Pomaze_Bog
Zainteresovan član
- Poruka
- 248
Nisu. O meditaciji možemo govoriti tek kada saznamo šta je njen krajnji CILJ, a to je NEPOSTOJANJE. Suština Hrišćanstva je Večni Život. Prema tome...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nije cilj reinkarnirati se do "besvesti" - cilj je osloboditi se toga u Budizmu. Bude i Lame "savršeni" po ko zna koji put se rađaju na zemlji... nešto mi tu ipak ne štima. :wink:divlja-u-srcu:Budisti veruju u reinkarnaciju! Ne znam kakve to veze ima sa nepostojanjem, mnogo je blize ideji o vecnom zivotu!![]()

Suština je uvek ista. Ono što se nama plasira ovde je... izmuti pa prospi.divlja-u-srcu:Budizam sam ima vise ucenja, tako da ne znam da li si toga svestan!![]()
jagodica:zasto istocne religije forsiraju reinkarnaciju, a zapadnjachke ne? a?

a pazi sada ovoPomaze_Bog:Nisu. O meditaciji možemo govoriti tek kada saznamo šta je njen krajnji CILJ, a to je NEPOSTOJANJE. Suština Hrišćanstva je Večni Život. Prema tome...
ima mnogo boljih srvari za opustane a meditaciju koristi tek kad budes sigurna da znas sto cinis inacedivlja-u-srcu:Evo mog skromnog iskustva.Uspevalo mi je da u alfa nivou izdejstvujem od sna da mi odgovori na konkretna pitanja!Jel' to nesto vredi?Nikad nisam dospela do dubljih faza,ali meditaciju ovog tipa koristim za opustanje i nista vise.
divlja-u-srcu:Evo mog skromnog iskustva.Uspevalo mi je da u alfa nivou izdejstvujem od sna da mi odgovori na konkretna pitanja!Jel' to nesto vredi?Nikad nisam dospela do dubljih faza,ali meditaciju ovog tipa koristim za opustanje i nista vise.
u beogradu ima mnogo tzv. ucitelja. nedavno, u utorak, je gostovao "lama" u u budistickom centru u beogradu, koji je prema mojim informacijama obican prevarant. do same meditacije moras doci sama i tu "ucitelji" ne pomazu mnogo. kada kazem ucitelj, mislim, na zaista prave ucitelje! to je put koji moras sama da prodjes.jovankaorleanka:dakle, ja sma skroz nova na krstarici i nadam se da je sledece pitanje prigodno za ovaj forum. videla sma da se ranije nesto spominjala, pa me zanima da li neko zna za ucitelja u beogradu ili uopste kako traziti ucitelja u beogradu, a da nisu upitanju sekte i slicne organizacije.
ops: jovankaorleanka:dakle, ja sma skroz nova na krstarici i nadam se da je sledece pitanje prigodno za ovaj forum. videla sma da se ranije nesto spominjala, pa me zanima da li neko zna za ucitelja u beogradu ili uopste kako traziti ucitelja u beogradu, a da nisu upitanju sekte i slicne organizacije.