Menstruacija na TV-u?!

Kod moje ćerke u školi kada devojčica nastavniku fizičkog kaže da je dobila, on pita šta je dobila i od nje traži da glasno kaže "nastavničke, dobila sam menstruaciju" i onda ne radi fizičko.
Meni je i to malo bolesno, mada devojčicama ne smeta, samo dečacima, kaže ona.
Ми смо говорили Поштеда, шта има да се црта било коме, а сви су знали шта је.

И мени је то са кладионицама језиво. Баш сам неки дан размишљала може ли се ту шта урадити? Нека петиција, нешто? Јесте да би орагнизаторима сели за врат они којима иде у прилог али се негде мора почети.

И мени је то са кладионицама језиво. Баш сам неки дан размишљала може ли се ту шта урадити? Нека петиција, нешто? Јесте да би орагнизаторима сели за врат они којима иде у прилог али се негде мора почети.
Masa ljudi se ruga Nolu i nolomanima al za razliku od Jokica koji glumi reklami, ovaj je izjavio kako bi njihov rad trebalo da se preispita i da vidimo da li zelimo da nam djeca na svakom cosku imaju kladionicu

Masa ljudi se ruga Nolu i nolomanima al za razliku od Jokica koji glumi reklami, ovaj je izjavio kako bi njihov rad trebalo da se preispita i da vidimo da li zelimo da nam djeca na svakom cosku imaju kladionicu
Па и ови ретардирани глумци који то прихвате. ОК, можда је неко од њих и добр глумац али је продани идиот који ради против свог народа и омаладине, за своје дебело дупе. Ух!

Jednom je profesor marketinga sa studentima klasifikovao reklame na dobre i lose, i proato su upisivali u kolone koje su to dobre reklame, poput onih za koka kolu a koje su lose, kao one za meriks, gdje su stidenti bili stava da su debilne...njegov zakljucak je bio da su sve one dobre jer su izazvale reakciju. Jedina losa reklama je ona koju izignorises.
Ova reklama je odradila svoje. Zgadila zene ali i koja nije znala, sada zna za Libresse.
Svi su znali za librese i prije reklame.
To je samo fora kao svaka reklama je dobra.
Nije svaka dobra.
Nije dovoljno samo da se o necemu prica,pa makar se gadili,da bi to bilo dobro.
Da li cu kupiti proizvod koji mi izaziva gadjenje?Necu,iako sam cula za njega.

Kod moje ćerke u školi kada devojčica nastavniku fizičkog kaže da je dobila, on pita šta je dobila i od nje traži da glasno kaže "nastavničke, dobila sam menstruaciju" i onda ne radi fizičko.
I to je bezveze.Mi smo govorili nastavniku samo posteda...nije pitao zasto,jer se podrazumijeva,i niko nije pravio cirkus od toga.

Не знам шта се чудимо... Већ дуже време нема квалитетне музике, или је ретка. Само неко мекетање а текстови вређају интелигенцију. Филмови такође губе на квалитету, углавном је то промоција нечега, чега год на више агресивaн и иритирајућ него уметнички начин.
Па ево летос изложба... српска уметност кроз време. Тачно како мењаш сале и приближаваш се данашњици све више губи смисао и постаје усиљено.

Tog nastavnika treba vaspitno našamarati! Zašto pred svima da to kaže na glas ako joj je neprijatno? Sram ga bilo.

Da sam poznata vodila bih računa šta reklamiram.

Back