masoni u srbiji...

orion1.gif

Poslednja izmena od moderatora:
Kako ti namjeravas da pronadjes istinu? Sjedeci, gledajuci TV, slusajuci muziku... >????< Kako namjeravas da saznas o Bogu? Kako mozes voleti Boga kada ga ne znas? Ne vidis? Poslanike? Knjige? U cemu je fora vjerovanja? Kroz osjecaj koji neki imaju neki ne. NE! Sto vise znas to si blizi Bogu. Zato proucavaj Njegove knjige. Ili danas, bolje receno Knjigu. Znanje o masoneriji i illuminatima mi nece koristiti da umrem pametan neko da se promijenim jer citavog zivota zivimo onako kako nam se govori i kako zivi DRUSTVO. Koje drustvo? Ono koje je ucilo od drustva prije njih. Vrati se nazad, vidjeces da je neko postavio sve ove norme. E pa ako ne znas da zivis na svoj nacin, bolje i ne zivi, jer svakim danom si sve dalje od Boga. I sva ta prica, vjeruj jedino Bogu. Ti ga ne vidis? Ne cujes? I? Kako ces da mu vjerujes? Tako sto ignorises svakog ko pokusava da ti pokaze neke stvari cisto jer osjeca grizu savjest sto svi nisu bar malo drugaciji. A nastavljas da "vjerujes samo Bogu" tako sto ces poslije otici u bioskop, prosetati sa drustvom, ici kuci da jedes, spavas, probudis se i sve iznova. Je li to vase VJEROVANJE BOGU. Uci, istrazuj. IKRE! Tako ces steci 3 osnovne stvari o Bogu:
STRAHOPOSTOVANJE
LJUBAV
NADU

gresis. "istinu" koju ti trazis ja ne trazim. niti trazim boga. verujem, znam da je u meni, u mojoj dusi i mom srcu. verujem da je svuda oko nas u svakoj biljci, u svakoj kapi kise, u svakom suncevom zraku, svuda. tako da... nema potrebe da citam tvoju KNJIGU, ma koja ona bila. ja sam svog boga nasla. mada je sve to tema za religiju...

Isus Hrist kaze: "Niko ne moze doci k meni ako ga ne dovuce otac koji me posla."

Zemljace, ko u knjigama trazi Boga, nikad ga nece naci, jer Boga nadju samo oni kojima je Bog vec u dusi.

Otkud znas da je Isus to rekao. A pa da, procitao si u knjizi. Mislis da je Bog odlucio da ljudi traze spas tako sto ce slusati price drugih koje se prenose. Bog u dusi!? TI IMAS DUSU, KOJA MORA DA SE MOLI BOGU, DA OBAVLJA NEKE DUZNOSTI, DA OBOZAVA SAMO JEDNOG BOGA I VJERUJE! Bog nije pojam. Bog postoji! Stvorio je sve! Slao je svoje poslanike (Adema a.s. ,.........., Isusa (Issa a.s.), Muhameda s.a.w.s, sa njima i svoje knjige. Tako mozes nauciti kako da se spasis. Tako mozes nauciti nesto o sebi. Takvo (tvoje) misljenje je plod cionistickih pokreta.

gresis. "istinu" koju ti trazis ja ne trazim. niti trazim boga. verujem, znam da je u meni, u mojoj dusi i mom srcu. verujem da je svuda oko nas u svakoj biljci, u svakoj kapi kise, u svakom suncevom zraku, svuda. tako da... nema potrebe da citam tvoju KNJIGU, ma koja ona bila. ja sam svog boga nasla. mada je sve to tema za religiju...

Zbog cega vjerujes? "Doslo ti na san?" :hahaha: Srcem vjerujes, kada znas da nesto postoji. Majke ti, odakle ti da je Bog u svemu tome. Znaci Bog je u persunu. Navece, moze biti taj persun za veceru. Ne benavi, molim te. Moja KNJIGA je KNjIGA koju je Bog poslao citavom covjecanstvu! Nije jedina. Ali je jedina koja je sacuvana. Kur'an. Ako poreknes jedan dio Kur'ana zavrsices u Dzehenemu. As simple as that!!!
Izvini ako sam te sta uvrijedio. Nije mi bila namjera. Pokusavam samo da ti objasnim da je hriscanstvo OK samo u nekoj mjeri, ali da su ga ljudi izmijenili. Inace i to je bio Islam. Ono sto je Isus sirio je bio Islam. Isto sto i Abraham, Mojsije i ostali Boziji poslanici. Ako ti nije potrebna knjiga, znaci da Bibliju i ne citas. Ali vjerujes u Boga. Mislis da je dovoljno? Mislis da ce te to odvesti u vjecni Raj.

