- Poruka
- 2.667
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isus Hrist kaze: "Niko ne moze doci k meni ako ga ne dovuce otac koji me posla."
Zemljace, ko u knjigama trazi Boga, nikad ga nece naci, jer Boga nadju samo oni kojima je Bog vec u dusi.

Kako ti namjeravas da pronadjes istinu? Sjedeci, gledajuci TV, slusajuci muziku... >????< Kako namjeravas da saznas o Bogu? Kako mozes voleti Boga kada ga ne znas? Ne vidis? Poslanike? Knjige? U cemu je fora vjerovanja? Kroz osjecaj koji neki imaju neki ne. NE! Sto vise znas to si blizi Bogu. Zato proucavaj Njegove knjige. Ili danas, bolje receno Knjigu. Znanje o masoneriji i illuminatima mi nece koristiti da umrem pametan neko da se promijenim jer citavog zivota zivimo onako kako nam se govori i kako zivi DRUSTVO. Koje drustvo? Ono koje je ucilo od drustva prije njih. Vrati se nazad, vidjeces da je neko postavio sve ove norme. E pa ako ne znas da zivis na svoj nacin, bolje i ne zivi, jer svakim danom si sve dalje od Boga. I sva ta prica, vjeruj jedino Bogu. Ti ga ne vidis? Ne cujes? I? Kako ces da mu vjerujes? Tako sto ignorises svakog ko pokusava da ti pokaze neke stvari cisto jer osjeca grizu savjest sto svi nisu bar malo drugaciji. A nastavljas da "vjerujes samo Bogu" tako sto ces poslije otici u bioskop, prosetati sa drustvom, ici kuci da jedes, spavas, probudis se i sve iznova. Je li to vase VJEROVANJE BOGU. Uci, istrazuj. IKRE! Tako ces steci 3 osnovne stvari o Bogu:
STRAHOPOSTOVANJE
LJUBAV
NADU
Isus Hrist kaze: "Niko ne moze doci k meni ako ga ne dovuce otac koji me posla."
Zemljace, ko u knjigama trazi Boga, nikad ga nece naci, jer Boga nadju samo oni kojima je Bog vec u dusi.
gresis. "istinu" koju ti trazis ja ne trazim. niti trazim boga. verujem, znam da je u meni, u mojoj dusi i mom srcu. verujem da je svuda oko nas u svakoj biljci, u svakoj kapi kise, u svakom suncevom zraku, svuda. tako da... nema potrebe da citam tvoju KNJIGU, ma koja ona bila. ja sam svog boga nasla. mada je sve to tema za religiju...
Srcem vjerujes, kada znas da nesto postoji. Majke ti, odakle ti da je Bog u svemu tome. Znaci Bog je u persunu. Navece, moze biti taj persun za veceru. Ne benavi, molim te. Moja KNJIGA je KNjIGA koju je Bog poslao citavom covjecanstvu! Nije jedina. Ali je jedina koja je sacuvana. Kur'an. Ako poreknes jedan dio Kur'ana zavrsices u Dzehenemu. As simple as that!!!
)))
^ ^ ^
Maje su izmislile i prvu gumenu loptu.. a sto se tice slicnosti sa kosarkom vazno je ovde da lopta prolazi kroz kruzni obruc, nije bitno da li su nogama, kukovima ili rukama orobacivali.
KosArka je kosmicka igra koja simbolizuje sunce i galkticki centar, crnu rupu koja guta solarni sistem. Zrtvovanje ne postoji bukvalno kao pre, ali medijsko lincovanje trenera, igraca.. posle meca je dostojna zamena.
.. bez toga i nema kvalitetne rasprave.Neko veruje u Boga, neko u Bibliju, neko u Kur'an, neko voli ličnom spoznajom da dođe do zaključaka..kako god..
..ali je bitno da uvažavamo tuđ stav/verovanje.. bez toga i nema kvalitetne rasprave.
Svako ima razloge zbog čega u nešto veruje ili ne.
.Mislis neki kao MAITREYA![]()
...na kojim si ti ( lošim ) drogama...
...ova izjava se odnosi na sve tvoje postove, ne samo na navedeni...
pa da, dejstvo neke droge. Mislim, valjda niko ne shvata ozbiljno da ce se na Zemlji voditi rat vanzemaljaca kao u SF filmovima. U stvari, takav cak ni u filmovima nije vidjen do sada.Eto, ja svjesno i mirno poricem Kur'an, jer kad hriscanin ne bi poricao Kur'an, Hristov ne bi mogao biti! Zasto? Zato sto Kur'an negira da je Hristos Sin Bozji, da je dosao sa nebesa da spasi ljude, negira da je raspet i umro, negira da je vaskrsao! A to je temelj vjere u Hrista.
Hristos nije sirio svoju vjeru macem, nego ljubavlju, mirom, trpljenjem, za gresnike se molio, pa i za one koji su ga raspeli.
Molis li se ti za svoje neprijatelje? Znam da ne molis, ne moras nista govoriti. Vidis, nema hriscanima Hristos je ostavio u amanet da se molimo i za neprijatelje svoje. I tako, pri svakoj molitvi za moju licnu dobrobit, ja se molim i za dobrobit moje celjadi, moje blize i dalje rodbine, za dobrobit svih mojih prijatelja i za dobrobit svih mojih neprijatelja. Molim se da nam Gospod svima oprosti grijehe nase, da nam podari Duha Svetog i da nam svima bude u pomoci.Tako nama hriscanima zapovijeda nas Gospod. A sta kaze tebi tvoj?
