<<<MATURA>>>

Pozelela sam se onog juna kad mi je bio 18. rodjendan, kad me je uhvatila prava pozitivna letargija, ali to me nije drzalo sve do mature, za maturu sam bila tako puna elana. Sad bih ponovo da se vratim na onu pravu letargiju.

Eh, bash pre neko veche kupih haljinu... Malo je iznad kolena, ali nije nishta degutantno... Na sredini izreza izad grudi (koji je inache kruznog oblika) nalazi se crvena mashnica... Mala... :) Rukavi su bash bash kratki i pomalo puff. Haljina je sechena ispod grudi, a onda normalno pada... Eh, da, crne je boje sa crveno-belim cveticima, s tim shto su trake na ivicama rukava i izreza crvene... Tako vam je kad matematicharka opisuje haljinu! :rotf: A preko mi se shije crni bolero (skroz otkachen), a dole cu verovatno starke... :D I :heart: Chucks! :lol:

Naravno da hocu... ;) Matura mi je sad 30. Ove moje curke iz odeljenja su zakazale solarijum, manikir, pedikir, frizuru, probu frizure, profesionalnog shminkera i koja chuda sve ne... To je bash preterano...:confused:

Back