Medicinski fakultet

• Začetnik teme Začetnik teme Celt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma znam da placa bolnica,samo treba da ta bolnica izabere bas tebe od njih 200....btw. treba da se pogodi da ta bolnica raspise konkurs iz oblasti koja te zanima...

treba da si u radnom odnosu u toj bolnici ili domu zdravlja.da si mlad,perspektivan i DA IMAS VEZU u istoj.tada se salju na spec.koja traje od 4 do 5god(zavisi sta)
po zavrsetku imas obavezu da radis za tu ustanovu koja te je poslala tj finansirala.vezu te ugovorom.ukoliko ga raskines,imas obavezu da vratis novac

jos si mlad...polako....NE UZIMAS TI STA VOLIS,vec ONO ZA STA POSTOJI POTREBA u trenutku kad ti budes konkurisao.uzeces ono sto ti dodele,o tome odlucuje veza i ministarstvo zdravlja

Znam ja to....Ali,ako se nude orl,urologija,ne mogu to da uzmem kada me to ne ispunjava...N e mogu to da radim ako ne volim......

treba da si u radnom odnosu u toj bolnici ili domu zdravlja.da si mlad,perspektivan i DA IMAS VEZU u istoj.tada se salju na spec.koja traje od 4 do 5god(zavisi sta)
po zavrsetku imas obavezu da radis za tu ustanovu koja te je poslala tj finansirala.vezu te ugovorom.ukoliko ga raskines,imas obavezu da vratis novac

Znam za sve to,mislio sam na mogucnost dobijanja specijalizacije....Te promile....

Jos jedno pitanje oko specijalizacije....Gleda se prosek na fakultetu....I sad,ako konkurs raspise npr. KC Srbija....Mogu svi da se prijave?I oni sa bg univerziteta i oni iz pristine?....E sad,nemoguce da ce pre da dobije taj iz pr zato sto ima bolji prosek dole,a neuporedivo je slabiji faks......

Pa opusti se malo, ko zna koliko ćeš još puta promeniti mišljenje, mada si u pravu kada razmišljaš na duge staze, ali prikoči malo xD :) Ja sam svojevremeno hteo Građevinski fakultet da upišem, tj, 17 godina, pa sam se tek u septembru predomislio :D

ovaj sajt sto je neko okacio o bionet skoli,to je organizovala profesorka iz moje skole,meni je predavala druga,ali su obe sjajne,tako da imam ok znanje iz biosa narocito zato sto je to moj najomiljeniji predmet.od pocetka nas je zena terala da ucimo logicki i sa razumevanjem,tako da mnogo toga mi je ostalo u glavi.kniga za medicinsku je ok,ali sta kad traze sve iz gimnazijske,po tome prave test,prakticno izvlace recenice odatle.nervira me dok je iscitavam,i to nedelju dana pred prijemni:dash:

Da li si 100 posto siguran da ne mora 16 16 vec samo 31? To je onda super, ja se uzdam u mojih 38.26 poena iz skole, mada, ima oko 200 njih sa 40, moram priznati da me je to potreslo :besna::besna:

Nemoj uopste da se potrises daj sve od sebe i imaj na umu da je barem pola tih sa 40 dolazi iz laksih skola a kada to kazem mislim na slabije gimnazije pa i srednje skole sa pilicno niskim kriterijumom . ;)

Back