f-911 , naravno da sam ja otkrio, sve ja otkrivam.. niko drugi ne radi nista.
ti bi ipak mogao da prestanes da trolujes ovu temu... price o muvi u medu treba prebaciti u religiju, ili tamo gde je beelzebub. Cujem danas da su avioni koji su navodno korisceni 9/11 zadnji put uzleteli 9 meseci pre tog dana.. to mora da je bitno u dokazivanju ko je i kako rusio po njujorku i pentagonu.. posveti se tome.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
podsecas me na zsjj ili kako vec bese... :zcepanje:
http://www.oriontelekom.rs/index.htm
^ ^ ^
Ne mogu da ti kazem da li sam Zjzoss, on jeste legenda, jer ja sam Dreamer a Zjzoss je Zjzoss, ne moze se dokazati nikako razlika sta god da tvrdim. Jedan je on i ja sam jedan, a oba smo dva u jedan, mi smo dve glave istog organizma i nemamo klonove, ja sam besmrtna vampirska konacna verzija , zjozoss je zemaljska manifestacija - dremoreov avatar, ja sam rh- negativna grupa imam predatorsku krvopijsku narav, zjoss rh+ i dobar je covek koji prezire zmije (i cirilicni nik mu nedozvoljava da se loguje ovde i preko telefona), dualna licnost - smaegol i golum, spiderman 3, zapod b, srpski dvoglavi orao, Janus, Abraxas, Isus/Juda, svako ko je januarski Jarac pod uticajem saturna ima dva dela sebe i mogucnost boravka u paralelnim univerzumima. Ja donekle sebe smatram Bogom Srbije i tajnim vladarom ove zemlje, bafometom, vi koji niste Januarci niste kvalifikovani kao ja-ja da pricate o velikim stvarima, mada po mom iskustvu osobe u znaku Raka su jos jedini koji imaju izvesnu moc da vide stvari, kao Nikola Tesla.

Zeptep / Geneks povezan Orion zvezdanom kapijom.
http://www.crystalinks.com/zeptepi.html

http://forum.krstarica.com/threads/375482&page=12&highlight=zepter
4766545.jpg

Sve visoke zgrade su znacajni energetski centri masonstva..
Ovi Orioniti mi ipak nekako prijateljskije deluju nego Siriusijanci.. Sliku hotela Slavija na cijem se vrhu nalazi simbol krojacke firme Zekstra 33 . Zec sazvezdje se nalazi ispod Velikog Psa gde je Sirius, dakle ako dodje do velikog galaktickog rata na zemlji, ta zgrada treba da je meta napada ukoliko se pre toga ne ukloni taj siriusijanski ritualno postavljeni simbolizam za otvaranje kapije zlim reptoidima i orionitske frakcije ne zamene ga svojim.
http://i42.tinypic.com/vnf7m9.jpg
vidimo i 9 stars zvaka koje su odvratnog ukusa i samo su stvorene da bi im reklama stajala na toj zgradi.

Majanska Piramida u Chicen Itzi , gde se nalazi Quatzequatel ima 9 stepenika.. krilata pernata zmija.. koja treba da se pojavi 2012. Polozaj Venere je bitan u toj kosmologiji 2012.
Ali, negde sam citao da je Quatz. Hermes, Lucifer Samael- Tot. Ali to je sumnjivo. Jeste da, domaci masoni kao sto je poznato rade na ozivljavanju totema faraona tj. onog koga su neki hteli da probodu kolcem u 25 maju - Tita. Tito je bio Titan i klon Johna Titora. Tot je u zero pointu Zep Tepija kreirao stvari i putovao kroz vreme.

el_castillo.jpg

Maje su prvi na planeti izumeli kosarku, u Chichen Itzi (Meksiko) postoji teren za sport slican kosArci i svojevrsni kos.

ball_court.jpg

Mayanballcourt.jpg

http://www.photoseek.com/83YUC-05-03_ballcourt.jpg
http://i194.photobucket.com/albums/z300/GerardoTT/Simpsons_final_poster.jpg

http://kkczforum.net/forum/templates/subRed/images/logo_phpBB.gif
Kao i u tvrdjavama Chichen Itze i na Kalemegdanu se nalazi isto Kosarkaski tereni KK Crvene Zvezde i drugi nebitni.

