ACCA91
Primećen član
- Poruka
- 816
Da,31 poen bi trebalo da se ima minimum.....Pa,koliko je samo vukovaca prosle godine palo prijemni,ko zna odakle oni sve dolaze.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,31 poen bi trebalo da se ima minimum.....Pa,koliko je samo vukovaca prosle godine palo prijemni,ko zna odakle oni sve dolaze.....
Samo za 8 manje,a jos je ukinuto ono 16+16,tako da ce trebati dosta vise bodova...![]()
![]()
![]()
ljudi,sta da vam kazem,nadam se da ce vam prosiriti listu,a mislim da hoce!ja sam upala na budzet u prvih sto.
ŠtreberuJa sam 338. i skakao sam od sreće, pošto su ljudi juče masovno prepisivali ...Znam čoveka koji je na stomatologiji imao manje od 25 poena ukupno a juče bio za par mesta ispod mene...
Cek, a kakvo uopste prosirenje? Zasto bi to radili, da li je to nesto sto inace rade? Ja sam mislila samo na pomeranje.
Prethodne 3,4 god je obicaj da prime sve koji su polozili prijemni,sem prosle god,jer za to nije bilo potrebe...Ali tek 10-og bi trebalo da se sazna da li ce to i ove god uraditi......A razlog za prosirenje,hm,tesko je pogoditi,pa pare naravno...125000*200=25000000 din......Ali.ja imam neki osecaj da nece biti toga ove god,nisam ja te srece...... ;(
Da li si polagao na stomatologiji? Većina nas koji smo upali na budžet i na stomatologiji i na medicini ćemo upisati medicinu tako da pretpostavljam da će na stomatologiji biti dosta neupražnjenih mesta...
1.Je l' ste culi nesto,sta je bilo teze ove godine,medicina ili stomatologija?
2.A hemija ili biologija?
3.Sta mislite o "Visokoj skoli VMA"?
Hteo bih da pitam i ostale ze misljenje o novootvorenom,6. po redu stomatoloskom fakultetu u Srbiji-u Kragujevcu.Moj otac se tome puno protivio i izgleda da je u pravu.Pored 5 postojecih fakulteta,otvara se jos jedan.I to u sklopu Medicinskog(znaci u jednoj,ne tako velikoj zgradi,medicina,farmacija,stomatologija).Nema mesta za vezbe,za praksu.Ove godine,kao pocetne,primaju 24 studenta.Prijavilo se 31. I to kakvih.Dobri djaci,dovoljni,polagaci....Je l' tako neko za 10 godina treba da me leci?BRUKA I SRAMOTA.
1. Upao sam na budžet na oba i stvarno je istina da je neuporedivo teži prijemni na stomatologiji. Medicina je mačji kašalj u odnosu na prethodni dan kada sam polagao stomatologiju. Pogotovo hemija.
2. Teža hemija u svakom slučaju, mada je i biologija imala dosta caka, tj, imala je dosta pitanja koja su iziskivala maksimalnu koncentraciju. Radio sam testove iz prethodnih godina i zaista nikad teže nego ove!
1. to nije bio slucaj prosle godine, stomatologija je prosle godine bila mnogo laksa, imali su prelaku hemiju, jedino sto je bilo problem je sto iz nekog razloga nije smeo da se koristi digitron
2. video sam pitanja i ne bih se slozio - hemija kao i inace, biologija malo teza nego zadnje 2-3 godine, ali nikako teza nego ikad
1. to nije bio slucaj prosle godine, stomatologija je prosle godine bila mnogo laksa, imali su prelaku hemiju, jedino sto je bilo problem je sto iz nekog razloga nije smeo da se koristi digitron
2. video sam pitanja i ne bih se slozio - hemija kao i inace, biologija malo teza nego zadnje 2-3 godine, ali nikako teza nego ikad
Biologija je bila malo komplikovanija jer su pitanja možda bila lakša, ali isto tako, većina pitanja je imala rešenj koja su bila slična, dok recimo, test za 2009.godinu je bio lakši u tom smislu što je imao manje tih, nazovimo ih, caka. A hemija je bila teža, pogotovo na stomatologiji, pogledaj test sa stomatologije i iz biologije i iz hemije pa uporedi. Opet, nijedne godine nije bilo baš teško, ali generalno mišljenje generacije, pa i ovih sa drugih fakulteta, jeste da su ove godine testovi bili teži u globalu, makar teži od prethodne godine. Sve u svemu, pokazali smo da smo bolja generacija, više ljudi je položilo prijemni, i zaista je rang lista puna ljudi koji zaista vrede, i možda se čak i pobija ona tvrdnja da medicinu "upisuje svaka šuša", jer ipak, moralo je da se uči za prijemni![]()