zograf.lo
Iskusan
- Poruka
- 5.127
hvala na savetu.pa neznam,kako mi dodje!nem pojma zbog nekih mi dodje da pevam sho ih necu gledati, a za nekima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ja osnovnu zavrshavam u cetvrtak i osecanja su skroz pomeshana,nem' pojma shta cu dal da placem il da pevam?!
Društvo iz osnovne je tu u kraju, pa se ionako vidjate svaki dan, ali kada je društvo iz svih krajeva Beograda, e to je prava muka.
Verovatno ništa, samo su medjusobno daleko.izvini a sta fali loznici i tim okolnim selima??
ma ne nego je to stvarno moooogo deca,i svi su razliciti,shto je super,ali znam pojedince sa kojima imam mogucnost da idem u odeljenje(ali imam i vezu tak' da nogu da biram xexexe)pa i ja sam iz takoreci sela,Loznicko Polje je prigradsko naselje,dodje mu na isto
Na mojoj maturi, kakva slucajnost, prozivaju mistera veceri koji je izabran za najlepseg decka generacije, on
ne izlazi, iako su ga prozvali po imenu i prezimenu, kao,
nije to on, to je neka greska. Okrece se oko sebe. Ja,
isto tako
Prozivaju mene, ja se pitam, sta je ovo?
Ali on je ipak posle pola minuta ukapirao da se radi o njemu, njemu je bilo lakse da ukapira jer je to bila njegova skola, njegovi su ga prozvali. A mene su prozvali iz druge skole koja je zajedno sa nama slavila maturu. Tako da se desilo da je poklon uzela prva pratilja jer ja nisam izasla na binu.
Bio mi mladji burazer na maloj maturi sinoć i zove me jutros u 3 da odem kolima da ga pokupim. Ja onako u čudu ga pitam otkud to, pa zar neće sa društvom da bleji do jutra?
A on odgovara kako se društvo razišlo, ostali samo neki koji su doveli neke starije, pa kupili alkohol i sede i piju, što naravno nikom normalnom nije zanimljivo.
O Bože, stvarno šta je sa ovim klincima, uopšte ne znaju da se provode.Načisto su se izgubili.
to je glupo...trebalo je da odu u neki kafic celo drustvo i da se zezaju....![]()