abraxasova
Ističe se
- Poruka
- 2.514
ja obukla farmerica i metallica majcu
opusteno...nije vazna matura 
tek ova druga sto sledi je jako vazna (za mene)
opusteno...nije vazna matura tek ova druga sto sledi je jako vazna (za mene)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opusteno...nije vazna matura a gde je taj sajam?Imate extra haljine na sajmu po pristupacnoj ceni ja sam se zadivil jednom htela sam da je kupim sad za veliku maturu pink oje,i kao da je podavijena usivana dole i sva je naguzvana naguzvana extra
a gde je taj sajam?
mislim, jos cetiri dana
jos sam ja iz provincije, pa cemo se cvi osuti na sto strana 
Па, како за то да не знашA ovo za sex i to, nisam znao da se neko j.be na maturi, maloj!![]()
па, то се одувек ради... кева једне моје другарице је затруднела на малој матури...
таквих бисреа је било у мојој генерацији...
али, добро јој је дошло, јер смо после матуре отишли у школско двориште, да дочекамо преподневну смену 
Ja sam se na maloj maturi obukla KATASTROFALNO.Imala sam neku suknju koja je do koljena,a shiri se prema dolje,crna je,obukla sam crnu majicu sa bijelim tufnicama i bijele baletanke.Poshto nam je polumatura bila na exurziji ja sam se taj dan okupala u moru sa drugaricama i sa takwom kosom(slanom od mora)sam ishla na tu kao polumaturu.E,da,znam i da se nisam nashminkala,samo sam stawila sjaj.Znachi,nije mi to bilo neshto posebno bitno
![]()
Једна моја другарица је нашминкала очи у роза и љубичасто, од капака па све до обрва, а и мало около...ayoy.... ja sam se za obichu zhurq na exqrziji nashminkala kao veshtica...
mislim, nisma bila ko veshtica, nego tolko sam bila nashminkana da me pola odeljenja nije prepoznalo...![]()
ужас... ја је нисам ни препознала кад ми се јавила, већ сам само рекла "ћао" и прошла поред ње...Једна моја другарица је нашминкала очи у роза и љубичасто, од капака па све до обрва, а и мало около...ужас... ја је нисам ни препознала кад ми се јавила, већ сам само рекла "ћао" и прошла поред ње...

Ја слике нисам ни узелаMuka mi je kad se setim,cak sam i sliku izgubila.![]()
да јесам, кева би их вероватно негде урамила, да ме прогањају читавог живота
)),i prosla jeftino...au pic...
kad se samo sjtim
bio sam kao Laki Topalovic
samo mi je asov falio
Kad se setim svoje (male)mature,ne znam da l da se smejem,ili placem
Nije mi bilo uopste stalo do toga kako cu izgledati,ali posto je ubedjenje svih oko mene bilo da se za maturu mora izgledati elegantno,zenstveno,da kazem "fensi",nosila sam ono sto nikad ne bih,i sto nikad vise necu obuci,verovatno.
Imala sam crnu dekoltiranu majicu,roze pantalone,i crne sandale sa malom stiklom.I kilo pudera,sto ne podnosim,i nikad ne koristim.Uzas...Muka mi je kad se setim,cak sam i sliku izgubila.
Nisam bila ono sto jesam,i nisam se osecala prijatno.Zato cu o velikoj doooobro misliti.