bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.294
Pijaca je pijaca nema majoneza![]()
Pricamo o jajimaPijaca je pijaca nema majoneza![]()

Voce, povrce i sve sto mozete kupujte na pijaci. Stvarno mi niste jasni..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pijaca je pijaca nema majoneza![]()
Pricamo o jajimaPijaca je pijaca nema majoneza![]()
Pijaca na No1.Naravno pijaca tab je palamudio o cenama.
naravno.Naravno pijaca tab je palamudio o cenama jaja.
volim sto odes u zapadnu prodavnicu nadjes najjeftinije nikakvog kvaliteta i uporedjujes sa nama a kod nas nadjes kvalitetnije za uporedjivanje
Ne sme ništa u rinfuzuPiše sme samo kilo mesa/sira kakvi bednici. Nabavio bi ja onaj putni frižider, smrznuto staviš i idrži ceo dan puta.
Da si živ i zdrav jaja se odavno svuda nigde ne drže po frižiderimaA ovako se drže jaja u renoviranom cvetnom trgu maxi. Salmonela odeljenje:
Pogledajte prilog 1759485
u nekim maxijima se drze.Da si živ i zdrav jaja se odavno svuda nigde ne drže po frižiderima
Ali mislim da nigde ne morajuu nekim maxijima se drze.
Vidiš, ja imam suprotan utisak.Inače jaja kupujem isključivo u idei jer jaja drže po frižiderima i često imaju akcije ne iživljavaju se sa cenama. Sve što se ne proda vraćaju trgovcima na njihovu štetu. Maxi je uporan sa ludačkim cenama i uskoro im više niko neće davati robu.
Ovo mislim da ne možeš baš tako da razmišljaš. Mislim da je to ipak kompleksnije. Evo sad kod nas (od sutra) u Konzumu ima pakiranje (M veličine, 10 komada) za 1.99€, akcija, redovna cijena je 2.45€. Dok recimo u kvartovskom dućanu redovna cijena pakiranja jaja (M veličina, 10 komada) je 1.99€. Znači ista kao u Konzumu na akciji. E sad što sve utječe na cijenu proizvoda, nabavna cijena proizvoda, marža trgovine i PDV. Mislim da je puno bolje razmišljati koliko se čega može kupiti za plaću, a ne koja je cijena nekog proizvoda negdje u EU, a koliko kod tebe/mene.volim sto odes u zapadnu prodavnicu nadjes najjeftinije nikakvog kvaliteta i uporedjujes sa nama a kod nas nadjes kvalitetnije za uporedjivanje
ovo je slobodni uzgoj..
a normalna jaja M velicine su
Pogledajte prilog 1759517
ne mozes samnom izaci na kraj jer za razliku od tebe ja zaista idem i ovde i na zapadu u prodavnice..bolje cuti.
Deaktivirala sam aplikaciju, smara me, a opet navatam super artikle na popustu i to pravom, onom 50%.Ovo se tiče isključivo jaja. Maxi ima dobre akcije u reklamama ali to ne važi u radnjama gde su druge cene. Naime šta god da kupujete na aplikaciju - neće vam biti obračunat popust.
bi on ali zivi na periferiji..samo prica da je u centruDeaktivirala sam aplikaciju, smara me, a opet navatam super artikle na popustu i to pravom, onom 50%.
Ti si na Vračaru, pešaka ti je očas posla do Autokomande, ne budi lenj i prošetaj pa sam vidi.
metro uopste niej nesto povoljan.Sednem u auto i obavim veliku kupovinu u metrou, zabole me za maxi, lidl i idea prevarante. Kod njih svratim samo kada nešto zafali.
Jaja u koki na pijaci ima ih i po 15 din.
Kod mene na tržnici, domaća jaja, 10 komada, 2€.Sednem u auto i obavim veliku kupovinu u metrou, zabole me za maxi, lidl i idea prevarante. Kod njih svratim samo kada nešto zafali.
Jaja u koki na pijaci ima ih i po 15 din.