DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
vidiš ja sam čuo, misim samo sam čuo da se vanbračna zajednica tretira isto kao i brak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa se hvata za negativne primere,
Svako vidi ono sto zeli da vidi36k sklopljenih brakova u 2018, 10k razvoda. ko zna koliko bracnih olupina, svalera svalerki itd
nije da nema za sta da se uhvati slozicemo se
Svako vidi ono sto zeli da vidi
Pusti statistiku. Kakvi su brakovi ljudi koje poznajes, nemoguce da nijedan ne valja?pa i ti
statistika je medjutim neumoljiva
Ko to može znati?Misliš da ljudi govore istinu?Svako zna kako je kod njega.Totalno je i nebitno.Kome valja taj je "in",kome ne ide "out".Tema je tako postavljena kao da brak izumire kao institucija.Od toga nema ništa!Pusti statistiku. Kakvi su brakovi ljudi koje poznajes, nemoguce da nijedan ne valja?
Ne treba niko nista da govori, oseti se ako je izmedju ljudi sve u redu.Ko to može znati?Misliš da ljudi govore istinu?Svako zna kako je kod njega.Totalno je i nebitno.Kome valja taj je "in",kome ne ide "out".
Ne postoji brak u kome nikad nema problema.Taj ili ih još uvek ne vidi,ili ne želi da ih vidi, rešava, da "ulaže" u celu priču i pre ili kasnije dođe do razvoda.Ne treba niko nista da govori, oseti se ako je izmedju ljudi sve u redu.
Ne znam kakve su serije tamo posto ne pratim, a na drugi deo pitanja mi nisi odgovorioda se uhvatim neke foks lajf serije onda?
U svakom odnosu ima manjih ili vecih problema, oni manji sigurno nisu razlog za razvod. Mozda bi ljudi bili zadovoljniji kad ne ni ocekivali potpuno savrsenstvo u svemu.Ne postoji brak u kome nikad nema problema.Taj ili ih još uvek ne vidi,ili ne želi da ih vidi, rešava, da "ulaže" u celu priču i pre ili kasnije dođe do razvoda.
Nije to isto za svakog. Neko se razvede zato što mu partner "testeriše" dok spava. Je'l to opravdan razlog za razvod?Po meni nije, ali znam par koji se navodno zbog toga razvodi.Zapravo,mislim da je to samo priča za javnost.Uglavnom je istina "tamo negde, između njih samih".U svakom odnosu ima manjih ili vecih problema, oni manji sigurno nisu razlog za razvod. Mozda bi ljudi bili zadovoljniji kad ne ni ocekivali potpuno savrsenstvo u svemu.
Naravno da je samo prica, nece niko javno da prizna da je prevaren i namagarcen. Ili kao razilaze im se karakteri. Posle 15 godina oni su shvatili da im se razilaze karakteriNije to isto za svakog. Neko se razvede zato što mu partner "testeriše" dok spava. Je'l to opravdan razlog za razvod?Po meni nije, ali znam par koji se navodno zbog toga razvodi.Zapravo,mislim da je to samo priča za javnost.Uglavnom je istina "tamo negde, između njih samih".
Da... ili bila mu/joj dobar/dobra 20 god., pa a'jd sad zdravo! Malo mu msm, dođe bzv.Naravno da je samo prica, nece niko javno da prizna da je prevaren i namagarcen. Ili kao razilaze im se karakteri. Posle 15 godina oni su shvatili da im se razilaze karakteri
Da. Ali ne treba gledati takve primere dokle god ima onih pozitivnih, a ima ih.Da... ili bila mu/joj dobar/dobra 20 god., pa a'jd sad zdravo! Malo mu msm, dođe bzv.
Naravno...negativnih primera je možda više, broj je samo broj...ne znači ako su negde u većini da su u pravu.Da. Ali ne treba gledati takve primere dokle god ima onih pozitivnih, a ima ih.
Naravno znam i za primere gde sam zahvalna sto nisam na mestu tih devojaka i zena. Lik se dobro 'udao' a ljubi se i vata sa drugom, govori da bi bio sa drugim devojkama, ne veruje u ljubav. Hvala Bogu pa nisu svi muskarci takve ljige.Naravno...negativnih primera je možda više, broj je samo broj...ne znači ako su negde u većini da su u pravu.
To je ono što sam malopre napisala. Nismo svi isti. Neko ne vidi jer ne želi da vidi,ili ga više nije briga.Naravno znam i za primere gde sam zahvalna sto nisam na mestu tih devojaka i zena. Lik se dobro 'udao' a ljubi se i vata sa drugom, govori da bi bio sa drugim devojkama, ne veruje u ljubav. Hvala Bogu pa nisu svi muskarci takve ljige.
Ne znam kakve su serije tamo posto ne pratim, a na drugi deo pitanja mi nisi odgovorio
Moje veze nisu vredne pomena, bolje da nikog i nisam imala. Nego vidim po okolini da ima i normalnih primerasta ono za primer? pa hajde daj ti meni primer, tvoju neku vezu ne moras cak ni brak.
Moje veze nisu vredne pomena, bolje da nikog i nisam imala. Nego vidim po okolini da ima i normalnih primera
Mogao si u prethodnim mojim postovima da vidis da ja vidim sve a ne samo ono sto bih zelela. Sta je covek bez nade.dobro znaci da gledamo samo ono sto zelimo da vidimo. gotcha
Druze I meni su radili na VMCAl meni bukvalno fale rezultati testa. Radio sam samo jedan u životu, na lekarskim pregledima pri regrutaciji, na VMC-u na Karaburmi.
Nisu nikom saopštili rezultate testa, da bi valjda podsticali jednakost i to, pretpostavljam da je poenta testa da samo da eliminiše iz daljeg procesa regrutacije i kasnije oslobodi obaveze služenja one koji su doslovno retardirani.