Cro_čvarak
Iskusan
- Poruka
- 6.737
Sumnjamo da mi je djevojka noseća, menstruacija je bila oko 15.08, uz to su joj su se i grudi povećale i ukrutile. Jučer se testirala i test je bio negativan, rj jedna crtica, što mislite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nek je sa srećomSumnjamo da mi je djevojka noseća, menstruacija je bila oko 15.08, uz to su joj su se i grudi povećale i ukrutile. Jučer se testirala i test je bio negativan, rj jedna crtica, što mislite?
Sumnjamo da mi je djevojka noseća, menstruacija je bila oko 15.08, uz to su joj su se i grudi povećale i ukrutile. Jučer se testirala i test je bio negativan, rj jedna crtica, što mislite?
Sigurno ga ja neću raditiuradi ponovo test
Ti i ja mislim, ali što je s manjom, to je stvarno dugo?beta hcg,mada bi i obican pokazao sad.
hormoni,cista... neki bagTi i ja mislim, ali što je s manjom, to je stvarno dugo?
Bog zna, ako zna?hormoni,cista... neki bag![]()
Ko još danas koristi izraz noseća?
И ја више готивим израз "бременита".
+1uradi ponovo test
danas si se raznezio?Ja ti zelim da jeste trudna, i da sve prodje kako treba! Zapamti, nema niceg boljeg, uzvisenijeg, lepseg, smislenijeg i vaznijeg od dece![]()
i ne samo hormoniMožda su joj se hormoni poebali.