fatcat
Ističe se
- Poruka
- 2.748
Mda, mnogo sam pogodjen savjetodavnim misljenjem ICJ-a upucenom UN-u glede Kosova, evo sam se uozbiljio svud po tijelu.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mda, mnogo sam pogodjen savjetodavnim misljenjem ICJ-a upucenom UN-u glede Kosova, evo sam se uozbiljio svud po tijelu.![]()
Vidi pod Rezolucija Savjeta bezbjednosti UN broj 752 kojom su SiCG označeni kao agresori, a bosanski Srbi su bili domaći pomagači agresorima.Ослободи се човјече те пропаганде. Каква црна агресија, па нису Срби из Босне могли напасти сами себе.
Муслимани, живите у илузијама. Зајебао вас је Алија својим фундаменталистичким мозгом. Ваши природни савезници су били Срби, али због комплекса од Срба сте увијек бјежали Хрватима.
Зато данас живите у комплексу кантоналних ћумеза.
Паметнији човјек, попут Фикрета Абдића, би повукао много одговорније потезе од злочиначког фундаменталисте Изетбеговића.
то је лекција коју морате научити.
Vidi pod Rezolucija Savjeta bezbjednosti UN broj 752 kojom su SiCG označeni kao agresori, a bosanski Srbi su bili domaći pomagači agresorima.
Vidi pod Rezolucija Savjeta bezbjednosti UN broj 752 kojom su SiCG označeni kao agresori, a bosanski Srbi su bili domaći pomagači agresorima.
Pravoslavna poslovica kaže: Zlo rađanje, gotovo suđenje!
Evo teksta Rezolucije, jarane, pa čitaj dok se boje ne rastope:Чиме ви размишљате. Мора да нека опасна радијација зрачи из пирамида.
Озбиљно те питам, јел ти у ово стварно вјерујеш?
Није ово толико важно.
Ионако је Србима намјењено да чекају. А Косово се само може вратити српским оружјем.
Кад дође погодно вријеме, српско оружје ће проговорити.
Зато је српским Албанцима боље да данас траже компромис док га још могу добити и док може бити дугорочан.
Када дође тренутак да Срби изврше ослобођење Косова и Метохије биће касно за српске Албанце.
Међутим, немам илузију, српски Албанци немају ту врсту визије. Прије или касније, оружје ће проговорити.
Ова одлука је, вјеровали или не, добра по Србе. РС ће сад убрзано да клизи ка независној реалности. Живјела независна Српска!
Пре свега би требало поставити питање у шта смо ми то потрошили толико енергије и труда више од годину дана.
И као што си и сам рекао, јасно је да нас наша власт вуцара по беспућу промашаја, а крајњи циљ је потпуна верификација независности КиМ по принципу да се Власи не досете..
И ја сам нешто слично говорио.
Без обзира на све,војни план мора постојати и бити размотрен као опција.У условима у којима су све дипломатске акције пропале,преговори пропали,сва мирна решења пропала треба размотрити нешто радикалније опције.Наравно за сваки дугорочни план треба обезбедити страну подршку како би предузете акције добиле на тежини.Не кажем ја боље је до решења доћи мирним путем али ако се сваки тај пут завршава ћорсокаком морају се потражити други путеви.
Pa da je neko pametniji i mudriji na vlasti tj. da nije američka podguzina znao bi kako da iskoristi ovu situaciju. Ja bi recimo tražio veoma široku saglasnost oko te nove rezolucije u SBUN, tražio bi od zemalja koje nisu priznale nezavisnost KiM da napravimo zajedničku rezoluciju a tu pre svega mislim na Rusiju, Kinu i ostale a možda bi probao da pridobijem i Nemačku. Zvuči možda suludo oko podrške Nemačke ali trenutne okolnosti u međunarodnom poretku govore da bi možda i dobili podšku Nemaca.Читао сам да ће та резолуција Србији представљати "последњу понуду"што индицира то да се одређени процеси приводе крају.Нажалост са оваквим дипломатском кором јасно је шта можемо да очекујемо.
