<<<MATURA>>>

Ja sam se na maloj maturi obukla KATASTROFALNO;).Imala sam neku suknju koja je do koljena,a shiri se prema dolje,crna je,obukla sam crnu majicu sa bijelim tufnicama i bijele baletanke.Poshto nam je polumatura bila na exurziji ja sam se taj dan okupala u moru sa drugaricama i sa takwom kosom(slanom od mora)sam ishla na tu kao polumaturu.E,da,znam i da se nisam nashminkala,samo sam stawila sjaj.Znachi,nije mi to bilo neshto posebno bitno;)

A ovo za sex i to, nisam znao da se neko j.be na maturi, maloj! ;)
Па, како за то да не знаш :lol: па, то се одувек ради... кева једне моје другарице је затруднела на малој матури...

Мени је мала матура била исти дан кад и пријемни, јер сам ја полагала пријемни за филолошку гимназију, тако да сам могла опуштено да славим, јер сам знала да сам примљена у школу :D

А што се тиче одеће, хтела сам да обучем неке војничке панталоне и неку обичну мајицу, али ми кева није дозволила :lol:

Једино што свима саветујем је да не надограђују нокте, ако не умеју да живе са њима... скоро све моје другарице су имале вештачке днокте од два метра, и нису могле ни торбицу да отворе...

I da ne oblace bas belo...Jer ja a ovu novu godinu sm imala bele lfarmerke koje sam kupila ng i sad u bacene jer je na njima zavrsilo svo moguce pice koj je postojalo...Nokti no frx ja ih nadogrdjujem o kad sam zavrsila 8...i samo sam 3-4 puta nadogradila,sve ostalo su korekcije

И да не облаче бели доњи веш и скоро провидне хаљине или мајице ако иду у неку дискотеку :mrgreen: таквих бисреа је било у мојој генерацији...

Мада, једна моја другарица је у торбици понела обичне чарапе и неку танку црну тренерку! :eek: али, добро јој је дошло, јер смо после матуре отишли у школско двориште, да дочекамо преподневну смену :)

Ja sam se na maloj maturi obukla KATASTROFALNO;).Imala sam neku suknju koja je do koljena,a shiri se prema dolje,crna je,obukla sam crnu majicu sa bijelim tufnicama i bijele baletanke.Poshto nam je polumatura bila na exurziji ja sam se taj dan okupala u moru sa drugaricama i sa takwom kosom(slanom od mora)sam ishla na tu kao polumaturu.E,da,znam i da se nisam nashminkala,samo sam stawila sjaj.Znachi,nije mi to bilo neshto posebno bitno;)

ayoy.... ja sam se za obichu zhurq na exqrziji nashminkala kao veshtica...
mislim, nisma bila ko veshtica, nego tolko sam bila nashminkana da me pola odeljenja nije prepoznalo...;)

ayoy.... ja sam se za obichu zhurq na exqrziji nashminkala kao veshtica...
mislim, nisma bila ko veshtica, nego tolko sam bila nashminkana da me pola odeljenja nije prepoznalo...;)
Једна моја другарица је нашминкала очи у роза и љубичасто, од капака па све до обрва, а и мало около... :lol: ужас... ја је нисам ни препознала кад ми се јавила, већ сам само рекла "ћао" и прошла поред ње...

Једна моја другарица је нашминкала очи у роза и љубичасто, од капака па све до обрва, а и мало около... :lol: ужас... ја је нисам ни препознала кад ми се јавила, већ сам само рекла "ћао" и прошла поред ње...

ja sam imala ljubichastu majcu i stavila neki ljubichasti kre(j)on i ljubichastu senku i ochi su mi bile... onda sam svim devojchicama pozajmila taj kre(j)on, svima se svideo... moj drug kad me video pruzhio mi ruku kao da se upoznamo....:mrgreen:

Kad se setim svoje (male)mature,ne znam da l da se smejem,ili placem

Nije mi bilo uopste stalo do toga kako cu izgledati,ali posto je ubedjenje svih oko mene bilo da se za maturu mora izgledati elegantno,zenstveno,da kazem "fensi",nosila sam ono sto nikad ne bih,i sto nikad vise necu obuci,verovatno.:confused:

Imala sam crnu dekoltiranu majicu,roze pantalone,i crne sandale sa malom stiklom.I kilo pudera,sto ne podnosim,i nikad ne koristim.Uzas...Muka mi je kad se setim,cak sam i sliku izgubila.:roll:

Nisam bila ono sto jesam,i nisam se osecala prijatno.Zato cu o velikoj doooobro misliti.

ja sam na maloj maturi bila u teksas minitju,majchici crvenoj..BEZ DEKOLTEA!!!!.......i crvenim cipelicama..dok su moje drugarice shile haljine,shtiklice 15cm a i u ravnom ne zna da hoda..wm uzhas

meni je mala matura bila extra(prosle godine)...sila sam haljinicu-ja smislila model,imala sam sandalice sa malom stabilnom stiklom...Bilo mi je lepo,bila sam najlepsa(nisam narcis,stvarno:))),i prosla jeftino...

Kad se setim svoje (male)mature,ne znam da l da se smejem,ili placem

Nije mi bilo uopste stalo do toga kako cu izgledati,ali posto je ubedjenje svih oko mene bilo da se za maturu mora izgledati elegantno,zenstveno,da kazem "fensi",nosila sam ono sto nikad ne bih,i sto nikad vise necu obuci,verovatno.:confused:

Imala sam crnu dekoltiranu majicu,roze pantalone,i crne sandale sa malom stiklom.I kilo pudera,sto ne podnosim,i nikad ne koristim.Uzas...Muka mi je kad se setim,cak sam i sliku izgubila.:roll:

Nisam bila ono sto jesam,i nisam se osecala prijatno.Zato cu o velikoj doooobro misliti.

I ja cju o weLikoj doobro misliti;). . .mada,eto,biLo mi je dobro...A,sad moram da se sredim i kad idem do prodawnice,to je mozhda zbog nedostatka sredjiwanja u osnownoj i na kraju nje;).

ja roze suknjicu i gore isto nesto roze... sandale, ... bas sam bila slatka!:)
ja sam htela suknju, zato sto je ne nosim kad idem u skolu, samo preko leta;p, pa mi bilo glupo pantalone...
a za veliku bih neku haljinu, duzu..:)

Back