Масовни нереди у Лондону

Па Гаша их је већ ,,спаковао"...

Bojim se za Libiju, jer kako sad prekinuti bombardovanje i priznati poraz. , jer to su okoreli imperijalistički zlikovci koji ga teško priznaju...

Zapadna društva se nalaze u dubokoj dekadenciji i rastakanju. Mislim da je kapitalizam propao definitivno kao ideja i kao praksa. Potrebne su suštinske promene ...

Ta prokleta Britanija, nije propuštala da bude prva kad god je trebalo maltretirati i napasti neku zemlju, zadnjih 20 godina. Ukidaju socijalnu pomoć, ali za bombardovanje Libije mora da bude. Daj bože da se obistini samo 1% onoga što im je želim !

To je sada i glavna tema u britanskoj javnosti. Pare koje se daje za nekakva besmislena ratovanja, a sve da bi bili pertla u guzi Amera,.a ovamo
svi gologuzani. Ma ja ne zelim niciju propast jer uvek propadnu i nadrljaju neduzni ljudi, ali je dobro da i ovim Britnacima mecka malo
zaigra pred kucu.

Bojim se za Libiju, jer kako sad prekinuti bombardovanje i priznati poraz. , jer to su okoreli imperijalistički zlikovci koji ga teško priznaju...

Zapadna društva se nalaze u dubokoj dekadenciji i rastakanju. Mislim da je kapitalizam propao definitivno kao ideja i kao praksa. Potrebne su suštinske promene ...

A istocna,naravno u velikom usponu. Nego,ko su ta istocna?

За све је крив друштвени систем који се ето скоро пар векова није променио набоље... и данас је исти онакав какав је био из времена које је описао Чарлс Дикенс у Оливер Твисту још у првој половини 19-тог века. Раније, док је енглеска била бела имали смо беле побуне, сада нешто више обојене и миксоване.

Kao sto sam i planirao : razvalio sam olos englesku .. pegavu .. krezavu .. zutu ... pokvarenu .. bankrotiranu .. :think:

Sad mi je samo jos ostalo da ujedinim Rusiju i Srbiju ... :D

Napred borci za slobodu , napred demokratska i progresivna omladino engleske - srusite zlocinacki i kriminalni rezim , zapalite njegove simbole : Big Ben , BBC , Parlament , aerodrome , mostove i narocito sistem brana koji sprecava prodor Atlantika u London - grad zla !!!

GOTOVI SU !!! :D

Jos jednom je dokazano da je EU bure baruta koje moze lako eksplodirati.Ovo u Engleskoj je dokaz da se EU raspada (ne u formalnom smislu i na papiru) i sada kaada nasi politicari i svet govore kako izlazimo iz krize oni zapravo lazu jer mi tek ulazimo u krizu.Kako ce se sve ovo zavrsiti ne znam ali ovo je dokaz da treba bezati od EU najveceg zla koje nas je zadesilo

Back