McDonalds

• Začetnik teme Začetnik teme AleX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
А у твом граду су цигани убили дечка зато што је Србин. Убили су Марка. Како реагујеш на то?
Da je kineski zakon taj bi već bio mrtav.Ne sme se suditi grupi(u ovom slučaju ogromnoj)zbog pojedinca.Koliko je samo crnaca nastradalo od bele rase pa je vladavina prećutala,smatrajući ih nižom rasom?

Netacno.

Netacno.
Rasizam ljubav? Mislim, wtf???!
Ljubav je, znash, ono... kad se ljudi vole...
Nisam znao da rasisti ubijaju crnce zato shto ih vole.

Jeste, vecina je neupucena u paljenje Meka, mrznju prema svemu sto nije Srpsko, i deljenje ljudi po rasi i religiji, i guess what, drago nam je zbog toga.

Poshto se tema pretvorila u spam i jeftinu politicku propagandu, shto se mene tiche razgovor je zavrshen.

Малецки,ја ценим да ти лупаш глупости ,али како год ;)

Питај маму,тату шта значи бити националиста
Бркаш национализам,национал-социјализам,и шовинизам - што је мржња према другим народима,верама,расама...

Otprilike u mek odem jednom u 2-3 meseca...Jedino sto volim su hamburger i pomfrit,kad vidim one sejskove ,pite i sladolede, dodje mi da povratim:roll::puke:

mada,bila sam sad na beer festu po hamburger i pre mesec dana isto...Al pre toga bas dugo nisam bila...

realno,to je taaaako nezdrava i masma hrana...leta 2007.drugarica i ja smo stalno isle na pomfrit u mek,i za tih mesec i po sam dobila 5 kila.I rekoh zbogom pomfritu.

ma pravi se covek pametan i upotrebljava reci za koje ni sam ne zna sta znaci
@sserbia ukucaj na google rasizam vikipedija i izaci ce ti sta je to ;)

Чекај,да ли стварно мислиш да је то што си ти прочитала на википедији довољно да просипаш неке мудрости.. Прочитај неколико десетина књига о томе па изводи закључке!

Tebi bi bilo najbolje da se malo smiris...

Ај не губи се са стаљиновим цитатима.
Забрањено је пробагирати тоталитарну идеологију Национал-социјализам,а није забрањен комунизам због ког је огроман број људи,понављам људи страдао? Протумачите ово како год желите..

Problem gojaznosti je poslednjih godina u porastu.
Skoro svako dete rođeno posle 2000. godine u Americi dobija u toku ovih devet godina dijabetes.
Veliki broj ljudi je oversized, debelo, a ne zna koje su posledice.

Amerikanci su poznati po tome što tuže za sve i svašta, ali je suludo tužiti McDonalds za svoju gojaznost, jer vas niko ne tera da uđete u ovaj fast-food-restaurant.

Jedan advokat iz Amerike, poznat po tome što je dobio, tužio je vlasnike duvana, rekao je da i te kako treba tužiti McDonalds, što on trenutno i radi, vodi slučaj o dve debele tinejdžerke.

1. Da li znate koje poremećaje i tegobe nosi sa sobom gojaznost?
2. Da li, i koliko često posećujete McDonalds i druge fast-food-ove (računajte i na pekare i poslastičare, kao i trafike)?
3. Da li ste gojazni?

Česta je pojava da se ljudi javno kritikuju za pušenje. Da li ljude treba kritikovati zbog gojaznosti?

Smatram da je problem gojaznosti jedan od većih problema u svetu i da je zabrinjavajuće što se po ulicama iz dana u dan sreće sve više osoba sa tim problemom. Mislim da nije humano te ljude javno kritikovati zbog gojaznosti jer mislim da je većina njih već ionako dovoljno potištena zbog toga. Mada, da nešto treba da se uradi - treba! ;)

Da odgovorim na pitanja:
1. Mislim da znam nekoliko, al' je činjenica da problem gojaznosti vuče za sobom dosta bolesti, tegoba, poremećaja.
2. Zadnji put u McDonalds-u sam bila pre nekoliko godina, na proslavi rođendana mog druga i od tada više ne. NIsam neki obožavatelj. Pekare posećujem - užina, gde drugo, da nam možda nisu pored škole otvorili pijacu sa voćem? Priznajem, bila je jedno vreme otvorena 'Zdrava hrana', al' onda su nam je zatvorili... Poslastičarnice gotivim, al' u 99% slučajeva u njima jedem samo sladoled. :)
3. Ne.

Grand Reopening!

Alkohol i cigarete je zabranjeno prodavati maloletnicima.

Da li treba da se ukinu reklame za Happy Meal?

Da li treba da se zabrani prodaja McDonalds-ove hrane maloletnim licima?

Da li ste nekad videli McDonaldsovu reklamu gde su glumili debeli i nesrećni ljudi sa debelom i nesrećnom decom?

Šta biva kada to debelo dete smrša? Da li će kasnije biti isto kao dete koje nije bilo debelo? (Kakav trag ostavlja na psihu?)

Ovo su sve pitanja kojim tvrdim da treba dobro da se razmisli pre nego da se uđe u Mek.

Jao McDonalds... gladna sam.......:sad2:

zaebavam se :lol: obozhavam mek, sad na raspustu idem baaash chesto, mozhda jednom nedeljno :neutral:
kad je shkola redje, hvala bogu shto mi ni jedan mek nije blizu pa me mrzi da idem :)
mada ja jedem malo, pa valjda zato nemam problema sa kg, otkud znam :p

Govorim na uticaj McDonalds-a na maloletnike, na one koji nisu psihički dovoljno sazreli, nisu se oformili kao ličnosti (što se dešava oko 23, 25. godine).

Pa pazi.. ewo npr i ja wolim da odem ponekad u mek, i znam brdo ljudi koje imaju telo o kakwim mozemo samo da sanjamo, a jedu u meku z:D
Znaci swe je fora drugih faktora. U principu jeste mek stetan zato sto je prewishe ukusan z:D. Ali ako nema kontrole, swaka hrana je stetna..

Pa pazi.. ewo npr i ja wolim da odem ponekad u mek, i znam brdo ljudi koje imaju telo o kakwim mozemo samo da sanjamo, a jedu u meku z:D
Znaci swe je fora drugih faktora. U principu jeste mek stetan zato sto je prewishe ukusan z:D. Ali ako nema kontrole, swaka hrana je stetna..

Zaboravljaš da su im obroci over-super-mega-sized. Gde tu onda ima kontrole?

Zašto li klovn koji privlači decu nosi odeću osnovnih boja? I to toplih boja...

mcdonald.jpg

Kako li to utiče na decu?

U mek odem, jedino kad dodjem kod strica u Bg, znachi odem jednom godishnje i to samo ako idem bash konkretno do grada... Mada nisam neki fan fast-food restorana, opet vodim zdrav zivot i sve to....
Znachi nemam problema sa tim.... :D

Back