- Poruka
- 2.787
omg... mali milion nekih blentavih cinematica...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni sve dobro radi na:
Windows XP or Vista
2.4GHZ Intel or 2.0GHZ AMD
1 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista)
NVIDIA GeForce 6 series (6800GT or better)
ATI 1300XT or better (X1550, X1600 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
12 GB hard drive space
DirectX 9.5c compatible sound card and drivers

zbog chudnog interfacea i kontrola, ali kad se priviknesh na to... uf extra igra... preporuka !
Kome treba neka me cimne na pm.
)) igde se moze pogleda ta ocena za mass effect 93/100, tacnije na kom sajtu su te ocene igrica?evo... ovde imas na jednom mestu ocene i najkrace moguce komentare velikog broja priznatijih gejmerskih sajtova: http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/masseffect?q=mass effectu pocetku mi se nije bas nesto igrala, jer sam poceo da je igram kad sam preso assasins creed i jos sam bio pod utiskom od njega, ipak prelazak iz srednjeg veka u buducnost nije lak, sa maca sam preso na puske, ali kad sam preso onaj senat sad sve deluje lako, ono je bio bas smor, milion razgovora... ali sada polako pocinjem da kapiram zasto je ovo verovatno najbolja igrica pored assasins creed-a i crysisa ove godin(meni je ove, jer sam od skoro u mogucnosti da ih igram, nesto mi seckalo na stari komp)) igde se moze pogleda ta ocena za mass effect 93/100, tacnije na kom sajtu su te ocene igrica?
trazio sam za ovu misliju na youtube i nista ne mogu da nadem u vezi senata! 
Kad je moj brat to preso zino je i 3-4min nije zatvaro usta,onda sam se zabrino i uzeo od tate pajser i nekako ga odvojio.Kada se prbudio on je mislio da sam zadnji glavni i kreno samnom diplomatski pa kad je vido da ne moze onda je krenula bitka,gde je dobio,,Bad,, points ili tj. ,,Evil,,.....
Eto to je CURSE od igrice!
Kad je moj brat to preso zino je i 3-4min nije zatvaro usta,onda sam se zabrino i uzeo od tate pajser i nekako ga odvojio.Kada se prbudio on je mislio da sam zadnji glavni i kreno samnom diplomatski pa kad je vido da ne moze onda je krenula bitka,gde je dobio,,Bad,, points ili tj. ,,Evil,,.....
Eto to je CURSE od igrice!
Mogu samo da kazem:Nauci da pises.
Ma ne treba mi walkthrough, vec imam bug koji ne znam kako da resim! Zacrni mi se ekran, i nema igrice, tu se zaglavi, i ne radi!