MATRIX

• Začetnik teme Začetnik teme bhc33
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A ON KAŽE...DODJI...
PA ONO ONDA ĆUTI MALO...
PA KAD VIDI DA SE NEMA KUD...
ONO JE TU!
ILI JOŠ BOLJE...
KO JE U CENTRU,NJEMU SU SVE STVARI KAO I LJUDI BLIZU...
PERIFERIJA JE NEŠO DRUGO...
DA,ALI NIJE PRIČA O GRADU...
VEĆ O LJUDIMA... 8)

spark:
Vragolasta Amfibija:
kao da je neko celu noc namotavao moju pamet na klube.onda se ujutru to klube skotrljalo sa kreveta i sve se odmotalo.sada svuda po sobi samo vunica,umrshena...

a da nabavim igle pletiljke da pletem nesto?
ima li ko neku dobru mustru,vunica je kvalitetna?
BOLJE DA SU TE GUSENICE JELE CELU NOĆ...
UJUTRU DA TI SOBA PUNA LEPTIRA OSVANE! :D
neka hvala,nek jedu tebe a meni samo leptiri nek dolete.moja adresa je(na koje ces ih uputiti) je Donji Mulj ulica Ljigavih Stvorenja broj duplo.

Imash li mozda biklonker za gemanzovanje shto se stavlja na fufnu kod lijeve spelvrcne i desne felder-kape, da ne shushnjaju vimbloni, za restabuldizovanje frcokli?

Chuh danas... u je. Jaka im je fora.

sedish u jednoj tegli i gledash kako ti pred ochima trepere slike,
lete kao podmazane nekom travom i mislish da li smisao sharenila isparava dok se topish
kao kiseli krastavchicji?
dobro veche!

Jagodo, curo, nemo' da si vulgarna.

Evo mene, evo Vas,
Rat Turcima

Uf izvinte, ovo je bilo jace od mene.

Evo malko sam na odmoretu, pa se odmaram.
Cekam da pocne Beer fest, pa da uzivam :) :)

Sta mi vi radite ovdi?

Cekam kuma:
Ja pa ja:
Jagodo, curo, nemo' da si vulgarna.

Cekam da pocne Beer fest, pa da uzivam :) :)

"....a ko ce to da plati?.
Kako ko, pa preduzetje..."
Jeli(pili)disho, jel moze da se svrne malo na taj "Brljin" stand, sigurno tje da bude i neko meze gratis :lol:

Eh,

Pa posle tje da razgovaramo o platjanje.
Sto se tice mezetluk, mozda ce da ga bidne, a mozda i netje. Ako donesete slaninu, sirca, a Jagoda ne pojede sve djevreke, tje ga bidne, a ako ne, ondak, nista. :) :)

Ma stvarno, u svetlu najnovijih pretnji teroristickim napadima sirom sveta, nama (citaj, multinacionalnoj kompaniji "BRLJA" d.o.o) je dojavljeno od strane visokog predstavnika Interpola ( covek je stvarno visok preko 2 metra :) ) da se na nasu kompaniju nameracio neki Jusuf Al Hambintaralagija, te bi bilo najbolje i za nase poklonike, kao i za nas same da ne prisustvujemo sa svojim proizvodima na ovom BEER FEST-u, cemu cemo se mi povinovati. Sve za narod. To je ionako nas moto.

U stvari nije, ali sad odgovara.
POkusavmo da izgradimo neki imidz.
Bezuspesno :) :) :)

piii niko mi ne pishe i ovaj krve se smorio ne mogu da verujem da sam preterala sa patetikom to on misli a ja mislim da sam osecajna

e svarila sam djevreke josh malo pa ce biti mesta za slatkishe samo da smislimo kakve.. da mutim sir od soje sa medom da vidimo shta ce od toga da ispadne :P

Back