Maxi

Naravno pijaca tab je palamudio o cenama jaja.
naravno.

a posto volis zapadne akcije evo ti nase pa nadji po ovoj ceni na zapadu :tongue2:

a sad trk u maxi :mrgreen:

weeew.jpg

Netačno opet širiš dezinformacije. Deset M jaja 290 dinara i to premia.

Pogledajte prilog 1759472
volim sto odes u zapadnu prodavnicu nadjes najjeftinije nikakvog kvaliteta i uporedjujes sa nama a kod nas nadjes kvalitetnije za uporedjivanje :mrgreen:

ovo je slobodni uzgoj..

a normalna jaja M velicine su

ghfg.jpg

ne mozes samnom izaci na kraj jer za razliku od tebe ja zaista idem i ovde i na zapadu u prodavnice..bolje cuti.

Inače jaja kupujem isključivo u idei jer jaja drže po frižiderima i često imaju akcije ne iživljavaju se sa cenama. Sve što se ne proda vraćaju trgovcima na njihovu štetu. Maxi je uporan sa ludačkim cenama i uskoro im više niko neće davati robu.

Inače jaja kupujem isključivo u idei jer jaja drže po frižiderima i često imaju akcije ne iživljavaju se sa cenama. Sve što se ne proda vraćaju trgovcima na njihovu štetu. Maxi je uporan sa ludačkim cenama i uskoro im više niko neće davati robu.
Vidiš, ja imam suprotan utisak.
Maxi ima dobre akcije, pčelice i sl. što u Idei nisam viđala.
Najsnabdeveniji i jedan od većih Maxija, onaj kod Autokomande, ispod Marakane što mu je ulaz iz Bulevara oslobođenja nema šta nema i kvalitet voća i povrća je stvarno na visini.
Kad me ne mrzi po povratku s posla svratim do njega jer je bolje snabdeven od onog mog na Dedinju, preko puta Pinka i nikad ne omašim.
Idea kod Beogradjanke deluje snabdeveno ali često ne nađem ono pošta sam došla, a na delikatesu se izbeče kad ih pitam za nešto što stoji u katalogu na akciji.

volim sto odes u zapadnu prodavnicu nadjes najjeftinije nikakvog kvaliteta i uporedjujes sa nama a kod nas nadjes kvalitetnije za uporedjivanje :mrgreen:

ovo je slobodni uzgoj..

a normalna jaja M velicine su

Pogledajte prilog 1759517

ne mozes samnom izaci na kraj jer za razliku od tebe ja zaista idem i ovde i na zapadu u prodavnice..bolje cuti.
Ovo mislim da ne možeš baš tako da razmišljaš. Mislim da je to ipak kompleksnije. Evo sad kod nas (od sutra) u Konzumu ima pakiranje (M veličine, 10 komada) za 1.99€, akcija, redovna cijena je 2.45€. Dok recimo u kvartovskom dućanu redovna cijena pakiranja jaja (M veličina, 10 komada) je 1.99€. Znači ista kao u Konzumu na akciji. E sad što sve utječe na cijenu proizvoda, nabavna cijena proizvoda, marža trgovine i PDV. Mislim da je puno bolje razmišljati koliko se čega može kupiti za plaću, a ne koja je cijena nekog proizvoda negdje u EU, a koliko kod tebe/mene.
Druga stvar je ako je nekakav trgovački lanac u pitanju, a razlika u cijeni je 50, 75 ili 100%, to je već neka druga stvar.

Ovo se tiče isključivo jaja. Maxi ima dobre akcije u reklamama ali to ne važi u radnjama gde su druge cene. Naime šta god da kupujete na aplikaciju - neće vam biti obračunat popust.

Ovo se tiče isključivo jaja. Maxi ima dobre akcije u reklamama ali to ne važi u radnjama gde su druge cene. Naime šta god da kupujete na aplikaciju - neće vam biti obračunat popust.
Deaktivirala sam aplikaciju, smara me, a opet navatam super artikle na popustu i to pravom, onom 50%.
Ti si na Vračaru, pešaka ti je očas posla do Autokomande, ne budi lenj i prošetaj pa sam vidi.
Jaja kupujem na pijaci, čini mi se da su 22 rsd i super su, tu pazarim godinama ali sam nedavno uzela u Maxiju, ona bio, neznatno su skuplja, a odlična.
I drže ih u rashladnoj vitrini.
Ne bih se usudila da koristim jaja koja drže po rafovima, otkud znam koliko tu stoje.

Sednem u auto i obavim veliku kupovinu u metrou, zabole me za maxi, lidl i idea prevarante. Kod njih svratim samo kada nešto zafali.

Jaja u koki na pijaci ima ih i po 15 din.

U metrou imaš sve cene na nivou maxi pčelice.

Ja nikada ne nađem u prodavnici te artikle koje kao reklamira pčelica - nema ih. Čim se završi reklamna kampanja odjednom se pojave na rafovima.

1000006588.jpg

To se zovu lažne akcije.

Back