http://upload.wikimedia.org/wikiped..._yantra_color.jpg/220px-Kali_yantra_color.jpg
Kalemegdan - su napravili Atlantidjani tj Srbi jesu atlandidjani, Kalemegdan ima cudan zvezdani oblik. Kalemegdan je svojevrstna Nojeva bArka. Zoo vrt nije slucajno tu lociran.
Kalemegdan ce se uzdici na nebo kad dodje sudnji dan. Indisjka boginja Kali je povezana sa nazivom Kalemegdan.
http://en.wikipedia.org/wiki/Kali
Sto se tice Atlantidjana Djerdapska klisura i Gvozdena Kapija su predeo gde su boravili i imali svoje carstva na dunavu preko koga su dosli i osnovlli BG. Singindunum (Sang = Krv)

7869739-1.jpg

Sri Jantra boginje Kali
http://upload.wikimedia.org/wikiped..._yantra_color.jpg/220px-Kali_yantra_color.jpg mozda malo podseca na oblik kocka i cvetovi..

KOsArka povezana sa KOsovom. Lilit /Venera je boginja simbolizovana sa Sovom (koSova). KOsovo proistice iz reci Kaos/ Haos. Boginja Tiamat (vampirska boginja, kao i lilit) je nastala iz mraka haosa. Haos magija kao vrsta magije postoji.

Postoji jos bitnih gradjevina i firmi sve one sluze za neki veci cilj. Kao na primer HYPO stoji na zgradi Usca, Hypnos je bio grcki bog sna -> Beograd se uspavljuje , dok zle elite pljackaju i kradu enrgiju. Tu je MM spomenik vecna vatra, simbol Prometeja i njegove vatre.

edit:
ako ste sad u Beogradu, culi ste grom koji je udario u trenutku slanja mog posta..(prva slika gore ) to vam govori o mom znacaju! ;)

Poslednja izmena:
Maje su izmislile i prvu gumenu loptu.. a sto se tice slicnosti sa kosarkom vazno je ovde da lopta prolazi kroz kruzni obruc, nije bitno da li su nogama, kukovima ili rukama orobacivali.
KosArka je kosmicka igra koja simbolizuje sunce i galkticki centar, crnu rupu koja guta solarni sistem. Zrtvovanje ne postoji bukvalno kao pre, ali medijsko lincovanje trenera, igraca.. posle meca je dostojna zamena.

Maje su izmislile i prvu gumenu loptu.. a sto se tice slicnosti sa kosarkom vazno je ovde da lopta prolazi kroz kruzni obruc, nije bitno da li su nogama, kukovima ili rukama orobacivali.
KosArka je kosmicka igra koja simbolizuje sunce i galkticki centar, crnu rupu koja guta solarni sistem. Zrtvovanje ne postoji bukvalno kao pre, ali medijsko lincovanje trenera, igraca.. posle meca je dostojna zamena.

Znaci, u mom slucaju, crna rupa je do sada mnogo puta progutala Sunce ili vise njih...

Neko veruje u Boga, neko u Bibliju, neko u Kur'an, neko voli ličnom spoznajom da dođe do zaključaka..kako god..
..ali je bitno da uvažavamo tuđ stav/verovanje :).. bez toga i nema kvalitetne rasprave.
Svako ima razloge zbog čega u nešto veruje ili ne.

Neko veruje u Boga, neko u Bibliju, neko u Kur'an, neko voli ličnom spoznajom da dođe do zaključaka..kako god..
..ali je bitno da uvažavamo tuđ stav/verovanje :).. bez toga i nema kvalitetne rasprave.

naravno. samo me uzasno nervira kad kaze "moje je bolje od tvoga"... :roll: ebote, ako ti je do religije ajmo na taj pdf, nemoj mi ovde o tome... :roll:

...na kojim si ti ( lošim ) drogama...:hahaha:
...ova izjava se odnosi na sve tvoje postove, ne samo na navedeni...

Sa ovim moram da se slozim. Iz tih postova vidimo samo: gordost, predrasude i :think: pa da, dejstvo neke droge. Mislim, valjda niko ne shvata ozbiljno da ce se na Zemlji voditi rat vanzemaljaca kao u SF filmovima. U stvari, takav cak ni u filmovima nije vidjen do sada.
A sto se tice kosarke, valjda su i srpski junaci igrali kosarku kad su gadjali kroz prsten jabuku (i tako valjda u stvari gadjali Sunce i rusili galaksiju ili neka slicna glupost...)

Eto, ja svjesno i mirno poricem Kur'an, jer kad hriscanin ne bi poricao Kur'an, Hristov ne bi mogao biti! Zasto? Zato sto Kur'an negira da je Hristos Sin Bozji, da je dosao sa nebesa da spasi ljude, negira da je raspet i umro, negira da je vaskrsao! A to je temelj vjere u Hrista.

Hristos nije sirio svoju vjeru macem, nego ljubavlju, mirom, trpljenjem, za gresnike se molio, pa i za one koji su ga raspeli.

