- Poruka
- 2.412
Srbi sa Kosova traže tadićevu ostavku.
izvor: b92
izvor: b92
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A oće li se uvesti tada ruski kao maternji u škole u Srbiji?
To ce biti posle albanskog i turskog maternog jezika u CG

Pa niko!
Sad je gotovo sve.
kaze:medzunarodno pravo,nikome ne brani da proglasi nezavisnost.

Ja ga jutros slušala kako poziva na mir no nisam htela da komentarišem
kako ja ne bi ispala ptica-zloslutnica
Samo konopče da uzmem da se obesim![]()
Pa nije dok se ne izglasa u UN-u i "Kosovo" prizna kao država no ja mislim
da će sada nastati opšti haos a bojim se najgorega.
Dok je Bondsteel na kosovu bice sve u skladu sa medjunarodnom pravdom.
Pa nije dok se ne izglasa u UN-u i "Kosovo" prizna kao država no ja mislim
da će sada nastati opšti haos a bojim se najgorega.
Vreme je da počnemo pametno, da hvatamo takve kao ti među nama
'Pa kad nas ostane 3-4 miliona, bar ćemo biti kohezion narod a ne ovako...
Cak ja nisam ni znao u kojoj formi smo pokrenuli to pitanje, mislio sam da nam je taj pravni tim malo ozbiljniji. I nije mi jasno kako su ocekivali da imaju vecinu, kada bi vecina objektivnih pravnika na svetu na to pitanje odgovorila ovako kako je sud resio. Ovo je jos jedan dokaz da je u Srbiji nacionalisticki diskurs jak, pa i utice na pravnike kroz zahteve politicara. Mnogo smo glupi, mnogo...
Mada, tacno je da ovo ne znaci da je unilateralno proglasenje nezavisnosti u skladu sa medj. pravom, samo smo izgubili politicku borbu, sto je i bitnije.
На жалост, управо је о томе реч.Nije mi jasno da su neki ocekivali da ce biti positivno za Srbiju. Dok je Bondsteel na kosovu bice sve u skladu sa medjunarodnom pravdom.
pa nista
onda cemo morati malo da ga sklonimo... kad-tad
Kosovo moze samo narod da ocuva.Trebalo bi se skupiti dobrovoljci sto vise i krenuti prema kosovu. Pa neka probaju da ih zaustave.
Kosovo moze samo narod da ocuva.Trebalo bi se skupiti dobrovoljci sto vise i krenuti prema kosovu. Pa neka probaju da ih zaustave.
Nije u tome stvar naime postoji instrument veta. Stvar je u tome štoUN sigurno neće zanemariti ovu savetodavnu odluku suda.
Укратко, рекли су нам следеће, а на запрепашћење свих правника који су пре одлуке давали мишљења по енглеским новинама: ми, судије у крагницама од белгијске чипке, клањамо се пред америчком силом и америчком интерпретацијом права.
Сила влада светом, владала је, владаће.
Знамо и ми за тај закон. Они који не знају, нека се бар сад дозову памети и схвате где живе.

Pa normalno,nema to veze kako smo mi postavili pitanje.Da smo ga postavili drugacije oni bi ga opet tako tumacili kako njima odgovara.
Mars, stoke!