Maxi

Definitivno ljudi slabo kupuju jaja 10 kom za 250-350 dinara pa im propada. U Evropi duplo jeftinija nego kod nas.

16 din jaje uobičajena cena M veličina

1000006638.jpg
1000006639.jpg

Poslednja izmena:
zasto lazes?
1.9 je cena za tuce
to je 12 komada
kad podelis na 12 jedno jaje kosta oko 0.16€ a to je 18 din

i kod nas M velicinu mozes naci za 18 do 20 dinara.

Na akciji i povoljnije.

Ranije je bilo i u BG povoljnih mesta, ali su sva zatvorena...nije bilo musterija....
fenserica....

A za jaja, zbog nize cene hrane, trenutno u Srbiji je zvanicno niza cena jaja...e sad to niza je obicno niza, ne znaci da je najniza...

Tu na scenu stupa ono sto se trgovcima u Srbiji isplati da otvaraju cak i u malim gradicima po pet sest objekata trgovine, sa po 2 3 radnika po smeni...

Zato su jaja 10 komada obicno 280 sto ce reci 28 rsd po komadu , za M...
Ali postoje objekti koji imaju svoje cene...

Tu ne ubrajam koka del mar koja je proizvodjac jaja ali to ne znaci da su najjeftiniji , uopste nisu , trenutno su M kod njih 18 a znaju da budu i 19 rsd...

Bez akcije L jaja mogu da se nadju za 16 rsd, M za 16 rsd, XL za 25 rsd
A trgovci to sve dignu odmah na 28 rekoh... otud toliko trgovaca vise nego kladionica...

Ali trenutno se moze reci da su jaja ipak jeftinija u Srbiji nego ostala roba, npr meso , ostala hrana...rekoh paradajz pre 5 dana 200 300 rsd, a danas 80 90 100rsd...sto ce reci nije domaci ...
Ocigledno da ljujanje jeste mesetarskog tipa...a Srbija je okrenuta ka tome...
Vrlo malo je trgovaca, uglavnom mesetarenje..

Sve sami lopovi i prevaranti ja se najedem jedino kada zapalim preko - meso duplo jeftinije i 5 puta ukusnije nego u srbiji!
Pogledajte prilog 1759188
Koliko mesa može da se donese u srbiju?!??
ne loopaj..nekad se pitam gde ti to ides po zapadu jer ja nikad u njihovim prodavnicama ne vidim cene o kojima pricas... a volim da svracam u prodavnice i kupujem lokalne proizvode.

pretpostavljam da ides na perfieriju u neke diskonte i tamo kupujes ono sta ovde ne bi ni pogledao.

secam se madjarske..svi pricaju kako je u madjarskoj kulen tipa 600..700din tacno ali brate onaj podrigusa..kvalitetan kulen i tamo kosta 2.000 tako da mani me tih povoljnih cena na zapadu
karavan kackavalj u segedinu skuplji nego kackavalj u beogradu ali je zato 10x bolji od onog koji imas u beogradu ali nije povoljniji i jeftiniji kako se prica.
..ariel tecni gel sam u diskontu na periferiji segedinu placao i to na akciji cak i malo vise nego sto je u beogradu ali ajde da kazemo da je i kvalitetnijeg sastava..

ok je da kupujes po tim diskotnima brendove sumnjivog kvaliteta ali brate da dodjes ovde i kenjas kako je tamo ultra povoljnije..nije..

ne loopaj..nekad se pitam gde ti to ides po zapadu jer ja nikad u njihovim prodavnicama ne vidim cene o kojima pricas... a volim da svracam u prodavnice i kupujem lokalne proizvode.

pretpostavljam da ides na perfieriju u neke diskonte i tamo kupujes ono sta ovde ne bi ni pogledao.

secam se madjarske..svi pricaju kako je u madjarskoj kulen tipa 600..700din tacno ali brate onaj podrigusa..kvalitetan kulen i tamo kosta 2.000 tako da mani me tih povoljnih cena na zapadu
karavan kackavalj u segedinu skuplji nego kackavalj u beogradu ali je zato 10x bolji od onog koji imas u beogradu ali nije povoljniji i jeftiniji kako se prica.
..ariel tecni gel sam u diskontu na periferiji segedinu placao i to na akciji cak i malo vise nego sto je u beogradu ali ajde da kazemo da je i kvalitetnijeg sastava..

ok je da kupujes po tim diskotnima brendove sumnjivog kvaliteta ali brate da dodjes ovde i kenjas kako je tamo ultra povoljnije..nije..
Merkadona, aldi, lidl, špar, konzum sve hipermarketi. Tebe je neko omađijao pa vidiš samo skupo :kafa:

Back