Molis li se ti za svoje neprijatelje? Znam da ne molis, ne moras nista govoriti. Vidis, nema hriscanima Hristos je ostavio u amanet da se molimo i za neprijatelje svoje. I tako, pri svakoj molitvi za moju licnu dobrobit, ja se molim i za dobrobit moje celjadi, moje blize i dalje rodbine, za dobrobit svih mojih prijatelja i za dobrobit svih mojih neprijatelja. Molim se da nam Gospod svima oprosti grijehe nase, da nam podari Duha Svetog i da nam svima bude u pomoci.Tako nama hriscanima zapovijeda nas Gospod. A sta kaze tebi tvoj?

PS Jeste da smo se udaljili od teme, ali ti si, prijatelju, poceo da misionaris na ovoj temi i nema smisla, hajde da se vratimo na temu!
.

Htela sam samo da dodam da su sve strane po malo u pravu. Bog se mora prvo naci u srcu, ali i citanje knjiga nam moze biti od pomoci nekada kada smo u nedoumici, da nam daju odgovore na neka pitanja koja nas muce i na koja ne umemo sami da odgovorimo. A ja sam cak jednom kada sam bila slaba u svojoj veri i zbunjena molila Gospoda da mi da neki znak i pomogne mi. I, prosto neverovatno, ali, eto, dogodilo se.

Otkud znas da je Isus to rekao. A pa da, procitao si u knjizi. Mislis da je Bog odlucio da ljudi traze spas tako sto ce slusati price drugih koje se prenose. Bog u dusi!? TI IMAS DUSU, KOJA MORA DA SE MOLI BOGU, DA OBAVLJA NEKE DUZNOSTI, DA OBOZAVA SAMO JEDNOG BOGA I VJERUJE! Bog nije pojam. Bog postoji! Stvorio je sve! Slao je svoje poslanike (Adema a.s. ,.........., Isusa (Issa a.s.), Muhameda s.a.w.s, sa njima i svoje knjige. Tako mozes nauciti kako da se spasis. Tako mozes nauciti nesto o sebi. Takvo (tvoje) misljenje je plod cionistickih pokreta.

Da li se plasis svog Boga?

Kao prvo, izvinjavam se ako je previse OFF Topic.
Kao drugo nije toliko previse OFF Topic, jer je masonerija usko povezana sa hriscanstvom.

Da li se plasis svog Boga?

Naravno. Zato sto imam znanje o njemu i svjestan sam Njegove moci. Inace moj Bog je i tvoj Boga. Bog svih nas. Jedan i Jedini Bog.

Eto, ja svjesno i mirno poricem Kur'an, jer kad hriscanin ne bi poricao Kur'an, Hristov ne bi mogao biti! Zasto? Zato sto Kur'an negira da je Hristos Sin Bozji, da je dosao sa nebesa da spasi ljude, negira da je raspet i umro, negira da je vaskrsao! A to je temelj vjere u Hrista.

Hristos nije sirio svoju vjeru macem, nego ljubavlju, mirom, trpljenjem, za gresnike se molio, pa i za one koji su ga raspeli.

Molis li se ti za svoje neprijatelje? Znam da ne molis, ne moras nista govoriti. Vidis, nema hriscanima Hristos je ostavio u amanet da se molimo i za neprijatelje svoje. I tako, pri svakoj molitvi za moju licnu dobrobit, ja se molim i za dobrobit moje celjadi, moje blize i dalje rodbine, za dobrobit svih mojih prijatelja i za dobrobit svih mojih neprijatelja. Molim se da nam Gospod svima oprosti grijehe nase, da nam podari Duha Svetog i da nam svima bude u pomoci.Tako nama hriscanima zapovijeda nas Gospod. A sta kaze tebi tvoj?

Sa prvim se slazem, zato si i nevjernik u Bozijoj vjeri jer si zalutao.
Ne molim se za nemuslimane zato sto nemusliman je neko ko cini ShIRK. A to je protiv Boga. Nidje veze! Mogu se moliti samo za tebe da ti Bog pokaze pravi put. A inace Islam je vjera mira. A religija je nesto sto ide postepeno. Najprije promijenis sebe pa porodicu, prijatelje i onda sve ostale.
Da Vas pitam. Tenutno je preko milijardu muslimana. I trenutno je i preko milijardu hriscana. Nisu svi u pravu. Zar nije najlogicnije da svi proucimo i otkrijemo sta znaci Islam a sta Hriscanstvo bez ikakvog respekta prema nasim precima koji su mozda i pogrijesili. Kada to uradis, imaces znanje da doneses neku odluku. Ne treba ti osjecaj za to.

slusaj, na pamet mi ne pada da raspravljam ko je ciji bog. imas svoj kuran, ja svoju bibliju i zdravo. i samo da znas, ovakve postove cu u buduce prijavljivati :cool:
Blago tebi. To ti je rjesenje za nemogucnost nastavka rasprave. Meni je iskreno svejedno sta ces uciniti. Ja ovo pisem zbog tebe. U dobroj namjeri, stvarno...

