Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 12.328
Пет месеци касније, и даље мислим да си више Ф тип него Т тип.ja da, al ako su racionalne i potukovane argumentima, kafanske svadje ne volim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пет месеци касније, и даље мислим да си више Ф тип него Т тип.ja da, al ako su racionalne i potukovane argumentima, kafanske svadje ne volim
I ja kad razmislim realnoПет месеци касније, и даље мислим да си више Ф тип него Т тип.
53% интроверт. То је на средини. Можеш лако да пређеш на другу страну. Прецизнији појам би вероватно био "амбиверт".Ponovo sam introventna.
Ипак, тест је поприлично површан и имам утисак да се поједина питања понављају више пута.
To je namerno tako koncipiranoИпак, тест је поприлично површан и имам утисак да се поједина питања понављају више пута.
Mislim da daDa li ovaj test zavisi od našeg raspoloženja, dok odgovaramo na pitanja?
ti si dosledna, meni svaki put ispadne drugoMeni ne. Radila sam i pre ovaj test i uvek je rezultat isti da sam tip ličnosti: ISFJ-T Branilac.
Nije to do doslednosti, više do suštine.ti si dosledna, meni svaki put ispadne drugo