@dena@
Primećen član
- Poruka
- 637
bas me briga,kuliram
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glavni i najopstiji način porobljavanja čovekovog je da mu se životna energija (kundalini) drži aktivna samo na nižim čakrama (prve tri čakre) koje se odnose na osnovne instinkte opstanka, seksualnost i volju za moć.Vazno je samo da li si ti taj koji "porobljava" ili tebe "porobljavaju".Moc je cudo,dragi moj i covek stalno tezi ka tome pa,makar to bile i male stvar.![]()
u prevodu, budi duhovni rob.Super,uzivaj u moci![]()
i ja sam mason
Glavni i najopstiji način porobljavanja čovekovog je da mu se životna energija (kundalini) drži aktivna samo na nižim čakrama (prve tri čakre) koje se odnose na osnovne instinkte opstanka, seksualnost i volju za moć.
u prevodu, budi duhovni rob.
mi ti se klanjamo pa gde si do sada prozivamo te vec neko vreme 
jesi procitao post
znaci kad te vredjaju udaraju direkno po familiji, ne gledaju vise
Glavni i najopstiji način porobljavanja čovekovog je da mu se životna energija (kundalini) drži aktivna samo na nižim čakrama (prve tri čakre) koje se odnose na osnovne instinkte opstanka, seksualnost i volju za moć.
u prevodu, budi duhovni rob.

Luna72 a ti neznas da Dafinu i Jezdu jesu li bili masoni ili nisu

Tipicna masonska arhitektura,BG ali neznam tacno sta je
![]()
Crkva u Zemunu
![]()
Spomenik vojvode Vuka
![]()
e sad si lupio pa ostao ziv. u pitanju je stari dvor gde se nalazi skupstina grada beograda. zivo me zanima koja je to "tipicna masonska arhitektura"??? da si malo bolje upucen u arhitekturu inace znao bi da je zgrada izgradjena u akademskom stilu sa renesansnom dekoracijom.

a gde su ovde masonski simboli?
takodje, gde su ovde masonski simboli?

izvini mislio sam na fasadu i na piramide na fasadi zgrada levo a kada kazes akademski stil raspitaj se malo za taj akademski stil![]()

akademski stil je bio karakteristican za prelaz izmedju 19 i 20 veka. ono sto si video na prozorima fasade nisu nikakve piramide vec timpanone u obliku trougla sto je odraz visokog baroka u arhitekturi. isto se ponavlja i sa crkvom u zemunu.
kruzni prozori veze nemaju sa masonima.
a lobanju i kosti ces pre naci na zastavama pirata nego kod masona.
dakle...![]()

moraces malo vise da se raspitas ja nemogu ceo dan da objasnjavam sorry![]()