PS Jeste da smo se udaljili od teme, ali ti si, prijatelju, poceo da misionaris na ovoj temi i nema smisla, hajde da se vratimo na temu!
.
Pa da, nema potrebe za tim, svima nama je "naše najbolje".
Otkud znas da je Isus to rekao. A pa da, procitao si u knjizi. Mislis da je Bog odlucio da ljudi traze spas tako sto ce slusati price drugih koje se prenose. Bog u dusi!? TI IMAS DUSU, KOJA MORA DA SE MOLI BOGU, DA OBAVLJA NEKE DUZNOSTI, DA OBOZAVA SAMO JEDNOG BOGA I VJERUJE! Bog nije pojam. Bog postoji! Stvorio je sve! Slao je svoje poslanike (Adema a.s. ,.........., Isusa (Issa a.s.), Muhameda s.a.w.s, sa njima i svoje knjige. Tako mozes nauciti kako da se spasis. Tako mozes nauciti nesto o sebi. Takvo (tvoje) misljenje je plod cionistickih pokreta.
Da li se plasis svog Boga?
Eto, ja svjesno i mirno poricem Kur'an, jer kad hriscanin ne bi poricao Kur'an, Hristov ne bi mogao biti! Zasto? Zato sto Kur'an negira da je Hristos Sin Bozji, da je dosao sa nebesa da spasi ljude, negira da je raspet i umro, negira da je vaskrsao! A to je temelj vjere u Hrista.
Hristos nije sirio svoju vjeru macem, nego ljubavlju, mirom, trpljenjem, za gresnike se molio, pa i za one koji su ga raspeli.
Molis li se ti za svoje neprijatelje? Znam da ne molis, ne moras nista govoriti. Vidis, nema hriscanima Hristos je ostavio u amanet da se molimo i za neprijatelje svoje. I tako, pri svakoj molitvi za moju licnu dobrobit, ja se molim i za dobrobit moje celjadi, moje blize i dalje rodbine, za dobrobit svih mojih prijatelja i za dobrobit svih mojih neprijatelja. Molim se da nam Gospod svima oprosti grijehe nase, da nam podari Duha Svetog i da nam svima bude u pomoci.Tako nama hriscanima zapovijeda nas Gospod. A sta kaze tebi tvoj?
Blago tebi. To ti je rjesenje za nemogucnost nastavka rasprave. Meni je iskreno svejedno sta ces uciniti. Ja ovo pisem zbog tebe. U dobroj namjeri, stvarno...slusaj, na pamet mi ne pada da raspravljam ko je ciji bog. imas svoj kuran, ja svoju bibliju i zdravo. i samo da znas, ovakve postove cu u buduce prijavljivati![]()
Ljudi pa ne moze se imati toliko izbora. Zapravo moze. Ali kao "vjernici", bar bolji, morate imate jedan izbor za koja smatrate da je jedini. Shvatite veliku sliku. Velike Knjige su poslate od Boga, svojim poslanicima da sire jedinu i pravu vjeru. Iskusenje je prihvatiti to ne vidjeci Boga. Zato nam je Bog ostavio i neke dokaze koji inace i nisu potrebni da bi se vjerovali ali ih imate. Koliko god hocete. Ja stvarno postujem hriscanstvo jer ljudi slijede Hrista, ili Issa alejhi selama, Allahovog poslanika. Ali on nije Bog! On nije Boziji sin! On je poslanik kao i Muhammed a.s., kao i svi ostali Boziji poslanici. Issa je covjek kao i svi MI!Neko veruje u Boga, neko u Bibliju, neko u Kur'an, neko voli ličnom spoznajom da dođe do zaključaka..kako god..
..ali je bitno da uvažavamo tuđ stav/verovanje.. bez toga i nema kvalitetne rasprave.
Svako ima razloge zbog čega u nešto veruje ili ne.
Nista iz knjiga nije potrebno da bi se znalo o Bogu. Nasi preci bili su nepismeni, a vjerovali su u Boga i bili su osjecajniji, plemenitiji i dobreniji i pobozniji od mnogih patrijarha i careva koje je Crkva proglasila svecima.
Sva mudrost spasenja nudi se svakom covjeku kroz ove dvije zapovijestii:
1) Ljubi Gospoda Boga svim srcem svojim i svom dusom svojim
2) Ljubi bliznjega svoga kao samoga sebe
A ti, ako zelis da ispunjavas svaku zapovijest Kur'ana i da budes 100% Muhamedov sljedbenik, onda moras biti zagovornik dzihada i krvavi neprijatelj svih nemuslimana. Tako ti Kur'an zapovijeda!
verovatno ste negde vidjali masonske oznake u svom gradu, na nekoj zgradi npr. ne bilo vam tesko da nabrojite takve zgrade, ev da stavite sliku, eksterijer, enterijer, svejedno.
molim bez reptila

pretpostavljam da je u pitanju polozaj prstiju, samo zanima me odakle je ova freska, msm iz koje crkve?