Carol
Poznat
- Poruka
- 9.970
Jeste onda Đulejić, mislim da on menja nju dok je bolesna. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e da, jos ovo: neces nista da kazes kao odpozdrav, ali kao otpozdrav mozda i hoces. morao sam.
Бриши то, не прави себи проблеме.
Ma i hteo sam posle 10 min da obrisem xD Cisto sam hteo da vide xD
P.S. Stvarno ne vidim svrhu pecatiranja oko 250 lista, papira, bilo cega, posle predavanja![]()
Nije on los prof. Malcice mi je cudan xD Voli da nabacuje neke fore iz praistorije i kod njega sam naucio (sad za sad) 2 stvari:
1.Atlas disekcije ima u Data satus knjizari, i za studente ima popust (BEZ NJEGA NE MOZE!)
2.Zna da napise kvalitetnu tuzbu za bilo kod profesora sa fakulteta![]()
Kakvi sve postoje na ovoj katedri on je super![]()
Meni je vodio vežbe i lepo mišljenje imam o njemu, pravi je profesor i gospodin, nikad od njega neku neprijatnost nisam videla, učtiv i ljubazan, ne znam baš imam lepo mišljenje iako znam da se dosta kolega ne slaže![]()
Hvala na odgovoru. Kada sam napisao praktični deo mislio sam na ono što sam pročitao u vodiču: "kolokvijum se sastoji iz testa od 10 praktičnih i teorijskih pitanja". Ne razumem kakav je to tip pitanja, kapiram da je teorijsko iz autorizovane skripte. Da ne dolaze ta praktična pitanja iz praktikuma za vežbe?
Da li završni, usmeni ispit iz Genetike obuhvata celokupno gradivo?