Mass Effect

Nesto sam gledao po wikipediji o unreal enginu 3 (koji mi se licno uopste ne svidja) i naletio na informaciju da se radi Mass Effect 2...
I kako kazu moci ce da se importuje vec kreirani lik iz mass effecta u dvojku.

ljudi znam da je zastarala tema ali i ja imam problem! Dosao sam do planete Virimire i sada mi pola planete crno a pola se normalno vidi predpostavljam da je neki bug....molim vas ako ima neko neko resenje, skinuo sam patch ali kad zelim da pokrenem igru trazi registration code koji naravno nemam jer je narodna verzija igre....pomagajte ako neko zna nesto? z:(

Mass Effect je nova generacija RPG-a koja više podseća na film nego na igru. Bioware je uradio odličan posao u kombinovanju elemenata iz Kotor-a, ali ne do kraja. Tvoji izbori ovde ne utiču baš toliko na ishod igre. Kotore sam obrnuo po 10-ak puta svaku, a Mass Effect dosadi već posle 4. puta... Nedostatak sadržaja su delimično nadoknadili velikim izborom planeta. Ali, na kraju se sve svelo na: sleti, ubi crva, pokupi artefakt, nađi srušeni satelit, ubi pirate i uzleti. Ne preterano zanimljivo... Što se tiče grafike, na nju nemam komentara. Kada bi uradili remake Kotora u ovom enginu, to bi bila igra veka... Efektu filma doprinosi i odnos sa Ešli (Gaidenom), što je bio pravi pogodak! Nadam se da će u ME2 dodati malo šarolikosti između opreme, protivnika, planeta...

Sve u svemu, 8.5.

ljudi znam da je zastarala tema ali i ja imam problem! Dosao sam do planete Virimire i sada mi pola planete crno a pola se normalno vidi predpostavljam da je neki bug....molim vas ako ima neko neko resenje, skinuo sam patch ali kad zelim da pokrenem igru trazi registration code koji naravno nemam jer je narodna verzija igre....pomagajte ako neko zna nesto? z:(

Probaj da čačkaš po video detaljima. Ja sam imao isti problem na onoj vulkanskoj planeti kad spašavaš onu Asari ribu, sve bilo crno. Tek sam u 3. obrtanju odlučio da malo pročačkam po detaljima i sve je proradilo :)

Poslednja izmena:
Sta si radio 4 puta. Eventualno dva, jednom sa muskim jednom sa zenskim likom. Ne znam sta bi se jos moglo da promeni - sve ostalo je isto.

Sto se tice filma. Ja da sam neki filmadzija momentalno bih pravio film po ovoj igri. SF, super prica, potpuno novi svet, efekti, cuda... Cak mi se dopada i ekipa koja je davala glasove - Marina Sirtis, Lance Henriksen, Jennifer Hale - kao Shepard, Seth Green, Keith David... Mogli bi slobodno da glume i u filmu.

Sta si radio 4 puta. Eventualno dva, jednom sa muskim jednom sa zenskim likom. Ne znam sta bi se jos moglo da promeni - sve ostalo je isto.

Sto se tice filma. Ja da sam neki filmadzija momentalno bih pravio film po ovoj igri. SF, super prica, potpuno novi svet, efekti, cuda... Cak mi se dopada i ekipa koja je davala glasove - Marina Sirtis, Lance Henriksen, Jennifer Hale - kao Shepard, Seth Green, Keith David... Mogli bi slobodno da glume i u filmu.

Pa, isprobavao sam klase (soldier, biotic, enginer...).

Ja sam bio soldier + Liara kao biotic (nju sam odmah na pocetku oslobodio, jes' da sam prolio krv ali se isplatilo) i Tali kao enginer... To mi je bila dobitna kombinacija.

Meni sve dobro radi na:
Windows XP or Vista
2.4GHZ Intel or 2.0GHZ AMD
1 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista)
NVIDIA GeForce 6 series (6800GT or better)
ATI 1300XT or better (X1550, X1600 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
12 GB hard drive space
DirectX 9.5c compatible sound card and drivers

Pa kako i da ne moze da ti radi na owakvom kompu...:P

masseffect.com

Novi breathtaking trejler i još mnogo toga!!!

"Two years after Commander Shepard repelled invading Reapers bent on the destruction of organic life, a mysterious new enemy has emerged. On the fringes of known space, something is silently abducting entire human colonies. Now Shepard must work with Cerberus, a ruthless organization devoted to human survival at any cost, to stop the most terrifying threat mankind has ever faced.

To even attempt this perilous mission, Shepard must assemble the galaxy’s most elite team and command the most powerful ship ever built. Even then, they say it would be suicide. Commander Shepard intends to prove them wrong."

Poslednja izmena:

Back