Масовни нереди у Лондону

Samo da nije momentalno odsutan....:hahaha:
Изучава се његов приступ том питању, без бриге.
Него гледе Венецуеле, имате неку количину Сиријаца тамо.
Мсм није баш много, ал ти се часом намноже у П.М.
Немој после да буде: Мој Каракас гори, Младићу помози!

Aj ne serIte. Nisu to nikakvi huligani, nego- CRNCI.

I mislite da bi neki crni, Paki, svejedno... pitao bilo kojeg bijelca je li
Englez, Srbin, Poljak ili Irac
article-2024001-0D5C387100000578-798_640x601.jpg

U Venecueli NE POSTOJI nacionalno pitanje.

Nikoga nije briga ko je PO POREKLU Sirijac, Amerikanac, Venecuelanac ili Marsovac...

Zvanicno SVI MORAJU BITI Venecuelanci koji imaju pasos i drzavljanstvo.

Obican narod AMA BAS UOPSTE ne zanima ko je sta.

Еботе, Тихи како би другосрбијашке наказе превукле преко усана да је ово класични међурасни сукоб и да мулти култи будалаштина не пије воду.

Мада те британске Турке би Младић за једно послеподне смирио.

Koje gluposti ovde prosipas da covek ne verujue.

U UK bas i ne zivi toliko muslimana, izuzev ako su za tebe Indijci muslimani , ili silni Kinezi iz Hong Konga.

Svakako da ima i puno Pakistanaca, ali nije u tome uopste problem. I da li je pucanje Italije po savovima
( ili Irske,Portugalije) izavano nekakvim Islamom?

I da li su neredi u Grckoj, a koji traju,traju, takodje izazvani zbog nekog multi kulti drustva?

Sirijci su u Venezueli kršćani.

Nuff said.

Srbija poziva obe strane da se uzdrze od nasilja jer je dijalog jedini način da se rese problemi.

Ne valja, bolje ovako:

Srbija snazno podrzava borbu za slobodu mafijaskog naroda i poziva Englesku da zvanicno prizna mafijasku drzavu radi jacanja stabilnosti i mira u regiJonu. Engleska mora zaboravi na svoje Veliko-Britanske aspiracije i izvini se indijancima, australijskim aboridzinima, Ircima i Skotima. A i kraljica mora u Hag.

E tako.

U UK bas i ne zivi toliko muslimana, izuzev ako su za tebe Indijci muslimani , ili silni Kinezi iz Hong Konga.

Svakako da ima i puno Pakistanaca, ali nije u tome uopste problem. I da li je pucanje Italije po savovima

I da li su neredi u Grckoj, a koji traju,traju, takodje izazvani zbog nekog multi kulti drustva?

UK ima vise mudzosa nago bosna. Ima ih ceo milion samo u Londonu, ukupno tri miliona u Engleskoj i Velsu, i povrh toga jos nekoliko desetina hiljdada u Skotskoj i Severnoj Irskoj.

Poslednja izmena:
Pa ja POSMATRAM oko sebe.

I poznajem mnogo ljudi.

Ne idem kao kufer kroz svet.

Posebno pratim Arape jer sam prosao Bliski Istok u svoje vreme.

I tako sretnes Sirijca u kaficu ili na sokaku, odmah procenis da je Sirijac i pitas ga
da li je musliman?

To ne rade ni oni instituti koji se bave istrazivanjima, a koje vode sociolozi koji su stidirali kako
i na kom se uzorku vrse istrazivanja.

UK ima vise mudzosa nago bosna. Ima ih ceo milion samo u Londonu, ukupno tri miliona u Engleskoj i Velsu, i povrh toga jos nekoliko desetina hiljdada u Velsu i Severnoj Irskoj.

Neka ih ima i dvostruko vise, ali zar vi ne shvatate, da kao ni u Grckoj, ovi neredi nemaju nikakve veze sa muslimanima?
Nego sa nekavim prosecnim Britancem kome drzava odizima sve , a ne daje za uzvrat nista.
To je poenta, a ne mlacenje prazne slame po Turcima,Indusima i Pakistancima, a koji su uzgred i jako vredni ljudi
tako da od njih i UK ali I D profitira.

Neka ih ima i dvostruko vise, ali zar vi ne shvatate, da kao ni u Grckoj, ovi neredi nemaju nikakve veze sa muslimanima?
Nego sa nekavim prosecnim Britancem kome drzava odizima sve , a ne daje za uzvrat nista.
To ej poenta, ane mlacenje prazne slame po Turcima,Indusima i Pakistancima, a koji su uzgred i jako vredni ljudi

Slazem se da pocetak ovih nereda verovatno nisu izrezirali muslimani. Ali sam siguran da ce iskorstiti guzvu.

To je poenta, a ne mlacenje prazne slame po Turcima,Indusima i Pakistancima, a koji su uzgred i jako vredni ljudi

Ovom olosu drzava daje i previse.
Oni koji bi trebalo da se bune, ne bune se i ne unistavaju ono sto su stvarali.
Jednostavno, pogresnom politikom kroz decenije stvorena je klasa degenerika koji su odrasli u ubjedenju da im je sve dozvoljeno.

Iskreno, kad sam cula za bombaski napad u Norveskoj zakljucila sam da su u pitanju muslimanski teroristi (jer se to ocekuje od njih kao). I onda kad je ispalo da je to neki retardirani psihopata bilo mi je uzasno krivo sto sam zakljucila nesto tako. Imam prijatelje muslimane i u srbiji i van, jesu drugaciji od nas "hriscana" ali to ih ne cini losima. Sigurna sam da neredi u Londonu nemaju apsolutno nikakve veze sa muslimanima. Nije ni prvi ni poslednji put u istoriji da se neredi desavaju. Kao i uvek, pokrece se nezadovoljstvom naroda i jedini krivci su "nadlezni organi".

Свака је држава прича за себе.
А гледе болдованог: Ш'о се сама демантујеш???
И да, наравно, мулти култи није пуко због тога што то каже Меркелова или Камерон...
Није никада ни постојао.

Back