- Poruka
- 187.605
blokirali su sajt http://www.icj-cij.org/ iz srbije da ne moze da mu se pristupi . ja preko telekoma srbije ne mogu da mu pristupim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da verujem.................................................................
"deklaracija o nezavisnosti ne krsi medjunarodne pravne norme"
upravo procita onaj metuzalem
znaci jos jedan poraz tadiceve "mudre" DIPLOMATSKE BORBE
nema covece, sve dok je tadic na celu srbije srbija je osudjena na poraze
al dobro makar nesto dobro iz ovoga je da u tom slucaju ni nezavisnost republike srpske ne krsi medjunarodne norme kao ni otcepljenje severnog kosmeta od siptarije.
Ni ja.
Ma dok ne uzmemo pravdu u svoje ruke, nista.
Ili je pao zbog preopterećenostiblokirali su sajt http://www.icj-cij.org/ iz srbije da ne moze da mu se pristupi . ja preko telekoma srbije ne mogu da mu pristupim.
Хоће ли сада Тадић и Јеремић да имају толико образа да поднесу оставке?
al dobro makar nesto dobro iz ovoga je da u tom slucaju ni nezavisnost republike srpske ne krsi medjunarodne norme kao ni otcepljenje severnog kosmeta od siptarije.
Treba vratiti Japanu one autobuse i ispljuvati se u njih![]()
U tim slučajevima će kršiti, u to budi siguran...
Ne znam šta bih da kažem, ne mogu još da verujem......
Jeremic ce da se samoubije jadan sada .![]()
Svu Sony tehniku odmah na lomacu ,majku im onu zutu !!Treba vratiti Japanu one autobuse i ispljuvati se u njih![]()
sad vam je nadam se jasno zasto Tihi toliko mrzi Borisa Tadica i Demokratsku Stranku
Jednostavno sa njim na celu mi smo najveci luzeri koji postoje na svetu.
Meђународне норме крши све оно што није у интересу Америке, шта ми ту можемо?
prepa se čovik one poslovice "SRBIJA OD TOKYA DO MILWOKIYA"raćuna bolje riješit na ovaj naćin
![]()
ništa..mi cemo Vam dati vazeljin...i uputstvo za uporabu...![]()
![]()