Jeste malo off,ali reko da pitam:hoce li biti nekih desavanja kod vas krajem avgusta,mislio sam da odem do Beceja?
Gde si bre Valderama 100 godina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste malo off,ali reko da pitam:hoce li biti nekih desavanja kod vas krajem avgusta,mislio sam da odem do Beceja?

Ostarilo se,ali jos uvek dobro branimGde si bre Valderama 100 godina![]()

Surrender! Powerless police let the mob seize the streets, looting shops and starting fires in their wake
http://www.dailymail.co.uk/news/art...treets-loot-start-fires-violence-spreads.html

. Toliko su im isprani mozgovi političkom korektnošću da je to prosto neverovatno . 
Ama dobro to, ali zasto su ubili tog civila?
Zasto je doslo do toga, i uopste odakle ti neredi, mora da postoji razlog?
znaci braca troter! i drugari
![]()
Ma verujem to, taman posla, ali nista mi ne znaci dok ne znam razlog.
takve kod nas finansiraju da sede u skupstini i jedu vnago na TV, a kod njih ih tamane, eto im sad

razlog je jednostavan, taj sto je ubijen u taksiju je narkodiler i sad su se protiv policije pobunili njegove musterije
narkodiler, cetvoro dece, na koga vam to lici?takve kod nas finansiraju da sede u skupstini i jedu vnago na TV, a kod njih ih tamane, eto im sad
sve sami gejLDPovci
nadam se daljoj eskalaciji nasilja, velikom broju zrtava i ogromnoj materijalnoj steti![]()
Потребили се међусобно, да Бог да! Багра она паганска, зликовачка...и ружна.
Британци генерално нису свесни шта ох чека за коју деценију. Услед климатских промена, лед се топи на половима и издижее ниво мора. Веома брзо. Многа острва су већ сад потопљена , а биће потопљени и многи приобални градови , плус већа острва као што је Британија.
Проблем је у томе што њихови медији о томе ћуте и не говоре им ништа. Спрема им се Божја чистка.![]()

Razlozi su mnogo dublji,komplikovaniji i strasni,pogubni i ne samo po Englesku.
Ovo ubistvo je samo inicijalna kapisla i nema nikakve veze sa motivima za ovaj revolt. Engleska je sasekla budzet i naravno tako
da socijala vise i ne postoji. Engleska je prezaduzena, mnogo gore od Grcke ili USA,Japana, sada srednji,bas srednji stalez,
a koji placa porez drzavi, a drzava mu ne daje nista, cak je i penzijski fond opljackan da bi se qrcili sa Amerima i vodili
ratove,protestvuje.
Да, тачно тако!
Прошле и претпрошле године тако је горео Париз, а француски килавци су те Арапе и црнце, али у сваком случају муслимане, благоугодно звали ,,банде младих"!!!
Да се не увреде!
Иначе ево једне свеже вести:
vest iz Londona
Zivim u Londonu i pocelo je zbog toga sto je milicija ubila poznatog kriminalca afrkickog porekla. Njegova majka je dala izjavu da je okrutan svet gde "dobar mladic" ne moze da doceka 30 godina a "dobar mladic" je nosio pistolj koji je uperio na miliciju... Sada dok pricamo se bukvalno krade po celom Londonu jer ima samo 1400 policajaca na grad koji ima preko 10 miliona ljudi. Milicija je prestala da prenosi gde su zarista jer je trenutno policija izgubila kontrolu i lopovi prazne prodavnicu po prodavnicu...Upravo su me nazvali iz firme da pitaju za moju bezbednost jer stanujem na manje od kilometar od opstine i javili su mi da su nam obili svaku od 40 prodavnica mobinih telefona u Londonu. Englezi su razocarani svojom milicijom i traze drasticne mere ali milicija pokusava da blazim reakcijama smiri situaciju i ne izazove vece nerede. Strasno ali istinito. Poslednja vest je da se bezbrizno krade bez bojaznosti i da za neke vece prodavnice treba i vise od sat vremena da se isprazne iako ljudi nose maksimalno koliko mogu poneti.
Еботе, Тихи како би другосрбијашке наказе превукле преко усана да је ово класични међурасни сукоб и да мулти култи будалаштина не пије воду.gde su sada drugosrbijasi da nam objasne ovaj dogadjaj u Londonu
gde je ta peta kolona i mulj i talog ljudskog roda....