- Poruka
- 51.779
Neka vidi sada Tadic i Jeremic da ne treba da rade tako spostvenom narodu!
I da nas unistavaju, kad nas ionako svi unistavaju.
I da nas unistavaju, kad nas ionako svi unistavaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kaze, glasanje je bilo 9:5, i 10:4.... Pitali smo pogresno pitanje, jos jedan dokaz da smo glupi....
Pa Kostunica nije to podneo!
Nego ko je?
To je bila njegova ideja, iz njegovog akcionog plana,koju je sledeca vlada i sprovela.
Ne lupaj gluposti!
...meni sve bilo jasno kad su pre neki dan rekli: Brisel će pažljivo pratiti reakcije Beograda nakon donošenja mišljenja Međunarodnog suda!!! Šta ima da prate: da je pozitivno po nas, pratili bi slavlje i čestitke, oavko- sad pažljivo prate hoće li se Srbi dizati bune...
ŠIT!
Nego ko je?
To je bila njegova ideja, iz njegovog akcionog plana,koju je sledeca vlada i sprovela.
Ne lupaj gluposti!
Nego ako je nesto dobro to je MOLEBAN sad u 5.
Realno gledano, sve je ovo prirodno...
Gde je sad Kostunica koji se kleo u medjunarodno pravo?
bas ce da nam pomogne moleban sa papinim slugama ekumenistima
isto ko sto nam je pomoglo to sto su srbi doveli tadica na vlast
Da.End of it all...Terorizam će uskoro pokazati svoje lice mnogo žešće u oblastima poput Alstera ili Baskije.Strašno ... ovo je bio direktni prenos suicida sistema međunarodnih odnosa.
Nevjerovatno je sa kakvom lakoćom su srušili sopstvene temelje.
ja nisam glup ako ti jesi to je tvoje problem.
a l dobro je sto si za pocetak shvatio da si glup.
sad bi trebao jos da shvatis da sam ja i meni slicni pametiji od tebe, mnogo mnogo , i da mesto sto mislis da si ti takav kakav si podoban da razmisljas glasas i vodis srbiju, da je u stvari jedino resenje da srbiju vode pametniji ljudi od tadica DS-ovaca ostalih i vas glasaca demokratske stranke