<<<MATURA>>>

nama je matura 3 juna.......pa kosu cu samo ispeglati ili isfenirati,i sama cu se nasminkati i to nishta posebno...malo pudera,maskara,senka i sjaj........i da imacu srne baletanke...postawicu wam sliku haljine..inace owe tufnice nisu sarene wec bele,kamera je losa

s1pb4m.jpg

Naravno da hocu... ;) Matura mi je sad 30. Ove moje curke iz odeljenja su zakazale solarijum, manikir, pedikir, frizuru, probu frizure, profesionalnog shminkera i koja chuda sve ne... To je bash preterano...:confused:

bas su budale aj za weliku maturu,al za malu...preteruju....a i ko da ce biti neshto posebno primecene u celoj gomili

bas su budale aj za weliku maturu,al za malu...preteruju....a i ko da ce biti neshto posebno primecene u celoj gomili

Preteruju u lezernosti za malu maturu jer sad ne mogu da se snadju u modi koja dozvoljava da se ide u skolu i u setnju u nekim ekstravagantnim krpicama. Treba izvuci i uklopiti nesto iz butika nesto sto je dovoljno razlicito da devojka ne izgleda kao da je krenula u skolu.

Jao...Uskoro mi je matura... Sve sam pokupovala... Dobro je, mislila sam da neću stići swe da kupim i nadjem... Jel i kod vas momci moraju da dolaze po devojke?... Znam da nije svuda ista tradicija, hehe, ali kod nas dečko mora da ponese cvet devojci i onda zajedno idu na mesto gde se matura održava... :) Ma valjda će sve biti ok...

Back