Ljudi pa ne moze se imati toliko izbora. Zapravo moze. Ali kao "vjernici", bar bolji, morate imate jedan izbor za koja smatrate da je jedini. Shvatite veliku sliku. Velike Knjige su poslate od Boga, svojim poslanicima da sire jedinu i pravu vjeru. Iskusenje je prihvatiti to ne vidjeci Boga. Zato nam je Bog ostavio i neke dokaze koji inace i nisu potrebni da bi se vjerovali ali ih imate. Koliko god hocete. Ja stvarno postujem hriscanstvo jer ljudi slijede Hrista, ili Issa alejhi selama, Allahovog poslanika. Ali on nije Bog! On nije Boziji sin! On je poslanik kao i Muhammed a.s., kao i svi ostali Boziji poslanici. Issa je covjek kao i svi MI!
Tacno je da svako ima razloga zbog ceka u nesto vjeruje ili ne, ali zar ne bi bilo posteno od nekog da ko zna prave razloge zasto bi neko trebao da vjeruje u nesto u sta bi svako trebao da vjeruje da bi se spasio!?

Nista iz knjiga nije potrebno da bi se znalo o Bogu. Nasi preci bili su nepismeni, a vjerovali su u Boga i bili su osjecajniji, plemenitiji i dobreniji i pobozniji od mnogih patrijarha i careva koje je Crkva proglasila svecima.

Sva mudrost spasenja nudi se svakom covjeku kroz ove dvije zapovijestii:

1) Ljubi Gospoda Boga svim srcem svojim i svom dusom svojim
2)
Ljubi bliznjega svoga kao samoga sebe

A ti, ako zelis da ispunjavas svaku zapovijest Kur'ana i da budes 100% Muhamedov sljedbenik, onda moras biti zagovornik dzihada i krvavi neprijatelj svih nemuslimana. Tako ti Kur'an zapovijeda!

NIJE TACNO! Krvavi neprijatelj svih nemusliman!?!?!?!?!? Aj molim te citiraj to negdje. To si cuo na TV-u ili neke price. Islam zapovijeda mir! Jasno stoji, ako ubijes covjeka (ne vazno koje je vjere) ides pravo u Dzehenem!! KRVAVI neprijatelj cu da budem svim neprijateljima Islama. Neprijatelj Islama je neprijatelj Allaha subhanu we teala. Samim tim i mog i tvog i Boga svih nas. Napravi razliku!! Ko su neprijatelji!? Pa uskoro ces saznati... Mislim da ne bih pisao u ovoj temi da nema veze sa neprijateljima istinske vjere. Evo banalan primjer, COCA COLA je ustvari naziv za NO MECCA NO MUHAMED!
http://thepeoplescube.com/images/images_working/AppleMecca/CocaCola_Logo_Backwards_Isl.gif
Eto jednog neprijatelja.
Termin pobozan je relativna stvar. Sto vise znas o Bogu to si blizi njemu.

piramidaispredakademije.jpg

Beogradska piramida: kota na 116,75 m nadmorske visine!

Zasto je ovo mjesto u Beogradu obiljezeno piramidom? Evo simbolike:

1 godina = 356, 242 dana
Broj Pi = 3,14159

365,242 : 3,14159 = 116.2602377 dana

Kota beogradske piramide je na 116,75 m iznad mora. Sad je pitanje: da li je visina 116.75 m u vrhu piramide, na njenom postolju ili na plocniku ulice?

narodnabibliotekasrbije.jpg

Svetosavski plato: oltar otadzbine sa rogovima na uglovima po uzoru na starozavjetne oltare, na oltaru piramida, na vrhu piramide Karadjordje.

--------------------------------------------------

Lekcija o masonima:

http://www.scribd.com/doc/3289775/Famous-Freemasons-Exposed

Kad procitate knjigu i nakon gledanja svih onih slika iz knjige, provjerite svoje znanje na donjoj fresci:

pravoslavnacrkvaisvetsk.jpg

Pitanje: koji znak (ili znaci) sa freske otkrivaju da je fresku radio mason (najvjerovatnije mason i blagoslovio rad)? :pivce:
.

Poslednja izmena:

Back