Masonski Bog

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
od kada se u coveku razvije svest i sve dok je ta svest zdrava - on je odgovoran za svoje postupke i kako se odnosi prema drugima tako ce mu biti vraceno ..e sad ...postoje ljudi koji urade nekom nesto dobro i ako mu taj ne vrati dobrom on je besan i misli da to nije posteno ....predajuci se takvim mislima on i ne vidi da mu se dobro vraca sa druge strane ....

um razmislja logicno a zivot je sasvim nelogican i ako sledimo samo um tesko da cemo se ikada susresti sa zivotom ...

Šta je merilo zdrave svesti i šta treba čovek da sledi, ako to nije um, jer ima li svesti van uma?

Šta je merilo zdrave svesti i šta treba čovek da sledi, ako to nije um, jer ima li svesti van uma?

merilo zdrave svesti je zivot u skladu sa prirodnim zakonima ...svako odstupanje od prirodnog zakona pokrece posledicu i tu nam ni dragi bog ne moze pomoci jer i on ako ga ima ne moze krsiti prirodna pravila ...ima li svesti van uma ...ima ,takvo stanje se zove rigpa ..o tome mozes otvoriti novu temu jer ce se kolega ljuti zbog spama ....

merilo zdrave svesti je zivot u skladu sa prirodnim zakonima ...svako odstupanje od prirodnog zakona pokrece posledicu i tu nam ni dragi bog ne moze pomoci jer i on ako ga ima ne moze krsiti prirodna pravila ...ima li svesti van uma ...ima ,takvo stanje se zove rigpa ..o tome mozes otvoriti novu temu jer ce se kolega ljuti zbog spama ....

Koji zakoni su prirodni, kada su međuljudski odnosi u pitanju?

pa nek onda i pljackaju i ubijaju ako niko mene ne dira...koju glupost si napisala samo da bi nesto svrljala...boli vas **** gde ide svet,vazno je da je vama dobro a sto ste unistili zemlju koju ste posudili od vase dece ebe vam se ....cudite se sto vam se samo lose stvari desavaju - nije to nista,zasluzili ste mnogo gore .....

Neka ljudi štampaju što ih volja imaju pravo kao i oni koji svoju bibliju štampaju.

O tome se radi .
O pravu za sve koje je jednako.

relax

Neka ljudi štampaju što ih volja imaju pravo kao i oni koji svoju bibliju štampaju.

O tome se radi .
O pravu za sve koje je jednako.

relax

uvek je postojala kontrola stampe pa pravo za sve jednako postoji samo na papiru kao i ostala prava ...mene i te kako zanima kakav cu svet vratiti svojoj deci i ne mogu da kazem "sta me briga,ne placam ih ja" ...briga me jer ima slicnih bolesnika koje i ja placam htela ne htela ....

uvek je postojala kontrola stampe pa pravo za sve jednako postoji samo na papiru kao i ostala prava ...mene i te kako zanima kakav cu svet vratiti svojoj deci i ne mogu da kazem "sta me briga,ne placam ih ja" ...briga me jer ima slicnih bolesnika koje i ja placam htela ne htela ....

Bolesnici su svuda oko nas.Pogledaj koliko ima satanista,okultista,bogohulnika itd...

Nikto ti ne uskraćuje pravo za zanimanje oko bilo čega no ti uskraćuješ drugima..

Bolesnici su svuda oko nas.Pogledaj koliko ima satanista,okultista,bogohulnika itd...

zar je moguce pored ovoliko bolesne i gladne dece na svetu;pored ovoliko ratova i krvoprolica ;pored ovoliko prirodnih katastrofa koje je covek svesno prouzrokovao - da vas vise zanima kojem bogu se ko moli !?

ne znam sta su satanisti i ko su za tebe bogohulnici ali okultiste mi ne diraj ,i isus i sveti jovan su se time bavili ....

zar je moguce pored ovoliko bolesne i gladne dece na svetu;pored ovoliko ratova i krvoprolica ;pored ovoliko prirodnih katastrofa koje je covek svesno prouzrokovao - da vas vise zanima kojem bogu se ko moli !?

ne znam sta su satanisti i ko su za tebe bogohulnici ali okultiste mi ne diraj ,i isus i sveti jovan su se time bavili ....

PoZz... :D :cmok:

To je Bogohuljenje...
Jedno je kada neko koristi djavola - demonske sile da bi nesto postigao, a sasvim je drugo kada neko nesto cini u Bozije ime ustvari Bog cini to kroz te ljude.

Što ću ja s svojim djetetom nije tvoj problem .
Brini o svome da ga sekte ne zavedu.
Što gubiš vrijeme ovde??
Edukuj ga umjesto da tratiš ovde sate.

tvoje dete i nije tvoje dete koliko si ti umislila da jeste ...cak ti ga i drzava ima pravo oduzeti nakon jednog telefonskog poziva ...da si mi blize i kad bi videla da neces detetu da pruzis lekarsku pomoc kad mu treba - znas koliko dugo bi dete ostalo kod tebe ? tri minute najduze !
a za moju decu ne brini ,majka im je u stanju dati i svu krv ;i bubreg;i oba oka bez da od njih ocekuje nesto natrag ...oni imaju svoj put a edukovani su onoliko za koliko ti nikad neces saznati da postoji ..
majka je zavrsila glavnu ulogu u njihovom zivotu i sad eto ima vremena da trati sate gde je god volja ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back