gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
Има више хришћанских цркава, ти конкретно алудираш на римокатоличку цркву, јел тако?
Naravno. I pravoslavna bi to isto radila, kao i sve druge, samo da su bile u poziciji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Има више хришћанских цркава, ти конкретно алудираш на римокатоличку цркву, јел тако?
Teorija zavere das ich nicht lache...
ne umem da kazem na srpskom
Ne umeš ti ništa da kažeš na bilo kom jeziku.
Naravno. I pravoslavna bi to isto radila, kao i sve druge, samo da su bile u poziciji.
То су твоје предрасуде због незнања елементарних ствари о Православљу.
Nisam primetio.
Pitaj bogumile o pravoslavlju.
Не тебе питам, мани ме тих теорија о пре 1 000 година?
Tebi je ono sto su masoni pisali tupava teorija zavjere?Rekla-kazala i tupave teorije zavJere nisu nikakv dokaz, kao ni zamena teza u nedostatku argumenata.
Nisu teorije nego praksa, ono što bi se danas nazvalo genocidom na verskoj osnovi. Šta me pitaš?
fabula favola![]()
no manimo se sad toga idi na konak i reci mi sta mislis o tome sto sam napisao!
rekao si da mozes da otkrijes neke stvari vrlo brzo...
Докази за то су?
Tebi je ono sto su masoni pisali tupava teorija zavjere?
Istražuj malo, ne mogu ja sve da ti objašnjavam.
А да знаш колики је светитељ Сава, не би лупао такве глупост раном зором.
Е мој грешни Хунгане.
Ово су речи благопочившег патријарха српског Павла:
"Када бих био последњи Србин, пристао бих да нестанем, а да не буде злочина."
"Пристао бих да нестане не само велика него и мала Србија и сви Срби са мном, а не бих пристао на нељудство и нечовештво."
"Чувајте и непријатеље своје и молите се за њих јер не знају шта раде."
Да ли је твој Велики Мајстор спреман да нестане масонерија због правде?
Nije moj svetitelj.
То се не зна, чудни су путеви Господњи.
Ja svoje znam.
Opet zamena teza.
Ти мислиш да би Свети Сава био толико цењен од Будима до Јерусалима да је заговарао злочин?
Мислиш да би дестеине хиљада Бугара ишло на ходочашће у Трново да Свети Сава стварно није светитељ?
Његово тело је као нетрулежно спаљено од Турака, сачувана је његова нетрулежна рука стара близу 800 година.
Nije li on rekao da će se moliti bogu da Srbija nestane ako Srbi "ostave boga"? Pored takvog "svetitelja", šta će ti neprijatelji? Svi ti "hrišćani" ne bi imali ništa protiv istrebljenje ne-hrišćana.Slušaju protu, ostavljaju pare u crkvi i to im je dosta.