Међународни суд правде у Хагу 22. јула износи мишљење о Косову

sta god sudije da presude mi srbi dobijamo

- ako presude u nasu korist vremenom cemo vratiti kosovo
- ako presude da mogu siptari da se otcepe to ce biti presedan na osnovu kojeg ce moci da se otcepljuju i drugi narodi i regioni sirom sveta. u tom slucaju moci ce da se otcepe srbi tamo gde su vecina od siptara na kosovu + republika srpska . takodje ce moci da se otcepe i vecinski srpske opstine u crnoj gori ako to pozele i pripoje srbiji.

sta god sudije da presude mi srbi dobijamo

- ako presude u nasu korist vremenom cemo vratiti kosovo
- ako presude da mogu siptari da se otcepe to ce biti presedan na osnovu kojeg ce moci da se otcepljuju i drugi narodi i regioni sirom sveta. u tom slucaju moci ce da se otcepe srbi tamo gde su vecina od siptara na kosovu + republika srpska . takodje ce moci da se otcepe i vecinski srpske opstine u crnoj gori ako to pozele i pripoje srbiji.

I tako eto nama opet velike Srbije, u malo drugačijim granicama...blago nama:zper:

Sajt "Balkan Insajt" objavio je nezvaničnu informaciju da je Međunarodni sud pravde doneo presudu u korist Kosova. Pozivajući se na dva "dobro obaveštena izvora", sajt tvrdi da je u korist presude prema kojoj proglašenje nezavisnosti Kosova "ne kosi s međunarodnim pravom" glasalo devetoro od 14 sudija ovog suda.

Prema tim izvorima, a reč je o dvojici diplomata koji rade u različitim međunarodnim organizacijama u Prištini, protiv odluke je glasalo četvoro članova sudskog veća, uključujući i predsedavajućeg, a jedan je bio uzdržan.

"Balkan Insajt" navodi i da je o toj odluci juče obaveštena i vlast u Beogradu.

Sajt "Balkan Insajt" objavio je nezvaničnu informaciju da je Međunarodni sud pravde doneo presudu u korist Kosova. Pozivajući se na dva "dobro obaveštena izvora", sajt tvrdi da je u korist presude prema kojoj proglašenje nezavisnosti Kosova "ne kosi s međunarodnim pravom" glasalo devetoro od 14 sudija ovog suda.

Prema tim izvorima, a reč je o dvojici diplomata koji rade u različitim međunarodnim organizacijama u Prištini, protiv odluke je glasalo četvoro članova sudskog veća, uključujući i predsedavajućeg, a jedan je bio uzdržan.

"Balkan Insajt" navodi i da je o toj odluci juče obaveštena i vlast u Beogradu.

Onda je Slaven u pravu, nasi su debili sto su postavili samo to pitanje. Umesto i da pitaju da li je proglasenje nezavisnosti u skladu sa medjunarodnim pravom, a ne samo da li proglasenje protivno medjunarodnom pravu. Tj. i ne znam da li su postavili ovo prvo pitanje, apsolutno me je bilo briga sta se tamo radi:super:

Onda je Slaven u pravu, nasi debili sto su postavili samo to pitanje. Umesto i da pitaju da li je proglasenje nezavisnosti u skladu sa medjunarodnim pravom, a ne samo da li proglasenje protivno medjunarodnom pravu. Tj. i ne znam da li su postavili ovo prvo pitanje, apsolutno me je bilo briga sta se tamo radi:super:

bolje da sacekamo i cujemo mesto da spekulisemo.

Back