Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
L velicine.Nema jaja ispod 250 dinara 10 komada akcjje ne postoje.
bio sam juce nesto sluzbeno u unutrasnjosti i rucak za kolegu koji me je vozio i mene sam platio 2.500..i to u po preporuci dobrom restoranu.Toliko kosta i kod mene
A onda kazu cene u unutrasnjosti nize![]()
ne loopaj..nekad se pitam gde ti to ides po zapadu jer ja nikad u njihovim prodavnicama ne vidim cene o kojima pricas... a volim da svracam u prodavnice i kupujem lokalne proizvode.Sve sami lopovi i prevaranti ja se najedem jedino kada zapalim preko - meso duplo jeftinije i 5 puta ukusnije nego u srbiji!
Pogledajte prilog 1759188
Koliko mesa može da se donese u srbiju?!??
nula jer ce ti se pokvariti sveze meso..Koliko mesa može da se donese u srbiju?!??
Merkadona, aldi, lidl, špar, konzum sve hipermarketi. Tebe je neko omađijao pa vidiš samo skupone loopaj..nekad se pitam gde ti to ides po zapadu jer ja nikad u njihovim prodavnicama ne vidim cene o kojima pricas... a volim da svracam u prodavnice i kupujem lokalne proizvode.
pretpostavljam da ides na perfieriju u neke diskonte i tamo kupujes ono sta ovde ne bi ni pogledao.
secam se madjarske..svi pricaju kako je u madjarskoj kulen tipa 600..700din tacno ali brate onaj podrigusa..kvalitetan kulen i tamo kosta 2.000 tako da mani me tih povoljnih cena na zapadu
karavan kackavalj u segedinu skuplji nego kackavalj u beogradu ali je zato 10x bolji od onog koji imas u beogradu ali nije povoljniji i jeftiniji kako se prica.
..ariel tecni gel sam u diskontu na periferiji segedinu placao i to na akciji cak i malo vise nego sto je u beogradu ali ajde da kazemo da je i kvalitetnijeg sastava..
ok je da kupujes po tim diskotnima brendove sumnjivog kvaliteta ali brate da dodjes ovde i kenjas kako je tamo ultra povoljnije..nije..
Netačno opet širiš dezinformacije. Deset M jaja 290 dinara i to premia.L velicine.
tamo si pricao o M velicini koja se i ovde prodaje za 180 do 200 din za 10 komada.
A pijacaImam da biram cvetni ili ona idea u podrumu beograđanke gde se sve topi i curi kanalizacija iz plafona![]()