MATRIX

• Začetnik teme Začetnik teme bhc33
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1.gif

Lokrada.

Zasto kapi kise imaju takav oblik kakav imaju? I nemoj mi sada pricati o fizici, i da je to idealan oblik za savladavanje sila potiska ili cegagod pri padu kroz vazduh. NIje to pitanje.

Pitanje je zasto se suze ponekad vezuju za taj oblik i crtaju na isti nacin.
E, video sam ovog leta nekog lika koji je sebi ( verovatno kanom) iscrtao suzu na obrazu, negde ispod oka. KAo u onom filmu.

Ajde neka neko otera ovu kisu. Evo platicu.
NEmam mnogo, ali koliko imam dajem.

DAjem do pola pojedenu cokoladu, ostatke przene piletine u sosu od pavlake, nekoliko lepih hemijskih olovaka i solju za belu kafu na kojoj pise "Ako kanis pobijediti, ne smijes izguubiti"
Na sve to cu dodati jednu iskoriscenu AAA bateriju ( DURACELL), kao i hrpu nepotrebnog krsa sa svoga stola.

POvoljna prilika.

JOs malo pa nestalo.

Ajmo ljudi.

moze li se oterati kisha kao sto se moze prizvati...da raspalim jednu vatricu u dvorishtu mog srca i da pokusham dimnim signalima?
bojim se da cebe koje koristim nece dati pravi znak u dimu,bojim se da ce se vetar razduvati,bojim se da ce mi dim uci u kucu i zaljutiti oci...

ma da li je ta kisha toliko losa?
:roll:

amfibijo prestani da chitash ljubavna pisma iz bazara... :roll:

drzh se hekleraja

pa shto su kapi kishe isto kao suze..pa zato shto su i jedno i drugo kapi

Stiže nova era savremenih proroka. Hristos je nekada sa dve ribe i tri hleba nahranio hiljade isposmika, a Titikalo sa pola table čokolade puni bazen... :roll:

Evo ti još malo, da ne usfali! :wink: Ali da sedim u prvom redu. :P

1050_p-cokolada-1.jpg

Ha. Bolje sa 2 "ribe" i sto kila cokolade. SAmo da neka od njih ne pocne da jede tu cokoladu.

NAravno da moze u prvi red.
Prvi red je ionako VIP deo, a tu samo VIP osobe sededu i glededu.
POnesi ti jos malo cokolade da grickamo.
A ako usfali, prstima cemo chapati po bazenu.
Nije bas higijenski, ali nema veze

:D :D :D :D :D

Hey you
You’re a wild honey child
I’m out of control
Every time you are near me
I’m a wolf child, baby
And I’m howlin’ for you
My heart beats faster, hrrrr
Hey hey, and it’s overpowered, wow

:P :) 8)

shto !!!????
:cry:

pa jel moram ja uvek da budem losha i drska i vulgarna !??? :shock: :shock:

pa ne moraaaaaaaaaaaaaaaaam !!!!!! :lol: :lol:

jagodice - VOLIM TE !

3.gif

Vragolasta Amfibija:

jagodice - VOLIM TE !

oh. konacno :)

shvatilas am ionako da sam usedelica i shvatila sam da SMARAM! :( bash smaram to je tipichna usedelichka osobina. odlucila sam od sada da cu samo uchiti. kad sam vec usedela da ne zagadjujem okolinu.

ne znam sta da ti kazem autisticna sam malo idem sada da trazim neke prljavstine po forumu da ih citam mislim da sam mentalno bolesna

Trenutno se osecam ko budala, samo se plashim da ne preuvelichavam. Mnogo se plashim toga- da gledam na neke stvari pogreshno. Mozda sam samo previshe zahtevna, a to niko ne vidi pa se onda ja osecam us*rano. Mislim da bih morala to vishe da pokazujem, mozda bi im onda vishe stalo. Znam da sam ja kriva. Uvek se postavljam kao da mogu sve sama. Jedina sam koja sme sama taxijem ili peshaka da idem kuci, nije mi frka da uradim ovo/ono... Mozda bi trebalo malo vishe da se zalim, ono, kao da sam slabic ili tako neshto. Ili da me zabole uvo i da teram po svome... :x SHTA BI TREBALO DA URADIM???!!! Zashto sam ovako zbunjena? :x I hate this, I hate when I'm like this. This condition is driwing me insane. I have to stop doing that. I have to get some sleep. I have to go to bed... :x

Juche sam dugo zurio u jednu kesicu kikirikija. Pokushao sam da komuniciram sa njima (ne rechima, shta me odmah gledate tako?). I uspeo sam. Lepo mi bejashe.
Mislim da su i oni bili zadovoljni.
Medjutim, ja sada vishe ne mogu da posmatram kikiriki na isti nachin kao ranije. Mislim... ne mogu da ih jedem... Ne bi bilo u redu...

Nije to strashno... moze se ziveti i bez kikirikija... ali se plasim da to ne pochne cheshce da mi se dogadja, i sa drugim namirnicama. Shta cu onda?

Back