@dena@
Primećen član
- Poruka
- 637
bas me briga,kuliram
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glavni i najopstiji način porobljavanja čovekovog je da mu se životna energija (kundalini) drži aktivna samo na nižim čakrama (prve tri čakre) koje se odnose na osnovne instinkte opstanka, seksualnost i volju za moć.Vazno je samo da li si ti taj koji "porobljava" ili tebe "porobljavaju".Moc je cudo,dragi moj i covek stalno tezi ka tome pa,makar to bile i male stvar.![]()
u prevodu, budi duhovni rob.Super,uzivaj u moci![]()
i ja sam mason
Glavni i najopstiji način porobljavanja čovekovog je da mu se životna energija (kundalini) drži aktivna samo na nižim čakrama (prve tri čakre) koje se odnose na osnovne instinkte opstanka, seksualnost i volju za moć.
u prevodu, budi duhovni rob.
Glavni i najopstiji način porobljavanja čovekovog je da mu se životna energija (kundalini) drži aktivna samo na nižim čakrama (prve tri čakre) koje se odnose na osnovne instinkte opstanka, seksualnost i volju za moć.
u prevodu, budi duhovni rob.
Luna72 a ti neznas da Dafinu i Jezdu jesu li bili masoni ili nisu
Tipicna masonska arhitektura,BG ali neznam tacno sta je
![]()
Crkva u Zemunu
![]()
Spomenik vojvode Vuka
![]()
e sad si lupio pa ostao ziv. u pitanju je stari dvor gde se nalazi skupstina grada beograda. zivo me zanima koja je to "tipicna masonska arhitektura"??? da si malo bolje upucen u arhitekturu inace znao bi da je zgrada izgradjena u akademskom stilu sa renesansnom dekoracijom.
a gde su ovde masonski simboli?
takodje, gde su ovde masonski simboli?
izvini mislio sam na fasadu i na piramide na fasadi zgrada levo a kada kazes akademski stil raspitaj se malo za taj akademski stil![]()
akademski stil je bio karakteristican za prelaz izmedju 19 i 20 veka. ono sto si video na prozorima fasade nisu nikakve piramide vec timpanone u obliku trougla sto je odraz visokog baroka u arhitekturi. isto se ponavlja i sa crkvom u zemunu.
kruzni prozori veze nemaju sa masonima.
a lobanju i kosti ces pre naci na zastavama pirata nego kod masona.
dakle...![]()
moraces malo vise da se raspitas ja nemogu ceo dan da objasnjavam sorry![]()