ACCA91
Primećen član
- Poruka
- 816
@ACCA91,je l' si ti radio samo na medicini u bg-u?
Da,da,na svim fakultetima je u isto vreme prijemni,tako da je nemoguce stici na dva mesta.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@ACCA91,je l' si ti radio samo na medicini u bg-u?
Ma da,nego rekoh da nisi polagao na stomatologiji....
Sta ces da radis ako ne uspes da se upises?Je l' si isao u gimnaziju ili medicinsku?
Gledam sad preliminarnu rang listu "Visoke skole VMA".Primaju 25-oro,ali primice 26-oro,posto 25. i 26. imaju isti broj bodova-89.Pa i nije to toliko mnogo,mislio sam da ce poslednji koji prolazi imati 95...![]()
E,na VMA mnogo,ali mnogo njih upada preko veze,tako da je jako,jako rizicno konkurisati....Ovo je proverena informacija......Drugu tata radi na VMA i konkurisao je bio tamo,prosao lekarski i test inteligencije,a dosta njih je i tu palo,medjutim gotovo svaki dan je Sutanovac zvao da im kaze da moraju da ubace neke njegove veze,tako da se tu uplicu mnogi "jaki"ljudi,pa je ovaj decko na kraju odustao od VMA......Medicinsku sam zavrsio....Najverovatnije cu pauzirati godinu...Dobio sam informaciju od par ljudi da ce biti prosirenja,ali se ne nadam preterano,pa kako ispadne.....
Znaci i za VMA treba veza.....U ovoj drzavi ne mozes nista da uradis ako nemas neku debelu vezu...![]()
.U ovoj drzavi ne mozes nista da uradis ako nemas neku debelu vezu...![]()
Samo se nadam da sledeće godine neće biti prepisivanja i da će 500 učenika koji zaslužuju da budu studenti Medicinskog fakulteta, upisati i uspešno pohađati nastavu na ovom fakultetu. Možda čelnici nisu skapirali da je medicina oblast koja se bavi ljudskim životom i koja iziskuje ljubav i humanost, a ove godine su upisivali ljudi koji nisu upali na neke druge fakultete i došli su na MEDICINU!!! Ali šta ćeš, na drugim fakultetima nije moglo toliko da se prepiše...E, živote....
Samo se nadam da sledeće godine neće biti prepisivanja i da će 500 učenika koji zaslužuju da budu studenti Medicinskog fakulteta, upisati i uspešno pohađati nastavu na ovom fakultetu. Možda čelnici nisu skapirali da je medicina oblast koja se bavi ljudskim životom i koja iziskuje ljubav i humanost, a ove godine su upisivali ljudi koji nisu upali na neke druge fakultete i došli su na MEDICINU!!! Ali šta ćeš, na drugim fakultetima nije moglo toliko da se prepiše...E, živote....
e pazi,sta mislis samo koliko ce njih da odustane samo u prvoj godini, a tek kasnije! veruj mi tek kasnije ce se videti ko ozbiljno studira medicinu,a ko je tu zalutao.a ovaj prijemni mi je i sada smesan a nije neki narociti pokazatelj bilo cega.pravo znanje tek treba da se pokaze. sto se tice prepisivanja,kod mene u amfiteatru nisam nesto primecivala sto ne znaci da ga nije bilo. p.s.sta je toliko lose sto je nekom medicina bila na drugom mestu?svako ima prava na sopstveni izbor,na kraju krajeva moze da mu se stvarno medicina svidi kao poziv,a moze i da je napusti?a tim celnicima su vaznije druge stvari,neko to sto si nabrojao.
Hhehe, ma nisam htjela sad da pocnem nego nisam sad mi brat ide tamo pa da nabavi ne znam kad ce kasnije ici![]()