloženo sa nedaćama u životu bez drame i panike ne gledajući kako nešto ne može, već kako napraviti da može. Koje ne odbijaju pomoć, ali isto tako odrade dosta toga i same što ne umanjuje njihovu ženstvenost. Ne daju da ih muškarci ili bilo ko obmanjuje i maže, ali kad dobiju poštovanje onda su nježne, strastvene, prepuštaju se muškarcu da ih vodi kroz život. Ne biraju plašljivke, a svaki ok i vrijedan muškarac može da im parira.

Па види, почни од наслова, не мислиш да си претерала у старту?
За конструктиван разговор ( посебно овде) потребна је далеко објективнија поставка теме, овако...прочитају наслов, уводни пост и оде све у бестрага.
Ali da sam napisala, muškarci kojima neće da se dig** na ženu zbog koje se osećaju manje superiorni,a jesu u braku ili dugoj vezi, bio bi predug

.
Svuči kao gomila nepotrebnog smaranja i zamaranja. Pitanje je da li ona hoće mentalno da se rve sa nekim ili da živi život, ebe se i uživa. Vrlo prosto. Niko takvoj ženi ne umanjuje značaj nego bi se pre reklo da njen ego ne dozvoljava ništa drugo nego da je samo njen značaj bitan i najbitniji. Opet se ponavljam da se ni jedan odnos ne zasniva na dominaciji i kako neko treba da vodi i predvodi i sama potreba nekoga da dominira govori o nekoj žešćoj patologiji. Ljudi a i žene nemaju naročiti libido kad ih neko guši, stalno odmerava i pokušava da ih vodi, itd. Sebe ne bi mogao da zamislim ni dva dana sa ženom da se mi nešto merimo i uporedjujemo i da sad svaki put kad ja ili ona uradimo nešto sa druge strane dodju ovacije i aplauzi. Vuče se samo u jednom pravcu a to je zajednički i vučemo zajedno. Onog trenutka kad jedna strana nešto vuče po svome odnos puca i vreme je za razlaz. Svakoj ženi i svakom muskarcu koji misle da su oni ti koji nešto vuku i vode toplo preporučujem da izadju iz tog odnosa i zarad sebe a i zarad druge strane. To je toksično i nepopravljivo stanje. Nema tu ničega što podseća na zajednistvo i poštovanje. Klasično da izvineš izd*avanje jedne strane nad drugom.

Ja mislim da nije to baš tako. Barem po mom viđenju mentalno jake žene nisu grubijanke, feministkinje niti se razmeću sa svojim samopouzdanjem. Nose se staloženo sa nedaćama u životu bez drame i panike ne gledajući kako nešto ne može, već kako napraviti da može. Koje ne odbijaju pomoć, ali isto tako odrade dosta toga i same što ne umanjuje njihovu ženstvenost. Ne daju da ih muškarci ili bilo ko obmanjuje i maže, ali kad dobiju poštovanje onda su nježne, strastvene, prepuštaju se muškarcu da ih vodi kroz život. Ne biraju plašljivke, a svaki ok i vrijedan muškarac može da im parira.
A zar nisam ja to isto napisala? ;) Žene koje to nikome ne nabijaju na nos svoju snagu, a često i nesvesne nje....

Ок, може тако да се каже, али ако је неко другачији на лош начин, теби неодговарајући, рекла би да је лош за тебе?
Никада не помислиш да је неко лошији од тебе? У било ком сегменту или смислу?
ja ne delim muškarce na ovaj je dobar onaj je loš
nego
ovog bi opkoračila, onog nebi.
tako je moja podela poštenija prema muškom svetu od svake druge podele koje su smišljene radi polarizacije.

Deluješ pogođeno pa pribegavaš etiketiranju...
Delujem objektivno tako da ne moram dalje od onoga sto si ti napisala..
Ko ima oci da vidi sta pise jasno mu je da je po sredi najobicnija feministicka budalastina.
Ispod casti mi je da ucestvujem dalje na temi...

Ne znam samo kako nekome nije glupo da plasira takve stvari i siri razdor izmedju polova bez ikakve potrebe i poente..
Jbt pa i ti si zena i imas decu..
Kad bi znala koliko ovo steti zenama, nikada se ne bi bavila time.
Bukvalno nesvesno siris mrziteljsku propagandu koja unistava sustinu zenske prirode, pravi razdor medju polovima, steti slici tradicionalne porodice i za posledicu ima indoktriniranu decu i nove narastaje upropascene za normalan zivot i medjuljudske odnose.
Cemu brate ?
I onda na perfidan nacin pokusavas da uvuces ljude ne bi li ta tematika dobila nekakav legitimitet kao validna tema za raspravljanje..
Bolesno..

Back