Међународни суд правде у Хагу 22. јула износи мишљење о Косову

kaze, glasanje je bilo 9:5, i 10:4.... Pitali smo pogresno pitanje, jos jedan dokaz da smo glupi....

ja nisam glup ako ti jesi to je tvoje problem.

a l dobro je sto si za pocetak shvatio da si glup.

sad bi trebao jos da shvatis da sam ja i meni slicni pametiji od tebe, mnogo mnogo , i da mesto sto mislis da si ti takav kakav si podoban da razmisljas glasas i vodis srbiju, da je u stvari jedino resenje da srbiju vode pametniji ljudi od tadica DS-ovaca ostalih i vas glasaca demokratske stranke

...meni sve bilo jasno kad su pre neki dan rekli: Brisel će pažljivo pratiti reakcije Beograda nakon donošenja mišljenja Međunarodnog suda!!! Šta ima da prate: da je pozitivno po nas, pratili bi slavlje i čestitke, oavko- sad pažljivo prate hoće li se Srbi dizati bune...
ŠIT!

upravo tako.

naravno glupavim SrboVima ce sada da se ispira mozak preko PRESS-a B92 POLITIKE da ovo nije PORAZ nego POBEDA TADICEVE MUDRE POLITIKE

I ako smo mi jasno culi i glasno kako sudija japanac kaze da nezavisnost kosova ne krsi medjunarodno pravo.

Ja ne znam , al ipak ne mogu sebe da ubedim da sam idiot, i da ono sto ja cujem i vidim nije istina nego ono sto mi tadic preko njgeovih medija servira

Nego ko je?
To je bila njegova ideja, iz njegovog akcionog plana,koju je sledeca vlada i sprovela.
Ne lupaj gluposti!

ovo ti je burazeru ideja Borisa Tadica i Demokratske Stranke

nema kostunica veze sa ovim.

kostunica se jeste pozivao na postovanje medjunarodnog prava ali su zahtev sudu podneli DS i Tadic i Jeremic

ja nisam glup ako ti jesi to je tvoje problem.

a l dobro je sto si za pocetak shvatio da si glup.

sad bi trebao jos da shvatis da sam ja i meni slicni pametiji od tebe, mnogo mnogo , i da mesto sto mislis da si ti takav kakav si podoban da razmisljas glasas i vodis srbiju, da je u stvari jedino resenje da srbiju vode pametniji ljudi od tadica DS-ovaca ostalih i vas glasaca demokratske stranke

Ne, to je jos jedan dokaz da je pametno bataliti Kosovo. A ako si ti i tebi slicni pametniji od ovih DS-ovaca koji su se sada glupirali pred sudom, onda:hahaha::hahaha::hahaha:

Back