Наравно, сутра је нови дан, ваља смислити нову превару..
Наравно. Управо тако.
С тим што је ово боље од мирног рјешења. Доста су Срби хранили српске Албанце, а српски Албанци се стално жалили како им није добро. Ево сад им више од половине популације живи са мање од евра и по дневно. Све је јасно као дан. Срби их више не хране а и даље имају право на своју територију.
У случају мирног рјешења, српски Албанци би правили исте проблема као и увијек. Овако, кад дође дан, Срби се враћају на Косово и Метохију, а генерације српских Албанаца који више неће бити српски, јер ће бити на путу преко Проклетија ка Драчу, моћи ће да размишљају дуго, дуго, зашто су генерације њихових родитеља, ђедова и осталих у КРИМИНАЛЦИМА ТАЧИЈУ-ЗМИЈИ, ХАРАДИНАЈУ и осталим видјели лидере који им мисле добро.
Ако данас о томе не размишљају, доћи ће дан када ће размишљати, само... тад ће бити касно... као и свака накнадна памет....
Pa da je neko pametniji i mudriji na vlasti tj. da nije američka podguzina znao bi kako da iskoristi ovu situaciju. Ja bi recimo tražio veoma široku saglasnost oko te nove rezolucije u SBUN, tražio bi od zemalja koje nisu priznale nezavisnost KiM da napravimo zajedničku rezoluciju a tu pre svega mislim na Rusiju, Kinu i ostale a možda bi probao da pridobijem i Nemačku. Zvuči možda suludo oko podrške Nemačke ali trenutne okolnosti u međunarodnom poretku govore da bi možda i dobili podšku Nemaca.
Знаш како,претпостављам да ће опстајати до оног момента докле имају подршку САД али проблем је у томе што сами не познају њихове дугорочне планове па им је из тог разлога будућност неизвесна.Америка увек игра на карту својих интереса а тренутна ситуација је таква да су им се интереси поклопили али питање је шта ће се све у будућности догађати поготово када се узме у обзир све очигледнија промена односа снага у свету.
Već su najavili magljenje očiju podnošenjem neke nove Rezolucije za
koju se već unapred zna da će je SAD dočekati vetom.
Možda Pobedonoscev preteruje kada nas upoređuje sa Gvatemalom i Hondurasom od pre 100 godina,ali daleko od toga nismo.Pre svega u ''društvenoj kulturi'',kriminal,nepotizam i lopovluk su nas polupali na komade,nastavljajući nekažnjeno i posle 5.-og oktobra...Pitanje je koliku operativnu vlast država ima bilo gde na svojoj teritoriji,koja je kao naša,a kamoli na KIM...
Možda Pobedonoscev preteruje kada nas upoređuje sa Gvatemalom i Hondurasom od pre 100 godina,ali daleko od toga nismo.Pre svega u ''društvenoj kulturi'',kriminal,nepotizam i anti-državno ponašanje su nas polupali na komade,nastavljajući nekažnjeno i posle 5.-og oktobra...Pitanje je koliku operativnu vlast država ima bilo gde na svojoj teritoriji,koja je kao naša,a kamoli na KIM...
Ta očiglednija promena odnosa nije na pomolu. Nijedna imperija u istoriji se nije urušila preko noći, pogotovo neće u savremenom svetu. Nekada vladari imperija nisu bili u stanju da uvide zbog čega se urušavaju, danas se svi prilagođavaju svemu, svakoj minimalnoj promeni. I procena da će Kina preuzeti primat u ovom trenutku deluje objektivno, međutim, kada pitanje je. Druga mogućnost je i da dođe do nekih nepredviđenih obrta, što je ipak u domenu teorije.
Ali šta god da se desi Srbija će tu biti pion a ne lovac ili kralj.
Evo teksta Rezolucije, jarane, pa čitaj dok se boje ne rastope:
http://www.slobodanpraljak.com/MATERIJALI/SVJEDOCI/MiomirZuzul/43.pdf