gaga 93
Zainteresovan član
- Poruka
- 408
kada wama pocinje?Nama u 8......da i kada wam zawrsawa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,da....
Inache nama je bilo super,grupa je bila solidna.....
Pevali smo,igrali,ali je bilo bolje kasnije u Acteru(kafic).....
Meni se vise svidja muzika kad nije uzivo. Ali svi su popaljeni na zivu muziku. Solidno znaci srednje, zar ne?
Meni se vise svidja muzika kad nije uzivo. Ali svi su popaljeni na zivu muziku. Solidno znaci srednje, zar ne?
Zato što ne mogu da se porede izvodjenje uživo i studijski uslovi, msm, ipak je to elektronska muzika. Može uživo da zvuči mnogo dobro, ali to koošta par desetina hiljada. Evra.i ja wise wolim muziku kada nije uziwo
nama u 8 pa dokle ocemo.....samo za ulazak 1080 ili se ti u hrana i pice podrazumewa?
Preko CD a imas sve one efekte koji lice na vristanje, pa onda no dramaticno smenjivanje tonova, a kod muzike uzivo toga nema pa je sve to kao neka balalajka, uspavanka.
pa da....zato cemo mi na maturu nositi i cd-owe da slusamo malo i uziwo muziku
mi ne idemo u kafic,kasnije idemo na fudbalski teren,malo mi je bzv jer ce biti jako puno alkohola,ali shta se moze
koja glupost...bolje je kad se ode u kafic 100X![]()
ma znam,ali owo je tradicija,wec generacijama idu u park(ali mi sada necemo u park jer se puno silowanja tu desilo)pa cemo ici na fudbalski teren(swako ce doneti po 200 dinara za alkohol)
Kod nas, posle 3-fajront...
Samo neki dečaci planiraju da idu na igrice, xexe...![]()