eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Снима један амерички редитељ филм о жутој кући и тамо почињеним злочинима.......A možda bi mogle da budu snimljne i serije o proterivanju Srba iz Krajine ili čerečenju srpskih mučenika posle okupacije Kosova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Снима један амерички редитељ филм о жутој кући и тамо почињеним злочинима.......A možda bi mogle da budu snimljne i serije o proterivanju Srba iz Krajine ili čerečenju srpskih mučenika posle okupacije Kosova.
Снима један амерички редитељ филм о жутој кући и тамо почињеним злочинима.......
A tkoja je realnost u vas Hrvata SriJema i Bačke?Ovo nije humor ovo je realnost Srba. 300.000 pratilaca sa Balkana, To nesto govori... Jbg jesu meni najbolje Mucke, znam izdajnik sam MI6 al opet nije ni Srba los, volimrealnost.
kažu da je lik iz crvenke, a baš bi bila fora da je hrvat...Ovo nije humor ovo je realnost Srba. 300.000 pratilaca sa Balkana, To nesto govori... Jbg jesu meni najbolje Mucke, znam izdajnik sam MI6 al opet nije ni Srba los, volimrealnost.

Ma ko god da je, to može da nasmeje samo mnogo glupu osobu.kažu da je lik iz crvenke, a baš bi bila fora da je hrvat...![]()
Ma kazu...nigde to ne kazu niti se zna...kažu da je lik iz crvenke, a baš bi bila fora da je hrvat...![]()
Taj pametan nisi ti. ******* nepametni jesi.Ma ko god da je, to može da nasmeje samo mnogo glupu osobu.
Pametnog čoveka to uglavnom rezignira ili čak rastuži.
Ta bolesna potreba da se generalizuje i dehumanizuje.
30/05/2019 |Nisam znao. Nadam se ne po scenariju iz Vašingtona.
To ne menja činjenicu da je Zapad pobio tri miliona Srba tokom XX veka.Taj pametan nisi ti. ******* nepametni jesi.
evo nam jos jednog patrijote![]()
To ne menja činjenicu da je Zapad pobio tri miliona Srba tokom XX veka.
Kao ni činjenicu da je 90-ih finansirao, vojno i politički sponzorisao etnička čišćenja stotina hiljada Srba iz Krajine, BiH i sa Kosova te da je odgovoran za stradanje desetina hiljada srpskih civila.
Zapad nas dehumaizuje i danas omalovažavanjem srpskih žrtava time što je oslobidio sve njihove ubice i mučitelje svih optužbi za ratne zločine.
Neke je čak postavio za predsednike i premijere okupiranih srpskih pokrajina.
Imaš i ti problemčić: Aija Izetbegović je došao pučem na vlast a Tuđman uz pomoć svojih ustaša nezakonitim putem izbacio Srbe iz ustava. Onda je krenulo ubijanje svatova i miniranje brana od strane islaističkih ekstremista te ubijanje porodica po Zagrebu.Samo jedan problemčić imaš....Nije zapad sjeo na tenkove pa pravac Vukovar i nije zapad granatirao i snajperisao Sarajevo... To su bili neki drugi ljudi koji su otvorili drugu front za neku drugu silu. Za tu za koju spamuješ!
To je nezgodno , što reče Sloba tog avgusta 95. "pa one jajare zbrisale za dva dana iz područija koje je idealno za odbranu " .A možda bi mogle da budu snimljne i serije o proterivanju Srba iz Krajine
Ne mislim da su Srbi iz Krajine zbrisali kao jajare.To je nezgodno , što reče Sloba tog avgusta 95. "pa one jajare zbrisale za dva dana iz područija koje je idealno za odbranu " .
Imaš i ti problemčić: Aija Izetbegović je došao pučem na vlast a Tuđman uz pomoć svojih ustaša nezakonitim putem izbacio Srbe iz ustava. Onda je krenulo ubijanje svatova i miniranje brana od strane islaističkih ekstremista te ubijanje porodica po Zagrebu.
U Vukovaru je bilo mnogo Srba nad kojima su se ustaše iživljavale baš kao što je tokom te stranšne opsade Sarajeva izvršen genocid nad sarajevskim Srbima.Ali to je na njihov račun i njihovu krivicu. Ali da ponovim da nije Zapad sravnio Vukovar niti se iživljavao nad Sarajevom nego ljudi koji imaju ime i prezime, a sve po nalogu *******a.
U Vukovaru je bilo mnogo Srba nad kojima su se ustaše iživljavale baš kao što je tokom te stranšne opsade Sarajeva izvršen genocid nad sarajevskim Srbima.
Mnogi od vas nisu nikada videli video izveštaj patologa VMA Zorana Stankovića nakom oslovođenja tog grada od Tuđmanovih ustaša.
Žao mi je što sam ga i ja ikada video.
Ne možeš da prodaješ mooda za bubrege, dobro se zna šta je ko onda radio.
Vukovar?Ali to je na njihov račun i njihovu krivicu. Ali da ponovim da nije Zapad sravnio Vukovar niti se iživljavao nad Sarajevom nego ljudi koji imaju ime i prezime, a sve po nalogu *******a.