Mass Effect

Meni sve dobro radi na:
Windows XP or Vista
2.4GHZ Intel or 2.0GHZ AMD
1 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista)
NVIDIA GeForce 6 series (6800GT or better)
ATI 1300XT or better (X1550, X1600 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
12 GB hard drive space
DirectX 9.5c compatible sound card and drivers

e, bas ti je dobra ova konfiguracija, svidja mi se sto je tako.....sarena...sve ima, sve moze... :)

e ljud probajte ovu igru bash je dobra... ima shmek KOTORa i dobra je... na pochetku je vishe Ass Effect :lol: zbog chudnog interfacea i kontrola, ali kad se priviknesh na to... uf extra igra... preporuka !

Dobro, zaglavio sam onamo kada prilozim dokaze za onog Sarana, dobijem brod, i sad trebam na onu galaxy map odaberem putanju pretpostavljam, ali kad udjem u toj mapi gore levo pise naziv te galaxije, ali se ne pojavi slika, dodje kao neki bag..kada pretisnem esc pojavi se na sec i ode na drugu galaxiju, i tako nakon 3 ide u krug.. wtf ?

oke nasao sam, u pitanju je to sto samo original radi kako valja, namerno je ovo uradjeno ali sam jedva iskopao sa nekog ruskog sajta "majonez" :) Kome treba neka me cimne na pm.

btw markoca, pocetak je smor, 3 dana sam igrao jednu misiju po 5min..posle dolazi pricha, vredi igrati ;)

I da..puca mi ku piiiiiii jer se desi da igrica zasteka, ne da secka, ne da pada fps, neko zakoci na pola sec po nekad.. grr,a sve high ukljuceno na 1280x1024.. -.-

Pa onako. Nisam bas odusevljen, ali moze da se igra. Mana je da je suvise linearno bar ovo do sad sto sam igrao. I drugo sto me posebno nervira to su dijalozi. Ako ponudi 3 opcije bilo koju da odaberete reci ce isto i zavrsice se razgovor na isti nacin. Prosto ne mogu da verujem da to jos od Fallouta niko nije uspeo da shvati da kad se pravi RPG da ne moze da se pravi nogom. Sa druge strane borbe nisu tako lose...

Posto sam zavrsio Mass moram reci da je utisak na kraju mnogo bolji nego na pocetku. Mada sve prethodne kritike ostaju, nekako mi je prirasla srcu. Preporuke svima...

u pocetku mi se nije bas nesto igrala, jer sam poceo da je igram kad sam preso assasins creed i jos sam bio pod utiskom od njega, ipak prelazak iz srednjeg veka u buducnost nije lak, sa maca sam preso na puske, ali kad sam preso onaj senat sad sve deluje lako, ono je bio bas smor, milion razgovora... ali sada polako pocinjem da kapiram zasto je ovo verovatno najbolja igrica pored assasins creed-a i crysisa ove godin(meni je ove, jer sam od skoro u mogucnosti da ih igram, nesto mi seckalo na stari komp :))) igde se moze pogleda ta ocena za mass effect 93/100, tacnije na kom sajtu su te ocene igrica?

u pocetku mi se nije bas nesto igrala, jer sam poceo da je igram kad sam preso assasins creed i jos sam bio pod utiskom od njega, ipak prelazak iz srednjeg veka u buducnost nije lak, sa maca sam preso na puske, ali kad sam preso onaj senat sad sve deluje lako, ono je bio bas smor, milion razgovora... ali sada polako pocinjem da kapiram zasto je ovo verovatno najbolja igrica pored assasins creed-a i crysisa ove godin(meni je ove, jer sam od skoro u mogucnosti da ih igram, nesto mi seckalo na stari komp :))) igde se moze pogleda ta ocena za mass effect 93/100, tacnije na kom sajtu su te ocene igrica?
evo... ovde imas na jednom mestu ocene i najkrace moguce komentare velikog broja priznatijih gejmerskih sajtova: http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/masseffect?q=mass effect ;)

moras da znas engleski za takve igre. Imas onamo u questove sta trebas da radis i u kom se sistemu desava a ti moras da istrazujes planete i da nadjes. U tome je char igre. Ja sam imao i srece a i dobro znam engleski pa sam uspeo uglavnom da pogodim svaku planetu i resim iz prve. Mada na nekim ne mozes ni da sletis.

Ma opusteno mozes da ides gde god hoces. Cak ti to i preporucujem - zavrsi sve sporedne poslove i obidji sve sto mozes pre nego sto krenes na glavni kvest. Tako ces nabudziti lika i imati bolju opremu i vise novca. A kad krenes za glavnim kvestom imas tri ponudjene lokacije koje su i posebno istaknute na mapi. Preporucujem ti da prvo ides kod Liare - koja je uz Tali ubedljivo najkorisnija...

opet ja, imam vise pitanja, prvo i najvaznije sta da radim kada odem tamo gde je senat i kada mi oduzmu normandiju, sta da radim da bi je povratio? odradio sam sve one sitne misije i nista! to je ono posle one nuklearne bombe... i a mogu da budem sa obe, i sa ashli i sa onom drugom, larom ili kako se bese zove, i a moze da budem sa onom vanzemaljkom pa da posle ostanem sa ash?? :) trazio sam za ovu misliju na youtube i nista ne mogu da nadem u vezi senata! :(

E pa sad mnogo pitas. Kako ces da uzivas u igri ako ti sve kazemo.

Prvi problem sa Normandijom - jednostavno razgovaraj sa bivsim kapetanom Normandije koji ce ti pomoci na jedan od dva nacina koji sam odaberes. Pogledaj malo u zurnalu mozda si propustio nesto. (Davno je bilo ali ako se dobro secam ima tu i neka scena sa Liarom na Normandiji, koju prekine Joker sa porukom od kapetana ili tako nesto. Pa mozda tek onda ides kod njega.)

Za Ash i Liaru. Mislim da ces morati da biras. A nevezano za ovo povedi racuna da ces u zavisnosti od tvojih izbora u buducnosti mozda da ostanes bez Ash.

Kad je moj brat to preso zino je i 3-4min nije zatvaro usta,onda sam se zabrino i uzeo od tate pajser i nekako ga odvojio.Kada se prbudio on je mislio da sam zadnji glavni i kreno samnom diplomatski pa kad je vido da ne moze onda je krenula bitka,gde je dobio,,Bad,, points ili tj. ,,Evil,,.....
Eto to je CURSE od igrice!

Kad je moj brat to preso zino je i 3-4min nije zatvaro usta,onda sam se zabrino i uzeo od tate pajser i nekako ga odvojio.Kada se prbudio on je mislio da sam zadnji glavni i kreno samnom diplomatski pa kad je vido da ne moze onda je krenula bitka,gde je dobio,,Bad,, points ili tj. ,,Evil,,.....

E brate ja tebe nista ne razumem...

Nauci da pises.

Ljudi, imam problem... Stigao sam na Ilos, sve uradio kako treba, stigao do conduit-a, i kada udjem u njega (kad me posalje nazad na citadel), pojavi mi se ona loading scena, zacrni ekran, i cuje se alarm u pozadini, ali to je sve, tu se zaglavi, i ne ide dalje ni makac. Ima li neko neko resenje? Ili da neko okaci prvi save posle ilosa, pa da nastavim, jer mi je glupo da tu ostanem, a dalje ne radi.... Jeste glupo igrati tudj save, ali nemam bolju ideju... Hajd' ako neko nesto zna...

Back