Masonski Bog

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tvoje dete i nije tvoje dete koliko si ti umislila da jeste ...cak ti ga i drzava ima pravo oduzeti nakon jednog telefonskog poziva ...da si mi blize i kad bi videla da neces detetu da pruzis lekarsku pomoc kad mu treba - znas koliko dugo bi dete ostalo kod tebe ? tri minute najduze !
a za moju decu ne brini ,majka im je u stanju dati i svu krv ;i bubreg;i oba oka bez da od njih ocekuje nesto natrag ...oni imaju svoj put a edukovani su onoliko za koliko ti nikad neces saznati da postoji ..
majka je zavrsila glavnu ulogu u njihovom zivotu i sad eto ima vremena da trati sate gde je god volja ...

Kad su tako extra edukovani onda nemaš razloga za strah jer gdje će od takve mame njeno dete da završi među jehove svjedoke..
To bi bio protuprirodni blud da se takvo što zdesi.

Kad su tako extra edukovani onda nemaš razloga za strah jer gdje će od takve mame njeno dete da završi među jehove svjedoke..
To bi bio protuprirodni blud da se takvo što zdesi.

jesam li ja to negde izrazila bojazan da ce mi deca zavrsiti medju bilo kojom sektom ili ti to opet iz svog prsta sisas moje izjave ?

zar je moguce pored ovoliko bolesne i gladne dece na svetu;pored ovoliko ratova i krvoprolica ;pored ovoliko prirodnih katastrofa koje je covek svesno prouzrokovao - da vas vise zanima kojem bogu se ko moli !?

ne znam sta su satanisti i ko su za tebe bogohulnici ali okultiste mi ne diraj ,i isus i sveti jovan su se time bavili ....

Meni je Bog vazniji od bilo koga i bilo cega. A za ovu gladnu djecu pitaj masone koji ustolicavaju kraljeve i izazivaju ratove i revolucije.

Da je Srbija evropska i pravna država, neko kome bi rekao da je bolestan tužio bi te i uzeo ti sve što imaš.

To je bila metafora-Ne trebaju zdravi lekara nego bolesni. Znas za to? ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back